[BUCURESTI] Dacoserv Militari
![]() ![]() ![]() |
[BUCURESTI] Dacoserv Militari
vicentiu.stan |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 24 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Nu-mi aduceti aminte de Viorel de la mecanica, va rog
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
chitziman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 1 October 09 ![]() |
care ..?...ca-s mai multi..
![]() |
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
e un care la doua cuvinte spune "tatutzule"
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
vicentiu.stan |
![]()
|
![]() |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
chitziman |
![]()
|
la etj 1..ultimu pe stanga..? ca parca asa imi zicea si mie...
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
razvanamza |
![]()
|
da, ala. este vorba de dacoserv militari. vrei si numarul de telefon sa te convingi. Oricum mie mi-a cerut 9 milioare pe revizia de 15.000!!!!
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
chitziman |
![]()
|
si ca sa fiu sigur ca ala e...este si tanar..?
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
Eu totusi am o nedumerire...blonda este casatorita? mama mama
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si daca e casatorita ce? E mai usor?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Hai ca nu e cine stie ce. E doar blonda si atat.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Are o voce asa calda si suava.....si pac ti-au luat banu'
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara poze ... e degeaba discutia ....
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
baieti..daca v-ati indragostit de d-na blonda...de ce nu veniti sa ii cereti prietenia?
![]() |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Domnul Stan....ce prietenie daca este deja doamna?
Sa revenim on topic...cat costa o vopsire integrala exterior logan nemetalizat la dvs? |
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai conteaza cat costa si cum iese cand te duci sa iti ia blonda banu'!?
This post has been edited by DMP: 20 Oct 2009, 14:53 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vicentiu.stan @ 20 Oct 2009, 09:57) Clientul trebuie respectat.Este adevarat ca unii angajati exagereaza, dar si unii clienti sunt foarte dificili. ex.:acum o saptamana am avut un client care sustinea ca a primit restul de la caserie cu 1 mil.(lei vechi) mai putin.Am incercat sa discut cu el ca nu este asa (l-am vazut pe camera cand a primit banii, dar el ...nu si nu...)A fost invitat la noi sa se convinga.S-a convins...dar dupa 263419246194 de injuraturi....Cand si-a dat seama ca a facut scandal degeaba...radea. Tu cum ai discuta cu unul ca asta?Esti om si.... Imi pare rau, dar tu ti-ai ales sa lucrezi cu oamenii, nu ti-am impus eu. Trebuia sa stii ca exista si oameni dificili. E nevoie de o doza mai mare de diplomatie in astfel de slujbe. Cine nu dispune de diplomatie si rabdare, nu are ce cauta in asemenea posturi. Esti si tu om, ai si tu nervii tai? Exista bai de plante la Calimanesti, pentru calmare. Pe mine nu ma intereseaza cat de mult te-a stresat unu' inaintea mea. Ma intereseaza ca eu am venit sa-mi rezolvi problema si n-am nicio vina pentru patania ta. Te scot oamenii prosti din minti? E simplu. Evita sa lucrezi cu ei. Stai in fata unui PC, ca acolo intalnesti numai oameni plini de sarm si inteligenta, asa ca mine. Si vorbeam la figurat, nu la propriu, da? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
"Imi pare rau, dar tu ti-ai ales sa lucrezi cu oamenii, nu ti-am impus eu. Trebuia sa stii ca exista si oameni dificili. E nevoie de o doza mai mare de diplomatie in astfel de slujbe. Cine nu dispune de diplomatie si rabdare, nu are ce cauta in asemenea posturi. Esti si tu om, ai si tu nervii tai? Exista bai de plante la Calimanesti, pentru calmare. Pe mine nu ma intereseaza cat de mult te-a stresat unu' inaintea mea. Ma intereseaza ca eu am venit sa-mi rezolvi problema si n-am nicio vina pentru patania ta. Te scot oamenii prosti din minti? E simplu. Evita sa lucrezi cu ei. Stai in fata unui PC, ca acolo intalnesti numai oameni plini de sarm si inteligenta, asa ca mine. Si vorbeam la figurat, nu la propriu, da? "
Ai si tu dreptate.Daca nu iti convine locul de munca...iti cauti altceva ....Corect. Am inteles ca nu te-ai referit la mine.Pe unii angajati ...incercam sa ii facem sa isi schimbe atitudinea fata de client. This post has been edited by vicentiu.stan: 20 Oct 2009, 15:16 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
S-a mutat doar discutia la blonde.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 20 Oct 2009, 11:45) QUOTE(chitziman @ 20 Oct 2009, 12:14) QUOTE(razvanamza @ 20 Oct 2009, 12:18) da, ala. este vorba de dacoserv militari. vrei si numarul de telefon sa te convingi. Oricum mie mi-a cerut 9 milioare pe revizia de 15.000!!!! Tatutzule, cica omu' a avut nunta vara asta. ![]() Poate a iesit pe minus cu banii, ce-aveti? ![]() This post has been edited by Kojak: 20 Oct 2009, 17:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
car_jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 08 From: Peste tot ![]() |
reclama indiferent cum e ea, pozitiva sau negativa, tot reclama e. voi desi aflati de unele nereguli la dacoserv tot mergeti acolo. din comoditate cred. ce-i drept, v-ati resemnat. ca si mine de altfel, cred ca sunteti de parere ca peste tot poti sa dai de service-uri care uneori isi bat joc de masina ta si ii mai si platesti. cum ti-e norocul. cei care sunt angajati in service -uri nu au multa carte, dar stiu meserie. altii daca nu stiu invata pe cheltuiala si nervii clientilor. astia vechi in meserie sunt frustrati ca sunt platiti prost dupa ani de munca, aia incepatori nu prea vor sa munceasca, ca nu le place munca, dar vor bani. dl stan - cred ca e la departamentul vanzari sau marketing - acum tre sa faca si pe psihologul cu angajatii, lucru total anormal dar necesar pt ca daca treaba nu merge nu ii este bine nici lui. nu il apar, doar exprimam un punct de vedere. de cealalta parte cand cei din service gresesc e responsabil si trebuie sa ia masuri pt ca, clientul sa fie fericit si sa revina.
This post has been edited by car_jack: 22 Oct 2009, 13:51 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
- B-81-CAR_JACK Romania va creste prin bun simt si responsabilitate.
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
car_jack aici ai dreptate.Astazi au venit rezultatele de la DACIA in ceea ce priveste service-ul.Daca sunt probleme..cine crezi ca raspunde?Daca lucrarile nu sunt bune...clientul pleaca...Daca ii faci ceva bun....asta este reclama!Desi unii dintre voi ii injurati pe cei de la Dacia, va pot spune ca au niste proceduri foarte bine puse la punct(conditia este sa...fie respectate).Stiu ce spun...cunosc procedurile de la cateva marci si nu se compara cu DACIA.(eu consider ca cei de la Dacia au oameni buni(consilieri vanzari+service)).
This post has been edited by vicentiu.stan: 22 Oct 2009, 14:22 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Meseria ti-o alegi singur, nu il obliga nimeni...nu poate, nu are rezultate, merge mai departe.
QUOTE(car_jack @ 22 Oct 2009, 14:49) reclama indiferent cum e ea, pozitiva sau negativa, tot reclama e. voi desi aflati de unele nereguli la dacoserv tot mergeti acolo. din comoditate cred. ce-i drept, v-ati resemnat. ca si mine de altfel, cred ca sunteti de parere ca peste tot poti sa dai de service-uri care uneori isi bat joc de masina ta si ii mai si platesti. cum ti-e norocul. cei care sunt angajati in service -uri nu au multa carte, dar stiu meserie. altii daca nu stiu invata pe cheltuiala si nervii clientilor. astia vechi in meserie sunt frustrati ca sunt platiti prost dupa ani de munca, aia incepatori nu prea vor sa munceasca, ca nu le place munca, dar vor bani. dl stan - cred ca e la departamentul vanzari sau marketing - acum tre sa faca si pe psihologul cu angajatii, lucru total anormal dar necesar pt ca daca treaba nu merge nu ii este bine nici lui. nu il apar, doar exprimam un punct de vedere. de cealalta parte cand cei din service gresesc e responsabil si trebuie sa ia masuri pt ca, clientul sa fie fericit si sa revina. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
"...nu poate, nu are rezultate, merge mai departe. "
In timp... patronii o sa plateasca angajatii in functie de cati banii aduc la firma.Daca clientul nu este multumit...banii nu mai vin.Deci... This post has been edited by vicentiu.stan: 22 Oct 2009, 14:21 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am 50.400 km asa ca destul de curand voi face un drum la voi pentru revizia de 50.000. De data asta cred ca voi aduce doar uleiul de "acasa" ceea ce inseamna ca filtru de ulei + filtru de aer vor fi luate de la voi(si eventual ce mai apare-eu sper sa nu mai apara nimic dar nu se stie). Spune-mi te rog(daca poti, normal) ce preturi aveti pentru filtre si eventual daca aveti si filtru polen ? Masina este cea din semnatura, Logan 1.5 dci ph1.
Edit: mi-am adus aminte ca lichidul de frana si cel de racire nu au fost schimbate niciodata de cand a fost luata masina(din iunie 2006, adica 3 ani si vreo 3-4 luni), doar completate foarte putin la una din reviziile trecute. Ar fi cazul sa le schimb ? M-as uita in cartea masinii la cat scrie acolo ca trebuie schimbate dar am ratacit-o prin casa. PS: in pretul manoperei la revizia de 50.000 km intra si curatarea sabotilor spate sau este considerata operatie suplimentara si neobligatorie la revizie? (ca fapt divers nu au mai fost curatati de la revizia de 20.000 km si cred ca le-ar prinde bine) This post has been edited by god: 22 Oct 2009, 20:13 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
filtru polen Valeo pe 14 octombrie costa la Dacoserv ~60 Ron si 0,12/H manopera inlocuirea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
god, te rog sa imi trimiti un mail la vicentiu.stan@dacoserv.ro.(o sa iti trimit pe mail raspunsul).Nu am voie sa pun preturile aici.(se pot afla de la alti clienti..., eu incerc sa respect procedurile).Preturile corecte pot sa fie obtinute la nr. de tel. 021/316.02.91.
This post has been edited by vicentiu.stan: 23 Oct 2009, 07:23 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
chitziman |
![]()
|
gata v-a luat somnu..??
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:35 |