DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

50 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Spre Grecia, prin Serbia si Macedonia

Lostboy
post 16 Jun 2010, 13:01
Post #451

Finding my way!

Group: Members

2 adulți = 149 de euro?
Prin ce agenție?

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
psychoo
post 16 Jun 2010, 13:26
Post #452

Membru

From: Timisoara

romadria. cu ei am fost si anul trecut iar oferta este "plateste 1 merg 2".
ofertele astea apar lunar si in functie de ocuparea locurilor fac reduceri. poti sa gasesti 25%, 50% sau 100% reducere pentru a doua persoana.

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
Lostboy
post 16 Jun 2010, 13:46
Post #453

Finding my way!

Ms. frumos.

--------------------
. . .
+
testike
post 16 Jun 2010, 13:54
Post #454

Membru autentic

From: Cluj

Multumesc si eu pentru raspuns.
Cum e prin Grecia acum, mai sunt agitatii, greve etc, sau e liniste?

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
adrian mgn
post 16 Jun 2010, 22:42
Post #455

megane ... reno megane !

From: timisoara

in perioada 26 mai 2 iunie am fost in Atena ... liniste si pace.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- BMC filters-Chrome window trims-Xenon - Smoked taillights
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
lakker
post 16 Jun 2010, 22:42
Post #456

Membru incepator

From: Oradea

@ george_slz

am sa revin maine cu niste sume, nu am la mine acum datele exacte.

--------------------
Skoda Fabia 2009 / 1.9 TDI Ambiente
+
Lostboy
post 17 Jun 2010, 12:35
Post #457

Finding my way!

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi. Am făcut pașaport pentru copil și ca să fiu sigur am sunat la ambasada Macedoniei în România să aflu sigur dacă se poate călători doar pe baza C.I. (nimeni nu a putut să-mi spună clar dacă DA sau NU - mă refer la autorități). Răspunsul a fost că nu e nevoie de pașaport sau viză.

--------------------
. . .
+
lakker
post 17 Jun 2010, 17:23
Post #458

Membru incepator

From: Oradea

@ george_slz

Am revenit cu niste cifre referioroare la concediul in Zakynthos.

Km total parcursi din Oradea 3530 (aprox 1700 dus si 1500 intors + pe insula).

Ruta dus: Oradea-Moravita-Pancevo-Smederevo-Nis-Thessaloniki-Athena-Patra-Kyllini-cu bacul pe insula.

Ruta intors: Cu bacul de pe insula la Kyllini-Patra (peste pod, directia Lamia printre munti fara autostrada)-Lamia (inapoi pe autostrada)-Larissa-Thessaloniki-Nis-Smederevo-Kovin-Bela Crkca-Vrsac-Moravita-Oradea. Timpul petrecut pe drum, vezi mai sus.

Am alimentat in Timisoara, Vranje (Serbia-OMV), BP (Grecia), Shell (Grecia), la intoarcere Shell (Grecia), Eko (Grecia). In total aprox 4 rezervoare. Dupa cum se observa, cand m-am dus nu mi-am lasat rezervorul sa se goleasca, nestiind unde voi gasi din nou benzinarie.

Taxa de drum:

Dus: Serbia 6 + 2 Euro, Macedonia 1+1+1 Euro, Grecia puncte de plata foarte dese, in total 28 Euro.

Intoarcere: Podul de la Patra 12 Euro, Grecia 13,1 Euro, Macedonia 3 Euro, Serbia 8 Euro. In Serbia se poate plati si cu cardul (si iesi un pic mai bine).

Bac: 4 persoane+masina = 71,4 Euro dus si inca o data atat la intoarcere.

Am fost 4 persoane, ne-am inchiriat un studio (1 camera cu 4 paturi, bucatarie si baie) printr-o agentie din Ungaria (Debrecen), respectiv prin partenerul acestuia din Oradea.

Cost: Studioul pentru 2 persoane fara mancare, cu asigurare medicala inclusa, calatorie pe cont propriu, pentru 7 nopti = 350 RON. La care se adauga evident costurile de calatorie si mancare.

This post has been edited by lakker: 17 Jun 2010, 17:28

--------------------
Skoda Fabia 2009 / 1.9 TDI Ambiente
+
NIN
post 1 Jul 2010, 17:38
Post #459

Membru de seara

From: Timisoara/Jimbolia

Salut,

m-am intors ieri din Sitonia (plecare in 19 iunie)

Drumul: Tm - Vrset- Pancevo- Kovin - Smederevo - intrare pe autostrada in directia NIS- ...- Salonic - Sitonia

La intoarcere a fost identic.

Taxe: serbia 5.5 + 2 euro, Macedonia 1 + 1 +1 euro. Aceleasi si la intoarcere.

Alimentat cu motorina in Macedonia. Aprox 0.95 euro. 57-59 MKD pt 1 litru (si la dus si la intors, plata cu card). Evitat motorina din grecia 1.25-1.33 euro. La dus se poate alimenta chiar inainte de granita Macedonia-Grecia, fie in vama, fie faceti dreapta spre Gevgelja (200 m e un peco Okta)

Fara probleme cu politia, atentie doar la zona Vrset-Pancevo (in capete de sate, la viteza)

Punct de atentionare:

Pasajul din Pancevo (peste calea ferata), cel dupa care se face stanga) e inchis, deviatia e prin nord (drapta cum intri in pancevo), pe niste drumuri de mers cu viteza 1.
Recomand (practicat ieri la intoarcere) sa scurtcircuitati pasajul pe la est, pe la periferia lui pancevo. Prin Козарачка Нова si Козарачка Стара (http://www.google.com/mapmaker?hl=en&saddr=44.885948,20.666142&daddr=44.871574,20.680254&dirflg=&gw=56&ll=44.876126,20.673523&spn=0.028891,0.05373&t=h&z=14)

numai bine

This post has been edited by NIN: 2 Jul 2010, 09:05

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus 1.4MPI - TM-XX-T??
+
Lostboy
post 2 Jul 2010, 09:09
Post #460

Finding my way!

Am o întrebare: merg în Grecia și am de ales între 2 rute:
1. România-Serbia-Macedonia-Grecia - 678 km
și
2. România-Bulgaria-Grecia - 708 km

Care dintre rute este mai ok., d.p.d.v. al traficului, stat în vamă etc.?
ms frumos

--------------------
. . .
+
redpipe74
post 3 Jul 2010, 21:06
Post #461

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 2 Jul 2010, 09:09)
Am o întrebare: merg în Grecia și am de ales între 2 rute:
1. România-Serbia-Macedonia-Grecia - 678 km
și
2. România-Bulgaria-Grecia - 708 km

Care dintre rute este mai ok., d.p.d.v. al traficului, stat în vamă etc.?
ms frumos
*

Tocmai m-am intors din Thassos,tur pe la Meteora,Vourvourou si Thassos.Concluzia este una singura am facut din Craiova-Meteora 11 ore,prin Serbia-Macedonia-Grecia,taxe 2 euro sarbi+3 macedoneni,in vama am trecut peste tot doar cu C I,si foarte repede max 5 min-asta la ducere.Preturile la kalambaka(meteore)la cazare destul de mari-am dat 75 euro cu vedere la meteore in orasul vechi,si am mai intrebat la un hotel si era 85 eur.De la meteore spre Vourvourou,am facut greseala sa o iau spre Larisa-Paralia-Salonic ,o autostrada in lucru si fragmentata la un pret de 8 eur.Vourvourou -Thassos m-am lipit de autostrada pe la Stavros,spre Keramoti,bac 16 eur,3 eur pers precizez inclusiv soferul plateste.A crescut si la ei TVA,deci si preturile+cresterea de sezon.La intoarcere Thasos-Keramoti-Salonic-Evozoni=Skopije-nis-zajecar-negotin-Kladovo-severin-Craiova.12 ore,cu ceva opriri,stat putin in vami,Serbia niciun Politist,Macedonia 2 echipaje fara probleme,deci recomand,Motorina 1,2-1.394.mai bine alimentati si la ducere-intoarcere de la macedoneni sub 1 eur si merge si cu cardul si cu euro.Vremea capricioasa-ploaie-furtuni si frig pt aceasta perioada la fel si apa.Cei ce au mers pe la bulgari au avut probleme cu spaga pt militieni+retin mai nou si permisele,si te duc si pe la sectie,deci atentie pt cei ce sunt nevoiti sa mearga pe aceasta ruta.Vacanta Placuta!

This post has been edited by redpipe74: 3 Jul 2010, 21:09

--------------------
renault megane 3 2009
+
Lostboy
post 5 Jul 2010, 08:14
Post #462

Finding my way!

ms frumos redpipe74.
Rămâne traseul prin Serbia-Macedonia.

--------------------
. . .
+
miremirc
post 6 Jul 2010, 13:45
Post #463

Membru incepator

QUOTE(NIN @ 1 Jul 2010, 17:38)
Salut,

m-am intors ieri din Sitonia (plecare in 19 iunie)

Drumul: Tm - Vrset- Pancevo- Kovin - Smederevo - intrare pe autostrada in directia NIS- ...- Salonic - Sitonia

La intoarcere a fost identic.

Taxe: serbia 5.5 + 2 euro, Macedonia 1 + 1 +1 euro.  Aceleasi si la intoarcere.

Alimentat cu motorina in Macedonia. Aprox 0.95 euro. 57-59 MKD pt 1 litru (si la dus si la intors, plata cu card). Evitat motorina din grecia 1.25-1.33 euro. La dus se poate alimenta chiar inainte de granita Macedonia-Grecia, fie in vama, fie faceti dreapta spre Gevgelja (200 m e un peco Okta)

Fara probleme cu politia, atentie doar la zona Vrset-Pancevo (in capete de sate, la viteza)

Punct de atentionare:

Pasajul din Pancevo (peste calea ferata), cel dupa care se face stanga) e inchis, deviatia e prin nord (drapta cum intri in pancevo), pe niste drumuri de mers cu viteza 1.
Recomand (practicat ieri la intoarcere) sa scurtcircuitati pasajul pe la est, pe la periferia lui pancevo. Prin Козарачка Нова  si Козарачка Стара (http://www.google.com/mapmaker?hl=en&saddr=44.885948,20.666142&daddr=44.871574,20.680254&dirflg=&gw=56&ll=44.876126,20.673523&spn=0.028891,0.05373&t=h&z=14)

numai bine
*

sal
Cand intri in Pancevo, pe ce strada o iau la stanga pt scurtatura? Are ceva special? ca toate par la fel. Desi tu doar te-ai intors pe acolo, nu prea ai cum sa stii

--------------------
Dacia Super Nova 2002 - TM-25-GOL
+
Dakilla
post 7 Jul 2010, 10:40
Post #464

Membru incepator

@ lakker
Salutare. Voi pleca si eu spre Zakynthos in 19 iulie, poti te rog sa-mi zici cum sunt preturile pe insula, ce nu trebuie sa ratez pe acolo, voi merge cu masina prin BG, sper sa nu-mi para rau, iar de trecut cel mai bine imi pica sa trec pe la Calafat.

Sunt din Timisoara si cel mai apropiat e Calafatul; a trecut careva de curand pe acolo? Cum e cu Dunarea ca a crescut mult, sper sa nu fie probleme la trecerea cu bacu.

Multumesc anticipat.

--------------------
Opel Astra 2002 break - tm11bng
+
gibonu
post 7 Jul 2010, 10:59
Post #465

Membru autentic

@ Dakilla
De ce nu te duci prin Serbia si Macedonia, daca pleci din Timisoara?
Ocolul pe la Calafat mi se pare inutil, plus ca astepti destul de mult bac-ul, care nu are program fix de functioanare, pleaca cand se umple, adica cand se umplu ambele bacuri.
Cel putin asa era anul trecut in octombrie.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
miremirc
post 7 Jul 2010, 13:27
Post #466

Membru incepator

a absurd din Timisoara sa mergi pe la bulgari
Eu tot din Tm sunt, am fost anul trecut prin Serbia si Macedonia, iar anul asta plec pe 10 iulie tot pe acolo
a fost ok

--------------------
Dacia Super Nova 2002 - TM-25-GOL
+
Lostboy
post 7 Jul 2010, 20:23
Post #467

Finding my way!

Dintre toți cei care au trecut prin Macedonia, v-au cerut pașaportul sau doar C.I.?
ms

--------------------
. . .
+
Dakilla
post 7 Jul 2010, 21:43
Post #468

Membru incepator

Aveti dreptate, voi merge prin Serbia-Macedonia(numai fiind nevoie de pasaport...), acum imi trebe carte verde ca am X-ul pus pe ambele tari... . Nam mai fost prin aceste tari, cum este cu politia, multe radare? Mai exact sunt din Lugoj si voi iesi pe la Moravita. Mi-am facut ruta cu viamichelin.com si cred ca voi innopta pe la Thesalonic si continui urm zi, am timp ca plec mai devreme cu 2 zile sa mai casc gura pe la greci.

This post has been edited by Dakilla: 7 Jul 2010, 21:52

--------------------
+
redpipe74
post 7 Jul 2010, 23:18
Post #469

Membru autentic

QUOTE(Lostboy @ 7 Jul 2010, 20:23)
Dintre toți cei care au trecut prin Macedonia, v-au cerut pașaportul sau doar C.I.?
ms
*

QUOTE(Dakilla @ 7 Jul 2010, 21:43)
Aveti dreptate, voi merge prin Serbia-Macedonia(numai fiind nevoie de pasaport...), acum imi trebe carte verde ca am X-ul pus pe ambele tari... . Nam mai fost prin aceste tari, cum este cu politia, multe radare? Mai exact sunt din Lugoj si voi iesi pe la Moravita. Mi-am facut ruta cu viamichelin.com si cred ca voi innopta pe la Thesalonic  si continui urm zi, am timp ca plec mai devreme cu 2 zile sa mai casc gura pe la greci.
*

AM mai postat -se poate merge numai cu CI 100%,fara X pe cartea verde ,pt ca nu este valabila in tarile bifate,politia subtire , se merge mai repede insa trebuie respectate regulile de circulatie,avantajul autostrazi,si drumuri cu 2 benzi pe sens,am facut craiova -meteore 11 h.

--------------------
renault megane 3 2009
+
Yutcaru
post 8 Jul 2010, 15:50
Post #470

Membru autentic

Pt luna August ( 02- 11.08 ) sunt amatori pt insula Corfu sau Grecia?
E mai bine cand se pleaca mai multi,ce ziceti?
Noi acuma suntem numai 2 persoane ( eu si nevasta )

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP 2001 Expression - TM 24 GBY
+
Dakilla
post 8 Jul 2010, 21:53
Post #471

Membru incepator

@ lakker
Cum sunt preturile pe insula? Zakynthos, cat ai iesit cu mancarea, tot pe 7 zile mergem si noi. Ce excursii ai luat pe acolo, daca poti sa-mi zici ce sa nu ratez as fi recunascator. Ms.

--------------------
+
gibonu
post 9 Jul 2010, 11:13
Post #472

Membru autentic

@ Dakilla
Ai ales traseul corect. Drum bun.
Desi s-a mai discutat pe aici, ai grija la Cartea Verde.
Pentru Serbia indicativul este SRB, SCG este deja istorie.
Mai sunt unii asiguratori care mai au polite pe formatul vechi (cel cu SCG).

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
Daci_AR
post 9 Jul 2010, 11:26
Post #473

Membru incepator

From: Arad

QUOTE(gibonu @ 9 Jul 2010, 12:13)
@ Dakilla
Ai ales traseul corect. Drum bun.
Desi s-a mai discutat pe aici, ai grija la Cartea Verde.
Pentru Serbia indicativul este SRB, SCG este deja istorie.
Mai sunt unii asiguratori care mai au polite pe formatul vechi (cel cu SCG).
*

Nu uitati si de MK (Macedonia) de pe cartea verde.

--------------------
Opel Vactra B 2001 Z16XE - AR.xx.CAD
+
alexxxh86
post 9 Jul 2010, 11:41
Post #474

Membru incepator

QUOTE(Dakilla @ 7 Jul 2010, 10:40)
@ lakker
Salutare. Voi pleca si eu spre Zakynthos in 19 iulie, poti te rog sa-mi zici cum sunt preturile pe insula, ce nu trebuie sa ratez pe acolo, voi merge cu masina prin BG, sper sa nu-mi para rau, iar de trecut cel mai bine imi pica sa trec pe la Calafat.

Sunt din Timisoara si cel mai apropiat e Calafatul; a trecut careva de curand pe acolo? Cum e cu Dunarea ca a crescut mult, sper sa nu fie probleme la trecerea cu bacu.

Multumesc anticipat.
*

eu am fost anul trecut in zakynthos tot cu plecare din Timisoara. nu are rost sa mergi pe la bulgari, drumurile prin serbia si macedonia sunt foarte bune si sigure. ar fii bine daca ai avea un gps pt drum. prin serbia nu trebuie sa mergi prin belgrad, cel mai bine e pe la smederevo. noi anul trecut am cheltuit un cuplu 1.000 E pt 8 nopti de cazare inclusiv drumul si mancarea. un pranz pt doua persoane era intre 15-25 E depinde de ce mancai.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 2007
+
Lostboy
post 10 Jul 2010, 21:01
Post #475

Finding my way!

Am trecut granița cu Macedonia fără nicio problemă. La greci nici nu au mai verificat actele - le-au văzut în mână și ”Go, go!”. Gps-ul a fost cât se poate de precis: am folosit Romania8.3TM_2010.03_100520, Serbia8.3Contrast_2010.03_100519, FYROM8.3TM_2010.03_100519 și Greece8.3NTQ_2009.Q4_10042. Taxe: 2 euro în Serbia, 2+2+2 euro în Macedonia, 2 euro în Grecia.

--------------------
. . .
+
cotyso
post 12 Jul 2010, 17:19
Post #476

Membru incepator

Postez cateva informatii care poate se vor dovedi utile si altora:

Drumul Vrset-Smederevo se poate efectua f. bine prin varianta (confirmata si de altii inaintea mea) Vrset-Straja-Jasenovo-Grebenac-Katjasovo-Dubovac-Kovin-Smederevo. Soseaua este in stare bune-f.buna, dar pe portiunea Jasenovo-Grebenac-Katjasovo e cam ingusta (cred ca e echivalentul unui drum judetean) si cu multe curbe. Atentie sporita deoarece camioanele si autobuzele ocupa o parte si din banda opusa.

Pentru cei care circula fara GPS, cateva sfaturi de orientare:

In Vrsac, nu se vireaza la dreapta (spre Pancevo/Belgrad) ci se continua inainte spre centru. Dupa aceasta intersectie, la al 3-lea semafor (vor fi niste indicatoare (colorate) cu obiective locale chiar inainte de acest semafor), se vireaza la dreapta. Nu am vazut nici un indicator catre Bela Crkva sau Straja, de aceea mi s-a parut dificila aceasta orientare prin Vrset. Odata ce ati virat la dreapta, drumul este unul larg (cred ca acesta e centrul orasului), dar nu veti gasi nici un confirmare ca sunteti pe drumul cel bun decat cand veti ajunge in Straja sad.gif . Daca nu sunteti siguri, intrebati vreun trecator.

In Kovin, veti gasi de vreo 2 ori indicatoare cu Pancevo+Smederevo (spre dreapta). Banuiesc ca primul duce spre centura, si al doilea prin centru Kovin-ului. Eu am crezut ca si al doilea merge tot pe centura si am continuat inainte, pana am ajuns la o intersectie in care nu puteam merge inainte (sens interzis) si era indicat Smederevo la stanga. Am luat-o la stanga, am trecut de o intersectie, iar la a doua, iarasi fara nici o indicatie, mi-am pus problema ca m-am ratacit. Am intrebat un trecator care a turuit cateva minute (am inteles doar 'tabla', 'Kovin', 'Smederevo' si 'autoput'). Ideea e ca am luat-o la dreapta si am tot mers pana iarasi am gasit indicatoare ce m-au scos din oras.

La intoarcere, am urmat cu sfintenie indicatoarele (am mers prin centrul Kovin-ului, nu pe centura) si m-au scos cu bine catre Bela Crkva.

In Smederevo, am mers pe centura, iar dupa traversarea caii ferate (la intalnirea cu drumul ce vine din centrul Smederevo-ului) sa stiti ca aveti prioritate. Va trebui sa faceti stanga catre Nis/Belgrad.

Intrarea pe autostrada, folosind indicatiile userilor lakker si NIN (cu o pagina in urma), am folosit varianta scurta. O chestie ciudata e ca in momentul in care faceti dreapta (pe tabla scrie doar Belgrad, iar Nis este sters (se vede ca a fost scris un nume scurt de localitate). Am facut dreapta, iar imediat apoi, la a doua, la stanga (prima e sens interzis). In scurt timp am ajuns pe autostrada, unde la intrare sunt mai multi disperati ce incearca sa-ti vanda piersici smile.gif)

Pentru motelul din Predejane, cateva informatii:
-exista camere de diverse categorii. Cele mai scumpe sunt renovate, dar si cele de cat II sunt acceptabile.
-la categoria I, o camera cu un pat matrimonial costa 41 euro.
-la intoarcere nu mai aveau libere astfel de camere. Ne-au oferit la categoria II, 31 euro, dar care aveau doar 2 paturi separate (si nu le puteam muta). Am luat un apartament de 52 euro, care tot 1 pat matrimonial avea. Cred ca sunt variante si cu mai multe paturi, daca ne luam dupa ce au zis altii inaintea mea pe acest forum.
-Micul dejun (preplatit daca se doreste) costa inca 8 euro (pt 2 pers), dar consta intr-un ceai/cafea + omleta cu sunca + paine. Cel putin doar asta stia chelnerul care ne-a servit (tot repeta ca o morisca 'ham and eggs'). Cand ne-am intors, am preferat sa luam micul dejun 'a la carte' si de 11 euro am luat un meniu mult mai variat.

Cineva zicea ca inainte de granita cu Macedonia (in Serbia) este o benzinarie MOL. Eu m-am bazat pe acest fapt, dar trebuie sa fiti constienti ca e doar pe sensul ce vine dinspre Macedonia. Am riscat si am trecut pe celalat sens (inca nu era separatia intre sensuri finalizata) dar probabil nu va mai fi valabil pt mult timp. Singura benzinarie (marca cunoscuta) era cu mult inainte de granita (OMV, la Vranje parca), dar drebuie sa iesiti de pe soseaua principala si sa intrati in oras.

Inca o chestie, atentie, la ei se mai vinde inca si benzina cu plumb. Cea fara plumb e marcata BMB (dar mai sigur e sa asteptati un angajat si intrebati de 'bleifrei' sau 'unleaded')

--------------------
Renault Megane SportTourer 2011 Privilege 1.6 16V - N/A
+
gussy84
post 16 Jul 2010, 13:41
Post #477

Membru incepator

Buna!

Vreau sa aflu parerea voastra, a celor care ati fost in Grecia prin Serbia si Macedonia. Anul asta va fi prima data cand fac traseul acesta.

M-am gandit sa plec undeva pe la ora 06:00 din Timisoara.

Cam in cat timp credeti ca as putea ajunge la Meteore? Eu, dupa calculele mele, ma gandesc ca o sa fac undeva pe la 14 ore...mentionez ca merg legal cu mici depasiri de viteza pe unde se poate :)

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 2006
+
Daci_AR
post 16 Jul 2010, 22:17
Post #478

Membru incepator

From: Arad

QUOTE(gussy84 @ 16 Jul 2010, 14:41)
Buna!

Vreau sa aflu parerea voastra, a celor care ati fost in Grecia prin Serbia si Macedonia. Anul asta va fi prima data cand fac traseul acesta.

M-am gandit sa plec undeva pe la ora 06:00 din Timisoara.

Cam in cat timp credeti ca as putea ajunge la Meteore? Eu, dupa calculele mele, ma gandesc ca o sa fac undeva pe la 14 ore...mentionez ca merg legal cu mici depasiri de viteza pe unde se poate smile.gif

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!
*

Nu stiu la cat ai cazarea. Presupun ca pleci la 06:00 dimineata, deci vei ajunge noaptea. Trebuie sa pui in calcul si trecerea vamilor, cat timp vei sta in vama. Spre exemplu intr-o sambata dimineata am stat mult la intrare in Macedonia, adica 45 de minute, apoi la intrare in Grecia vreo 30 de minute, ca era plin de macedonieni. Total o ora si 15 min. Trebuie sa iti iei si marja asta in calcul. Totusi nu depasi limitele de viteze daca nu vrei sa platesti amenzi, adica mici atentii ca sa scapi mai repede, sau macar pe autostrazi mentine viteza aproape de 130km/h, limita fiind de 120 km/h. Asta ca sfat personal si experienta. Drum bun!

--------------------
Opel Vactra B 2001 Z16XE - AR.xx.CAD
+
gussy84
post 17 Jul 2010, 10:40
Post #479

Membru incepator

O sa plec intr-o zi de luni si poate nu o sa fie la fel de nebunie la vami (sper...). Oricum, as vrea sa ajung undeva pe la ora 8 la destinatie....

Multam!

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 2006
+
cj666
post 18 Jul 2010, 18:40
Post #480

Membru autentic

From: Cluj

Salut!!

Miercuri plec in Grecia. Voi trece prin Stamora-Moravita si am de gind sa ajung la kalambaka in aceeasi zi. Apoi dupa o vizita la Meteora, heading Vourvourou. Puteti sa-mi dati niste amanunte, pot urma gps-ul sau exista ceva drumuri testate care sa ma scoata mai repede pe autostrada? De la kalambaka la vourvourou pe unde sa o iau? Multumesc mult!

--------------------
Renault Koleos 2009, Dinamique 175 cp
VW Golf 7, 1.2 TSI
+
50 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:30
Forum Renault