DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Autocar romanesc sechestrat timp de 1h la Bulgari, Ce ne facem cu Bulgarii astia?

MAS
post 27 Jul 2007, 11:31
Post #1

Le Bubulateur

Group: Members
From: Bucuresti

Tocmai a aparut un articol despre cum un autocar roman a fost sechestrat timp de o ora de catre politia Bulgara, intr-o padure din apropierea Plevnei... Initial au oprit soferul pentru o presupusa depasire de viteza (105km/h fata de 80 cat era legal, desi autocarul mergea pe o zona cu seprentine iar drumul nu-i permitea mai mult de 50km/h) si au cerut spaga 100 de euro!!! Cand soferii si turistii au refuzat si le-au cerut politistilor sa-i duca la o sectie de politie din Plevna, ei i-au dus pe un drum necirculat intr-o padure si i-au tinut acolo, timp in care au bruscat soferii...

Astia chiar nu mai au limite??

Iata link-ul Articol

This post has been edited by MAS: 27 Jul 2007, 11:32

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 27 Jul 2007, 11:35
Post #2

membru violet

Ete fleosc acuma... cand se facea bijnita la turci prin '90-'91 plateau toti cat cereau toti parazitii (romani, bulgari, turci & retur) de pe traseu: vama, politie etc. Acuma lumea vrea sa se plimbe in vacanta fara sa dea spaga. Uite ca bulgarii nu s-au schimbat. wink.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
borciparte
post 27 Jul 2007, 11:37
Post #3

da

Group: Banned

asta e, pana cand ministerul de externe, autoritatile romane in general nu vor aborda direct si perpedicular problema comportamentului politiei bulgare, pana cand nu vor semna un acord, un soi de ceva care sa reglementeze oarecum toate aceste lucruri, pana nu vor aloca un soi de numar verde, o linie fierbinte (nu in sens 089...) marlanii astia de bulgari nu se vor linisti.
@vijelie, ai o logica... trecutul nu se poate schimba, viitorul, prezentul (oarecum) da. Asa ca hai sa nu ne mai umilim dand spagi, hai sa respectam legile si sa dam dovada de demnitate. Ai comis-o, plateste, amenda nu spaga.

This post has been edited by borciparte: 27 Jul 2007, 11:40

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
vijelie
post 27 Jul 2007, 11:43
Post #4

membru violet

O fi logica mea mai najpa dar cand te vaiti ca ai un copil bolnav in autocar si un jeg de politist dintr-o tara care vorbeste slava si scrie cu litere chirilice iti cere 100 euro / 50 turisti = 2 euro de caciula, cred ca singura solutie de a evita astfel de aventuri e sa le dai banii si gata.
Stiu ca nu e moral dar e o solutie, fiindca, dupa cum se stie, aia nu sunt prea dusi la biserica iar suma de 100 euro de la 50 insi inseamna FOAME.
O alternativa este avionul din care sa scuipi cate coji de seminte poti cand le traversezi patria.

This post has been edited by vijelie: 27 Jul 2007, 11:47

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Marius81
post 27 Jul 2007, 11:49
Post #5

Membru autentic

From: -

La cati erau in autocar nu s-a gasit unul sa ii dezbrace si sa ii lege de un copac pe castravetii aia bulgaresti smile.gif. Autoritatile romane sunt ZERO daca nu le sar in cap bulgarilor la o faza de genul asta.

--------------------
- - - - -
+
MAS
post 27 Jul 2007, 11:49
Post #6

Le Bubulateur

Personal, la intrarea in grecia mi-a cerut vamesul bulgar 10 dolari, traditie, dupa ce mi-a verificat actele si a zis ca totul e ok... Eu m-am urcat frumusel in masina (era o caldura zdrobitoare) si ma uitam la el cum statea ca boul langa masina si transpira de zor si nu i-am mai dat nimic... L aintoarcere s-a dus tata ca desteptul si le-a dat 10 dolari, faza pentru care m-am enervat crunt si am plecat cu ditai scartzu din vama lor, de nu le-am mai dat nici bonul ala din pasaport, de ti-l dau la intrarea in vama si trebuie sa-l predai la iesirea din vama... Snt niste gunoaie cu ochi

--------------------
+
tarzy
post 27 Jul 2007, 11:50
Post #7

aroist

pai .... ce-i asa rau daca se gasesc cate unii sa-i duca (la biserica).

bravo lor .... alora de au reuzat sa "cotizeze". daca am face la fel cu totii nu vad ce ar fi asa de rau

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
MAS
post 27 Jul 2007, 11:53
Post #8

Le Bubulateur

QUOTE(Marius81 @ 27 Jul 2007, 11:49)
La cati erau in autocar nu s-a gasit unul sa ii dezbrace si sa ii lege de un copac pe castravetii aia bulgaresti smile.gif. Autoritatile romane sunt ZERO daca nu le sar in cap bulgarilor la o faza de genul asta.
*

Sincer, asa meritau, insa o dadeau in penale turistii romani si oricum e rau sa fii luat la ochi in penal in propria tara, d-apai in alta tara, si mai ales intr-o tara de maimute cum e Bulgaria...

Autoritaile noastre au fost si vor ramane un ZERO barat! Niciodata statul roman nu a luat apararea cetatenilor sai! Statul roman isi bate joc el insusi de cetatenii sai, asa ca nu incape discutie despre apararea lor fata de terti...

--------------------
+
tribunul
post 27 Jul 2007, 12:43
Post #9

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Eu cred ca-i putin inflorita, la autocar nu-ti trebuie radar ca sa-i dai amenda pt. viteza sau ore de condus, si nu stai la discutie.
Politia poate sa-i dea amenda si pt. ca a depasit viteza cu 2 ore in urma.
Si mai poate sa-i dea amenda si soferului care in momentul in care este oprit autocarul era la somn.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Zippy
post 27 Jul 2007, 14:04
Post #10

Membru din 2003

Acum vreo 2 saptamani cand am plecat la turci, in vama bulgara-turca, un vames bulgar ne-a vazut GPS-ul in masina si a zis intr-o engleza stricata, citez: "aa..iu rici pipăl, nating for dă polițai?" I-am facut semn ca nu si am plecat mai departe.

La intoarcere am trecut pe la nisipurile de aur sa facem si noi o baie si am parcat romaneste intre 2 masini cu numere de bulgaria.Cand ne-am intors de la plaja se pregateau sa o ridice chiar pe a noastra. Amenda 28 de dolari cu o chitanta trasa la xerox.

In Turcia n-am avut probleme cu politia, nici n-aveam cum pentru ca turcii merg ca bezmeticii, rosu-verde - tot aia e, semnalizarea o folosesc doar prostii, prioritatea e a celui cu mai mult tupeu, in localitati se circula cu 80-90, centurile de siguranta sunt puse degeaba pe masini,semnele de circulatie sunt ca sa fie, etc.

Dupa toata calatoria asta Bulgaria-Turcia, am ajuns la concluzia ca Romania e chiar o tara ok.

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
bulan
post 27 Jul 2007, 21:07
Post #11

Membru autentic

As da orice sa vorbesc cu un bulgar destept care sa imi explice de ce oamenii de rand(bulgari evident)ne privesc cu dispret pe noi ROMANII iar autoritatile(bulgaresti evident)ca pe niste gaini bune de jumulit.Eu care am tranzitat bulgaria de mult prea multe ori ma simt cand intru in BULGARIA ca un nabab care imparte monezi dar in acelasi timp ma simt umilit ca sunt frecat ca o ridiche doar pentru cateva monezi.
"""borciparte Postat Astăzi, 11:37
asta e, pana cand ministerul de externe, autoritatile romane in general nu vor aborda direct si perpedicular problema comportamentului politiei bulgare, pana cand nu vor semna un acord, un soi de ceva care sa reglementeze oarecum toate aceste lucruri, pana nu vor aloca un soi de numar verde, o linie fierbinte (nu in sens 089...) marlanii astia de bulgari nu se vor linisti."""
DINTRE TOATE MINISTERELE CARE FORMEAZA GUVERNUL PE CEI DIN MINISTERUL DE EXTERNE II URASC!!!NISTE NENOROCITI CARE AU SALARII SI DIURNE NEJUSTIFICAT DE MARI SI NU FAC NIMIC.
Turcii folosesc Sufix-ul:stan dupa numele tuturor tarilor care au fost PASALIC TURCESC.Gen bulgaristan,serbistan,magiaristan,yunanistan(grecia) si etc.Toate celelalte tari turcii spun ca sunt:ROMANIA,AUSTURIA,ITALYA,FRANSA si etc.
PE PAMANTUL bulgariei A CURS SANGE ROMANESC IN ANUL 1877 SI ei AZI SE POARTA DE PARCA NOI I-AM COTROPIT PE EI SI DE CADRILATER NICI NU AU AUZIT domnii bulgari.
Desi sunt aproape beat nu mai continui cu comentariile pe aceasta tema ca m-am jurat sa nu cad in abatere si sa imi iau vreun ban nemuncit.
PS:Sa ma fi taiat nu as fi crezut ca relatiile ROMANO-UNGARE vor ajunge la normalitate,ba mai mult de prietenie iar schimburile comerciale vor fi la cote maxime fara reminiscente istorice de ambele parti.

This post has been edited by bulan: 27 Jul 2007, 22:03

--------------------
a b c
+
Sony
post 27 Jul 2007, 21:15
Post #12

Membru autentic

From: Ban Land

Nene bulan up.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ydaniel
post 27 Jul 2007, 21:32
Post #13

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(Zippy @ 27 Jul 2007, 14:04)
.

In Turcia n-am avut probleme cu politia, nici n-aveam cum pentru ca  turcii  merg ca bezmeticii, rosu-verde - tot aia e, semnalizarea o folosesc doar prostii, prioritatea e a celui cu mai mult tupeu, in localitati se circula cu 80-90, centurile de siguranta sunt puse degeaba pe masini,semnele de circulatie sunt ca sa fie, etc.

*

nu e asa.sunt si la ei destui nebuni.dar se si amendeaza.mie mi-a atras atentia ca mi [urtam centrua.si oricum acolo e mia civilizat decat in multe orase din romania.

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
bulan
post 27 Jul 2007, 22:01
Post #14

Membru autentic

Am batut bulgaria in lung si in lat.Ce am observat?Toate fabricile si uzinele lor arata de parca ar fi ateliere scoala de pe langa scolile noastre profesionale din ROMANIA adica sunt de talie mini ca sa nu zic micro.Dar la capitolul mandrie nationala nu ai loc de bulgari desi cu doar cateva monezi le cumperi tot ce au in gradina de legume(ca la asta sunt tari).

--------------------
a b c
+
Sony
post 27 Jul 2007, 22:03
Post #15

Membru autentic

From: Ban Land

Cum sa nu fie mandri daca sunt europeni? laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
cristi.r
post 28 Jul 2007, 07:27
Post #16

Membru ... din cand in cand

De ce va agitati, ma, asa ? In loc sa-nvatam ceva de la ei, ne pierdem timpul cu tot felul de comentarii d-astea. Daca ei au o atitudine fata de noi situata la limita de jos a respectului, noi ce facem ? Ne plangem ca uite ce rai sunt bulgarii. Ei au o atitudine perfect europeana. Ca toti ceilalti europeni cu apa calda. Noi n-avem coloana vertebrala si nici nu stim ce vrem. Cum se da unul la noi, bagam coada-ntre picioare si ne retragem usurel, ca, cine stie, daca se supara pe noi.
Va aduceti aminte de Stoicikov ? Ba, ce mi-a placut ala !!! Si noi stateam si ne uitam la el ca prostii. Asa ne trebuie, frate ! Ca si cum iti vine un musafir la tine-n casa si incepe sa te faca in fel si chip. Ce mamaliga ii trimiteam in freza ...
De acord, aici este vorba despre un organ al statului si nu ai ce face. Singura sansa este o reglementare din partea autoritatilor. Dar daca autoritatile lor sunt "oglinda" norodului, "succesul" este asigurat...

--------------------
megane diesel 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:51
Forum Renault