Dacia Logan vs. Fiat Albea, care e castigatorul? (R: ce prefera fiecare...)
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan vs. Fiat Albea, care e castigatorul? (R: ce prefera fiecare...)
Bill |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
mihneaduport: S-a mai discutat si asta, foloseste functia de cautare ca forumului si o sa gasesti. Data viitoare, inainte de a deschide un subiect nou, incearca sa cauti daca nu cumva e deja discutat in alta parte.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
azi am vazut un albea cu scutul pe jumatate desfacut
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi eu am vazut un logan cu scutul pe jumatate desfacut
![]() ![]() Ce relevanta au cele 2 "vizionari"? Nici una. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
mihneaduport |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 July 07 ![]() |
imi spuneti si mie va rog cat poate sa consume un logan 1.6 cu tot cu aer conditionat? ca si-a cumparat unchimiu si nu prea respecta datele din cartea masinii.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@mihneaduport: pai spune-ne si noua, cat consuma? Mai mult sau mai putin decat in cartea masinii? In ce tip de trafic? In ce oras? Care-i viteza medie raportata de computerul de bord?
Si nu in ultimul rand, esti constient ca in orice discutie despre consum vom avea un invingator net, dci-ul? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mihneaduport |
![]()
|
pai masina a fost luata din ploiesti. la iesirea din oras a alimentat de 50ron iar la sinaia s-a aprins martorul de benzina. pe drum n-a sarit de 3000rpm dar a mers ac-ul. si era destul de nervos omu, pt. ca nu putea sa-si explice cum a putut sa inghita atat. in cartea ei scrie asa: 7,3mixt; 9,5urban; 5,9extra-urban. oare cat consuma ac-ul? aaa... am uitat sa precizez ca intre ploiesti si sinaia sunt cam 70 km
This post has been edited by mihneaduport: 18 Jul 2007, 11:13 |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ai uitat sa precizezi si ca se urca pe serpentine, iar traficul e destul de aglomerat de obicei.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa pun eu intrebarea care trebuie, pentru panicati: cati litrii avea cand a bagat benzina in rezervor (la iesirea din ploiesti) si cati litrii avea cand s-a aprins becul rosu?
Ia sa vedem un raspuns la obiect. Daca nu se cunoaste, recomand cautare pe forum dupa "histerezis" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca daca isi lua un logan de 1.4 avea mai multi bani de benzina.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(mihneaduport @ 18 Jul 2007, 12:12) a alimentat de 50ron Pentru zgarciti se recomanda bicicleta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mihneaduport |
![]()
|
pai rezervorul era gol, masina fiind noua, iar cand s-a aprins becul mai avea vreo 3-4 litri maximum. si apropo ironick-ule, ai dreptate daca s-ar putea unchimiu ar baga si de 1ron ca atat e de zgarcit si iti dai seama ce fata a facut cand s-a aprins becul rosu la sinaia
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cand s-a aprins becul avea vreo 10 litri ... minimus. Ca daca o fi fost si in rampa masina, avea si mai mult...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar daca era noua inseamana ca abia a inceput rodajul, mai intreabal de consum dupa vreo 3000 de km
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
mihneaduport |
![]()
|
pai cam atat stiu ca e rezerva de combustibil pe golan daca nu stiu bine retrag aia 3-4 litri max.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pai nu stii bine !
![]() Mai cauta pe forum ca sunt destule discutii pe aici din care poti invata ceva , in special pe sectiunea LGN daca asta te intereseaza ! Cam tot ce ai intrebat in topicul asta se regasea pe forum , oricum sunt bine venite intrebarile astea ca ne mai intaratam si noi la o discutie fara rost ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e fara rost, nea unchesul mi-a adus aminte de studentie cand bagam benzina de 50mii lei...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
despre ce vorbeam?Logan vs Albea? ah,da...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu bre' de studentie.
![]() Odata am pus de vreo 20.000-30.000 ... ce zgarcit eram (daca atat a consumat berlina lui tata - puneam benzina de cat mergeam). ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 18 Jul 2007, 23:02 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu si spun doar atit
in italia nu vezi un albea mam chinuit sa ii arat lui maicamea un albea fiindca sia luat un vecin si in 1500km facuti doar la plimbare in 8zile nu am vazut unul asa ca trageti si voi concluzi (logan am vazut unul cu nr de italia si intr un centru comercial erau expuse doua modele) deci?????!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am mers cu albea si nu e cine stie ce . confirm tot ce a spus cristio_79
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Se vede treaba ca tot un profesionist trebuie sa vina sa-si dea cu parerea! Lasanda la o parte ironiile fine ale D-lui Prody, vreau sa-ti spun urmatoarele: IA-TI ALBEA! N-o sa regreti. Fa un drive-test cu amandoua, pe urma compari ce vrei tu! Problema cu piesele de schimb, al caror pret le-a dat cineva mai inainte mi se pare cel putin ridicola: pai de ce te-ar interesa cat costa o oglinda sau un far atata timp cat faci CASCO? Inteleg sa te intereseze preturile la ulei, la placute, la filtre, ca doar asta o sa platesti in primii 100.000 de km!
Eu n-am sa te aburesc ca Albea e mai buna decat Octavia 2 sau ca fuge mai repede decat Logan! Vreau sa-ti spun doar atat: intr-un an si 17.500 de km am avut 2 probleme: un senzor de turatie care s-a murdarit si o scurgere de ulei pe la capacul culbutorilor, drept pt. care s-au inlocuit 2 garnituri si acum astept capacul. In rest este o masina care consum asub 5.5% afara si 8.5% in oras, sistemul audio original este excelent, motorul si cutia sunt foarte bune, portbagaj enorm, de design nu mai zic ca e peste logan ca sunt musafir aici si-mi dau astia cu pepeni in cap, m-a costat 220 lei prima revizie, mi-au schimbat cauciucurile pe cheltuiala lor ca au gresit dimensiunile in talon. M-a botit una cu masina in parcare, mi-au reparat-o aia si am aflat ca o bara spate costa 870 RON. E adevarat, se schimba distributia la 2 ani, dar cred ca e un fel de garantie extinsa ca la logan. In rest, tu decizi, ai de unde alege, eu N-AM VRUT logan fiindca il gasesc hidos exterior-interior iar senzatia de plasticarie multa si ieftina mi s-a parut mai accentuata decat la toate masinile pe care le-am condus! Sa nu se supere colegii mei, dar eu unul nu recomand logan! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Partea cu design-ul e relativa. Mai importanta e fiabilitatea si usurinta cu care iti poti rezolva o problema atunci cand apare. Mie de exemplu imi place mai mult cum arata Logan, chiar daca e mai patratos. Interiorul e mai aratos la Albea dar parca n-as da diferenta de bani doar pentru atat.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
adixp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Logan
|
--------------------
Logan
1.4 MPI/GPL Laureate
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am mers is eu cu taxi albea in spate 3 insi eu si doi mai mari asa unu 115 kg si celalat 90 ,eu 74 si am stat foarte inghesuiti :|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă mir că v-a luat...
O să spui că în Logan stăteați crăcănați... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 6 Aug 2007, 17:10 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nustu ca in logan stau la sofer
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Albea.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:29 |