Renault ar putea construi mașina de 3000 de dolari, Articol Capital
![]() ![]() ![]() |
Renault ar putea construi mașina de 3000 de dolari, Articol Capital
Rentz |
![]()
|
||
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai daca acolo se face struto-camila Logan cu volan re Reno Clio, atunci masina asta de 3000 dolari va fi tot o struto camila ca si Logan (mai trebuie sa ma gandesc la nume) si va avea volan de Logan.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
toti se lauda cu masini low-cost, dar pana acum nu s-a facut nimic, sunt povesti de popa de tara.
sunt satul de "ar putea" , sunt umpluturi ca sa nu ramane spatii goale in publicatii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
Cam penale masinile astea de 10mi.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie aia de 3mii. |
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
La un moment dat s-a stricat masina comunismului, si Stalin l-a chemat pe Lenin s-o repare. Lenin s-a uitat sub capota, si a spus ca nu merge pentru ca toata energia se duce in claxon.
Asa este si cu Dacia / Renault. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
bre` da`.. chiar nu va saturarati ??? masina de 3000 masina de 2000 masina de 3 lei .. pana si supernova a fost 5000 la vremea ei chiar va intereseaza masina de 3000?? sunteti nostalgici dupa berline?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Orice masina va fi nu cred ca au in intentie sa o comercializeze in Europa. Legislatia de pe aici referitoare la siguranta si poluare nu cred ca va permite, cel putin pentru urmatorii ani realizarea unui astfel de proiect : masina sigura euro4,5 cu 3000 euro, chiar si facuta de babuini hraniti cu apa si paine.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
berlina costa 3000 de euro.si cred ca se putea face euro 5. problema era alta la berlina.de fapt problemele......
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Multi ar putea observ, cam la 5-6 zile apare un astfel de topic senzational, dar pana acum nu am vazut sa se materializeze ceva..
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Stirile astea apar periodic dar fara substanta. Eu cred ca le inventeaza ziaristii ca au prindere la publicul fara posibilitati.
Or sa construiasca masina de 3000 usd asa cum au construit si logan de 5000 eur. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 13 Jul 2007, 23:50) berlina costa 3000 de euro.si cred ca se putea face euro 5. problema era alta la berlina.de fapt problemele...... Rili? Are you sure? Adica da, ai dreptate, cum alt motor probabil. Unul de generatie mai noua decat cel de pe Logan. Si sa te mai vad cum scoteai berlina la 3000E. Unii sunteti asa buni la dat cu parerea, si cred ca mai si credeti ce ziceti....... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
renault nu este nici creator si nici constructor ci mai degraba bisnitar de automobile
|
--------------------
/
/
/
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masinile astea super ieftine sunt ca tigarile fara nicotina: tota lumea ar vrea una, insa producatorii nu se apuca sa le faca pentru ca ei nu ar mai castiga aproape nimic. Ca sa o scoti la dealer la 3000 de euro.. trebuie sa o produci cu 2000 .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
or face o masina gen trabant numa ca oleak mai moderna
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
Probabil ca se gandesc ca o sa-si scoata banii la consumabile si la revizii.
As usually by Renault... |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 14 Jul 2007, 11:02) Bine zis. Daca nu era uzina de la Pitesti probabil ca nu ar fi fost si taxa de prima inmatriculare. Sa ne amintim cum a fost. Dupa revolutie comertul cu masini din vest a fost o perioada la liber. Romanii, pe atunci nu aveau inca valuta (pe atunci un salariu mediu era de vreo 40$), astfel ca au cumparat masini ieftine. Dar tot erau mai bun decat rebuturile de la Pitesti. Dacia se indrepta spre faliment. Ca s-o salveze, piratul chior, pe atunci ministru la transporturi a dat legea ca nu poti inmatricula o masina mai veche de 8 ani. In 2002 s-a dat legea ca nu poti inmatricula o masina decat cu Euro3 iar acum e taxa de prima inmatriculare. Daca nu am fi "constructori de automobile", am fi avut un standard de viata mai bun, masini bune la preturi accesibile. Asa, vrem-nu vrem, ni se baga Dacia pe gat. ![]() |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Esti sigur?
Daca Dacia ar fi ajuns in faliment, o duceai tu mai bine? Siiigur ca da, si marmota impacheta ciocolata in staniol. Lasa-i sa faca, masina de 2000 EUR, de 1000 EUR, poate e chiar vechiul RENAULT 12 -Dacia 1310 construit in INDIA, CHINA, CONGO This post has been edited by dizzy: 16 Jul 2007, 14:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
In mod sigur mi-ar fi fost mai bine fara Dacia. Daca pe locul uzinelor de la Colibasi ar fi fost teren arabil, as fi fost extrem de multumit.
Statul a acoperit furturile si munca facuta prost la uzina din Pitesti. Si vad ca, continua s-o faca. Acum cu taxa de inmatriculare, pe langa Dacia, statul mai protejeaza si afacerile unor mafioti gen Tariceanu, Tiriac etc. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@gdm
mi se pare mie, nu vad bine, ai dacie... nu se poate asa ceva, cum drac de nu ai masina straina |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 16 Jul 2007, 14:09) Lasa-i sa faca, masina de 2000 EUR, de 1000 EUR, poate e chiar vechiul RENAULT 12 -Dacia 1310 construit in INDIA, CHINA, CONGO nu am avea pe unde sa mai circulam. ![]() This post has been edited by mauru007: 16 Jul 2007, 14:37 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mai ganditi-va si la poluare, nu numai la care masina e mai buna. Eu prefer sa se cumpere in masa Logan euro4 decat sa aiba profituri acei haules baules care aduc din masini din Nemtia, citez Nemtii se pricep la facut masini, nu se compara.
Singurul lucru pe care il am impotriva taxei de inmatriculare este ca se aplica si masinilor euro4. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
normal pentru ca golfu` e euro 5 , na!
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In curand vor face masini atat de low-cost incat iti vor da tie bani sa o iei
![]() "Cam penale masinile astea de 10mi." Totusi probleme majore la Logan nu s-au semnalat. Ca o fi cateva cu probleme, asta e la orice masina, chiar si la SLR, dar de bine de rau la sub 10.000 iti iei o masina noua, spatioasa si per total destul de ok. La urma urmei, daca n-ai bani, n-ar trebui sa ai nici pretentii... Dar ce pot sa spun, asta e drama romanului. Bani putini dar impresii de bogatas.... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din partea mea sa faca masina de 3000 de euro. E un lucru bun. Si lasa sa ma plimb eu cu logan si sa-si ia altii mai jmekeri masini sh din afara, dinalea nemtesti ca neamtu' stiee fratee si face masini nu jucarii.
A zis bine Alex. Atat cat ai atat te intinzi. De ce sa-ti iei A4 din 98-99-00-02 cand tu nu ai bani nici de o masina de 3000 euro. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
O masina cu cat este mai performanta cu atat este mai scumpa, dar uneori romanasul mai cumpara si firma '' baaa este passat asta omoara 3 loganuri" chiar daca are 250000 km la bord, mai bate planetara dar e passat. Cred ca romanului ii si place sa se chinuie gata cu batrana berlina s-a dus
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
cat timp avem drumuri stricate ii buna si batrana berlina ca daca se strica ceva o repari in drum si gasesti piese unde vrei da la una straina stai si astepti sa vina sa ti-o ia din drum asa ca masina de 3000 de euro trebuie sa fie simpla nu complicata
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si eu sunt de parere ca romanul e prea prost in ideea lui de "Passat rupe tot frateeee". N-am nimic cu VW, sau cu Passat, sunt masini ok si stiu ca la foarte multi plac, dar daca n-ai bani de una noua, sau macar second cat de cat ok, ia-ti frate altceva, nu te baga la Passat Variant bej din 2001
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fie vorba intre noi, masina de 3000 de euro este loganul. Costurile de productie sunt undeva peste 2000 de euro, restul e profit.
Initial a fost masina de 5000 de euro, dar daca se vinde si cu 10000, care-i problema? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
Ma dezamagesti. Credeam ca poti mai mult. De ce propagi si tu tampenii dinastea? CINE dracu ti-a spus ca Logan Ambitios dizel sau un Prestij o sa fie 5000E? Ha? Cine? Marioara, vanzatoarea de la ABC-ul din bloc?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Era un fel de-a spune, dar citeste printre randuri, ca stiu ce zic...
Francezii au zis ca vor face in Romania o masina care sa se vanda cu 5000 de euro. Aceasta se numeste Logan. Orice varianta de Logan ar putea fi vanduta cu acest pret, dar profitul este prea mic. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:56 |