Bara de stabilizare fata, stiati ca... lipseste cu desavarsire la Ambiance?
![]() ![]() ![]() |
Bara de stabilizare fata, stiati ca... lipseste cu desavarsire la Ambiance?
loganita |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.4
2006
|
|||
narcis.petrache |
![]()
|
am avut si-am dat-o mai departe Group: Members Posts: 8 Joined: 30 July 07 ![]() |
ambiance mai 2007 nu are bara stabilizatoare...banuiesc ca pe viitor o sa platesti pentru fiecare piulita in plus. regret ca nu am avut bani de alta masina (oricum e prima si urmatoarea nu o sa mai fie frantuzeasca!) . asta e. pe astia ii avem...cu astia defilam.
![]() |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai asta e frantuzeasca?
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da e frantuzeasca "made by Renault" dar este pentru piata de est. Oricum nedezvaluit este ca avem: LOgan (low de gamme), MEgane (medium gamme) si modelele de virf Laguna. Astea sunt fapte.... o sa intrebati unde e Clio -> e intre LO si ME.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
am avut si-am dat-o mai departe Group: Members Posts: 8 Joined: 30 July 07 ![]() |
nici clio nu mi se pare mult peste logan..
merg in fiecare zi cu un coleg si singura diferenta e la stabilitate..in rest..nimic..acelasi plastic, aceleasi zgomote. oricum, la masini deocamdata nimeni nu ii bate pe nemti. o spun pt ca la serviciu conduc un caddy life (2006), si la 170 km/h poti lua linistit mana de pe volan..adica nu face ca si cazanu national..la 120 sare din drepta in stanga ca pe o saltea cu apa. 31 Jul 2007, 10:12: si ca sa stam toti linistiti am sunat la "vocea clientului" si domnisoara draguta de acolo m-a "asigurat" ca toate modelele ambiance fabricate dupa septembrie 2006 nu au bara stabilizatoare. asa ca, pentru cei care vor sa isi cumpere ambiance cereti in optionale si bara stabilizatoare... ziua buna. This post has been edited by narcis.petrache: 31 Jul 2007, 09:12 |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Exagerezi.
Așa e concepută suspensia la Logan. Gardă mare la sol, arcuri și amortizoare relativ moi. Orientare către drumuri proaste. Am mers cu R21, Megane, Safrane, Espace și toate au suspensii excelente. Stabilitate de asemenea. Sistemul cu bara de torsiune folosit de Renault pe spate era mult peste punțile rigide ale mașinilor germane (VW, Audi, Opel, Ford). Am avut mulți ani un R9 care bate la stabilitate multe mașini, inclusiv lăudatele germane. Sfatul meu e să nu mai iei mâinile de pe volan, chiar dacă e vorba de stabilul VW Caddy și numai 170km/h. This post has been edited by lulu_tanase: 31 Jul 2007, 09:17 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
e un mod de a spune ca stabilitate loganului e destul de slabuta in comparatie cu a altora, iti dai seama, nu conduc imprudent. tata are un vectra din 94 si e mult mai stabil decat loganul din 2007. saul alta : polo , varianta cea mai iefitina, o bara stabilizatoare tot o are standard....si sa nu mai vb de garantii (unde vin coreenii tare din spate).
This post has been edited by narcis.petrache: 31 Jul 2007, 09:43 |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
... dar sunt curios daca ai curaj sa bagi masina aia mai stabila prin gropile si denivelarile prin care poti baga aproape la limita Loganul.
Nu cred ca putem sa le avem pe toate, nu ? Si polivalenta pe drumuri proaste cu garda mare la sol si stabilitate. Ziceti-mi mie de vreo masina cu garda mare la sol si stabilitate buna (exceptie masini de dimensiuni mai mari unde poti considera ca se scaleaza garda la sol odata cu dimensiunea masinii pastrand aceeasi proportie si deci si stabilitate)... Si ca veni vorba de stabilitate... am avut momentele mele de inteligenta artificiala (prostie adica) in care am rupt asfaltul cu viteze maxime la talia Loganului 1.6 MPI din dotare si n-am avut probleme cu stabilitatea decat poate in 2 momente in care noaptea fiind (ambele situatii) si cu trafic nu puteam folosi faza lunga sa vad bine curbura europenei si la limita cu viteza prea mare am facut curba aproape destabilizand masina (fara a reusi insa cu adevarat). Cred ca e mai mult o chestie care se simte in chilotii fiecarui sofer treaba asta cu stabilitatea si mofturile de masina. Daca la viteze prostesti n-am avut probleme reale nu vad cum la viteze normale (a se citi legale si poate un pic peste limita uneori) Loganul nu e o masina stabila. Presupunem prin reducere la absurd ca Loganul nu e o masina stabila. Ce inseamna asta ? Se rastoarna, face accidente la greu si asa mai departe, nu ? Ia sa vedem realitatea ! Asa este ? Nu.... deci presupunerea este falsa. E mai mult ceea ce zice englezul cu instabilitatea asta: F.U.D. (fear uncertainty and doubt) Treaba cu Loganul si masinile straine e ca si cu Intel versus AMD... o disputa relativ inutila in zilele noastre (n-ar fi de acord unii dintre voi, stiu sigur, am fost si eu fan Intel si mi-a trecut insa). Pana la urma banul conteaza. Cat costa, pe ce-l dai si cat face cu adevarat ce cumperi, restul sunt copilarii si mofturi. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Instabilitatea la viteza mare a caroseriei Logan e un fapt. Condu altceva si vezi ca se aseaza altfel in curbe, spre exemplu, o Octavia
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
do_mihail |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 August 07 ![]() |
asa este ..am si eu logan 1.5 dCi din iunie 2007 versiune ambiance si nu am bara stabilizatoare...scrie si in fisa tehnica ca nu are MOTIVUL...nu il stiu...
oricum in curbe se comporta bine.... alta este intrebarea...la ambiance inchiderea centralizata se realizeaza cu cheia.INTREBARE : pot fac in asa fel sa fie pe elecomanda(ca al preferance)??? |
--------------------
dacia
duster
2020 dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Da, bineinteles. Pui alarma.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(prody @ 15 Jul 2007, 15:06) ![]() Cu cat e bara antiruliu mai groasa, cu atat se resimt gropile mai tare. Masinile pregatite pentru off-road au barele antiruliu scoase sau decuplabile ![]() Faza in sine e de tot rahatul, chiar la componenta asta n-as fi facut economie... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
cum naiba sa nu conteze o bara antiruliu cand pe un drum pana la cheia si inapoi pe serpentinele de dupa barajul de la Maneciu tragi de volan ca de un caine mort si masina (la 40 km/h, max 50) are o tendita de subvirare de-ti sta inima. da-ti-o'n colo de treaba si nu mai laudati stabilitatea cazanului...ca nu are asa ceva...iar argumente gen garda mare, suspensie moale sunt de tot rahatu'.
|
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dintre cei care tot fac galagie pe acest topic, la un drive-test nu cred ca isi dau seama de lipsa sau prezenta barei antiruliu pe masina.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
masina deja e vanduta, ca n-am de gand sa mor curand, iar peste 2 saptamani imi vine un polo. iar la drive test, nu iti dau ambiance
![]() |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(narcis.petrache @ 7 Aug 2007, 13:22) masina deja e vanduta, ca n-am de gand sa mor curand, iar peste 2 saptamani imi vine un polo Daca tu crezi ca norocul la volan tine de bara antiruliu, atunci permite-mi sa ma-ndoiesc de capacitatile tale de sofer. In rest numai de bine.This post has been edited by IRONICK: 7 Aug 2007, 12:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
narcis.petrache, tu nu avusesi bani decat de ambiance, si asa in 3 luni facusi rost de bani de polo, care costa dublu?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(semnatura narcis.petrache) ph 09 lzy M-am linistit. Este sofer de ph ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Nu generaliza...
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu unu personal nu am sesizat ca soferii de ph sa fie diferiti de ceilalti. In fine, mit sau realitate nu stiu ce este si nici nu ma intereseaza, ca am spus-o in gluma.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
cu banii de pa cazan mi-am dat avans la polo si am ramas ca un leasing micut .
forumul e despre DACIA si nu despre cati bani avem si cum conducem, dar nah..suntem romani, ce naiba, trebuie sa comentam despre capra vecinului cu 5 tzatze. si da-ti voie sa va spun : Cei mai prosti!!! soferi sunt cei de ilfov, ialomita. exact in aceeasi ordine, neintrecuti bineinteles de domnisoarele din bucuresti care stau in masini de peste 20 k euro. numai de bine, forumistilor. |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea!
![]() Cei mai prosti soferi sunt cei din Prahova, urmati indeaproape de cei din Alba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Feriti-va de DB si BR! Prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
daca ma gandesc mai bine...toti sunt la fel. toti stresati, se baga de p o banda fara semnal sau cu semnal in ultimul timp, injuraturi, neacordare de prioritate...folosirea claxonului mai des ca orice altceva atuci cand conduc. chiar nu conteaza judetul, nesimtirea e peste tot. unii ati avut ocazia sa vedeti circulatia din elvetia, austria, din vest in general...si cand v-ati intors in jungla din romania v-ati facut abonanament la metrou
![]() |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
narcis.petrache, cred ca nu m-am exprimat bine si nu m-am facut inteles prea bine.
Eu sunt de parere ca este mult mai bun un BMW seria 1 decat un VW polo. De departe mai bun, si ca performante, si la capitolul confort sta mult mai bine, si la ergonomie, si la calitatea finisarii, si la "vie-a-bord". Atata doar ca respectivul BMW costa dublu decat un Polo. Imi mentin opiniile, si cred ca o sa le mai reiterez pe aici, daca ajunge lumea sa compare loganul cu masini cu 25-50 sau chiar 100% mai scumpe si sa constate ca numai alea reusesc sa aiba calitati in plus, inseamna ca Loganul e mult mai tare decat toate. Daca vreti sa demonstrati cat de prost ii loganul, incercati sa-l comparati cu masini cu acelasi pret sau mai ieftine. Este jenant pentru orice masina sa iasa invingatoare doar fata de concurenti mai ieftini, dar este mai mult decat onorabil sa nu poate fi invinsa decat de concurenti mai scumpi. Legat de comparatii polo - logan, as mentiona de ce painea pe care ati dat 1 leu nu are acelasi gust cu cozonacul de 3 lei pe care nu vi l-ati permis: PENTRU CA ATAT ATI DAT PE PAINEA AIA. Sa vii dupa aia sa spui vai ce bun e cozonacul ala de x ori mai scump e, cum sa spun eu sa fiu dragut, e plin de fumuri si mirosuri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
narcis.petrache |
![]()
|
klaus, tot respectu. te-am mai vazut si pe alt forum (sonorizare masina), cred ca mai stai si pe altele...dar nu avem aceeasi filozofie. sunt de acord ca loganul e cea mai buna masina noua la 6400 de euro. dar, felul in care e laudata aceasta ma scoate din sarite. inteleg un lucru: la 6400 iti iei masina noua, dar la 10500 cat dai p un prestige, care garantez ca are aproape aceeasi tinuta de drum ca si ambiance-ul..nu mai bine mai pui 1000 si iei o fabia? sau un accent... asta e ...si eu am zis hai sa imi iau un ambiance, ca e ieftin, ca are garantie, dar dupa 3 luni...nu imi place pur si simplu cum se comporta, si l-am dat mai departe. cat despre respectul masinilor : priveste fabia si polo..polo cu 2000 mai scump doar pt ca scrie vw pe el si nu skoda..eu mi-am luat polo pt ca seful mi-a facut o oferta ....pe care nu am putut-o refuza, in fine.
![]() seara buna. |
--------------------
Logan
logan
2007 Ambiance
- N-AM
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea faza. Bara stabilizatoare are si ea rolul` ei .Deh economia
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu nu inteleg un lucru - daca la site pe dacia scrie ca are bara, si voua va vine masina fara, de ce nu faceti gura ?!
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:26 |