Renault Megane Sedan Manager, 1,6/16V, 2007
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan Manager, 1,6/16V, 2007
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' de Nubira nu ne spui/faci topic? poate o sa ai mai mai mare audienta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Spre deosebire de tine, nu mă interesează audiența.
![]() Scriu aici chestiile mai importante despre mașină, în principal ca să nu le uit. Cât despre Nubira: am spus-o de nenumărate ori: consumă cât o Raba (încărcată!) în oraș, altceva n-am ce spune despre ea. O mașină destul de corectă, prea scumpă, zic eu, de nouă, dar care în 60.000 km nu a cerut nimic altceva decât revizii periodice. Care revizii sunt de mare porc: 10.000km sau juma' de an! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
Din păcate, după ceva fâțâieli prin oraș, a început și ambreiajul meu să manifeste tremureala de autobuz la plecarea de pe loc.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
Joi, după mai apoi, și după multe amânări am încălțat și eu cu ghetuțele de iarnă mașinuța.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
Mi-am adus aminte că am și eu jurnal de bord. N-am Fluens, da' e bun și Megane-ul.
![]() Revenind la cele legate de mașină, pe 19.04.2010 m-am învrednicit să trec din nou la Bridgestone-urile de vară. În rest: apă, paie și bătaie până la revizia de 45.000km pe care cred că o s-o fac prin iulie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ambreiajul s-a calmat?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
A adormit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu-s cam putini kilometrii pentru asemenea simptome la ambreiaj ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
DragosP |
![]()
|
Din păcate, din ce am citit pe la secțiunea dedicată de pe reno.ro, nu!
![]() Da'-l iau cu duhul blândeții și se pare că e staționară broblema... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de wagon de ce nu bagi detalii?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Problema vine de la arcurile de pe disc presupun, nu de la garniturile de frictiune.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Jul 2009, 20:20) QUOTE(DragosP @ 24 Jul 2009, 07:12) Spre deosebire de tine, nu mă interesează audiența. ![]() Cât despre Nubira: am spus-o de nenumărate ori: consumă cât o Raba (încărcată!) în oraș, altceva n-am ce spune despre ea. O mașină destul de corectă, prea scumpă, zic eu, de nouă, dar care în 60.000 km nu a cerut nimic altceva decât revizii periodice. Care revizii sunt de mare porc: 10.000km sau juma' de an! ![]() QUOTE(argon @ 7 May 2010, 12:25) Cred ca a zis si mai sus de ce ! E un DAEWOO , nu se strica niciodata ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 May 2010, 14:22 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DragosP |
![]()
|
Azi am programată revizia de 45kkm pe care o s-o pupe mașinuța la 41kkm din motive legate de plecare în concediu și nu vreau să plec cu ea cu filtre și fluide vechi de un an.
Tot azi se împlinește și anul de la precedenta revizie așa că... 9 Jun 2010, 14:26: Gata, am comis revizia. Ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu, manoperă: 608 lei cu tva. Bonus, set plăcuțe față, manoperă: 360 lei cu tva. Total 968 lei cu tva. Chilipir! ![]() This post has been edited by DragosP: 9 Jun 2010, 13:26 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa vezi cand o veni revizia de bucsi, pivoti si alte piese de pe la roti.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
La alea stau bine.
La ce nu stau bine: la bieletele de direcție care cică au un început de joc. Adică, cu tot cu manoperă, încă vreo 1000 de lei. Da' nu-i o problemă încă. Să vedem ce-o fi până la anu' când vine revizia aia cu schimbat de curelușe. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Placutele erau uzate sau le-ai schimbat preventiv?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai țineau, după spusele "meșterului" și după ochiu' meu de vultur, maxim 5000km. Da' pentru că am în plan o excursie la rudele lu' Markos am zis să le schimb să fiu cu inima împăcată.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
niciun bec de far?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Nici, dă-le dreaq!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Jun 2010, 10:07) 1.Ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu, manoperă: 608 lei cu tva. 2.Bonus, set plăcuțe față, manoperă: 360 lei cu tva. 3.Total 968 lei cu tva. Chilipir! ![]() 1.eu am schimbat la ami auto treburile astea...ulei 180 lei 5 litri ..elf 5w40 , filtru ulei 30 lei mann, filtru habitaclu 60 lei mann (schimbat de mine ca sa fac treaba calumea) filtru aer 80 parca... manopera gratis pentru ca am luat de la ei ulei si filtre...asa ca..mi se par nesimtite preturile... 2.bonus...150 lei..atat sunt unele trw...ce placute au pus la tine? 3.cu tot cu bonus..tot mi se pare nesimtit totalul... Reviziile simple nu le fac la ei..pur si simplu nu se merita...ce ai faccut tu este o revizie super simpla... |
--------------------
------
------
------
|
|
DragosP |
![]()
|
Tot ce s-a pus era în cutie pe care scria "Renault".
În afară de ulei, elf competition 5w40. Evident că prețurile sunt umflate, da' asta e... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
O data merge omu' la greci
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba chiar de mai multe ori, da' n-are nici o legătură. Decât să mă duc la cine știe ce pârâți, mă duc măcar la pârâții pe care-i știu (e vorba de service).
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pârâții fiind grecii sau aia de la servis?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Ejti chior?
Da' dacă tot întrebi, stând și gândindu-mă mai bine: și unii și alții! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
du-te baaa, ca ai editat în timp ce scriam
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(M i h a i @ 9 Jun 2010, 15:06) Reviziile simple nu le fac la ei..pur si simplu nu se merita...ce ai faccut tu este o revizie super simpla... Mai e un motiv pentru care accept golănia lor: istoricul mașinii. În eventualitatea unei vânzări, cel puțin pot arăta unde, ce, când și cum s-a intervenit asupra ei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ca el n-ar putea arata cu dejtu bordura pe care a schimbat uleiul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:59 |