Imi Place Spatele (fundul) Mai Mult Ca Fata, voua?
![]() ![]() ![]() |
Imi Place Spatele (fundul) Mai Mult Ca Fata, voua?
eStatic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition RT
|
|||
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(eStatic @ 12 Oct 2004, 11:19) Sper a te referi la golan... ![]() ![]() Da, e foarte misto spatele, mi se pare ca seamana mult cu bufetul meu din bucatarie ![]() ![]() ![]() Lasand gluma la o parte, la orice masina ar trebui sa se potriveasca un anumit eleron; in eventualitatea ca imi voi cumpara vreodata golan, primul lucru care-l voi pune pe el va fi un eleron, asa cum am facut cu Cielo... Dar nu-mi inchipui nici unul care sa se potriveasca... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Au fost aici niste poze in photoshop, beton, dar nu le mai gasesc. Poate-si aduce cineva aminte....
Luati de aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5497&st=90 This post has been edited by costi: 15 Oct 2004, 10:08 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
poate va accentua forma urata a spatelui sau poate o va face acceptabila ba chiar frumoasa (gen evo 7
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
mie sincer imi place spatele....bineinteles nu mai mult ca spatele..insa nu ma deranjeaza
|
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
mie imi place spatele logan-ului si nu cred ca-i prea mare...
si clio, bora, passat, kalos au spatele la fel de mare, decat ca difera foarte putin estetic...oricum niciodata nu vor fi toti multumiti..... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
si mie imi place foarte mult spatele, si imi displace fata, farurile sunt prea inguste...poate cu o grila de renault ar fi infrumusetate....da tot nu-mi plac
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:22 |