[BUCURESTI] Dacoserv Militari
![]() ![]() ![]() |
[BUCURESTI] Dacoserv Militari
misu78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|||
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
hmm domnul Vicentiu mai este pe aici??Cat de curand ma duc si eu peste ei.Mi-am schimbat cu piese de la ei discurile de frana,placutele si sabotii pe spate.Toate bune doar ca la franare masina troncane si vibreaza ca dracu.Am tot asteptat am zis sa se mai uzeze uniformizeze discurile.Inainte pana sa le schimb mergea super frumos mai bine imi vedeam dracu de treaba.Noroc ca inca mai e in garantie lucrarea.Teoretic nu este vina lor a mecanicilor probabil a pieselor....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Iar am fost la dacoserv. Nimic interesant, doar ca s-a cam ingrasat blonda de la receptie
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si mustaciosul?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Era si el pe acolo, dar n-am avut treaba cu el.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si domnul Stan?!
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Am fost si eu azi la Dacoserv pe blonda de la receptie nu am vazuto.Au fost destul de amabili cu mine mi-au facut si o reducere de 5%.Nenea mecanicul la care am fost e de treaba si mi-a rezolvat niste chitibusuri din astea care pentru unii sunt inervante si nu au chef.Ca de exemplu:reglat frana de mana cum am vrut eu strans suruburile de la scut care imi vibra, montarea unui colier suplimentar la furtunul tur de benzina pe unde aveam mici scurgeri, schimbarea sigurantelor de la placutele de frana care nu prea mai erau.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
chitziman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 1 October 09 ![]() |
numele mecanicului daca stii..etaju...
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
caphonne |
![]()
|
Scuze acum am vazut .Etajul 1 parca nenea Majaru.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
chitziman |
![]()
|
am fost si eu la revizie..iar la dacoserv..
![]() |
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
caphonne |
![]()
|
La cine ai fost?Era mai in vasrta sau tanar?
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
chitziman |
![]()
|
ultimul pe stanga..tanar..
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Am schimbat de curand doua piese la Loganul din dotare.
La Simpotrans m-a costat 1.6 mil iar inainte sa merg acolo am sunat la Adras si la Dacoserv si la Adras costa manopera 2.1 mil iar la Dacoserv 3 mil. Pe vremuri Dacoserv era cel mai ieftin service autorizat Dacia acum se pare ca a devenit cel mai scump. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat niste piese de la ei. Nu aveaiu pe stoc, am vorbit vineri, luni au comandat piesele si marti m-au sunat ca au venit. Pentru cine are nevoie, usa alba de termopan de langa statia ITP, dupa colt.
This post has been edited by einstein1984: 12 Oct 2010, 16:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La Militari?
Unde langa ITP? Stanga sau dreapta cum intri? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pe vremuri era asa de incapatanati in prostia lor, nici nu acceptau sa discute de comenzi la piese. Incercau sa bage inclusiv manopera ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Se mai schimba lucrurile....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da YRX, la drepta intrarii la ITP, dupa colt. Au fost f amabili, mi-au aratat si niste stergatoare... Deh, nu realizau targetu de vanzari de piese.
Ironik, din cate stiu eu Renault nu interzice vanzarea "la ghiseu" de piese. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
pai nu de renault zic, de dealer ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Eh, nevoia te invata sa vinzi piese si fara montaj.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
La vremea respectiva isi bateau joc de clienti, acum cred ca doar flotele castigate cu spagi ii mai salveaza.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
revizie de 1 an sau 20.000km costa 330lei, DOAR ulei(dacia oil)+filtru ulei.
filtru de aer e 45lei si cel de polen 68. daca vrei sa vii cu piese tale costa 175lei doar manopera. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Preturi de criza ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 11 Nov 2010, 16:56) revizie de 1 an sau 20.000km costa 330lei, DOAR ulei(dacia oil)+filtru ulei. Am inteles, scrisul de pe bidonul de ulei si pe filtru cu Dacia era pus la deruta. De fapt uleiul era Motul 300v Power 5W40 si filtrul ......filtru de aer e 45lei si cel de polen 68. daca vrei sa vii cu piese tale costa 175lei doar manopera. PS. Ce sa le zic, faliment placut. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(DMP @ 13 Dec 2010, 12:49) Dacoserv. Se intampla prin toamna lui 2009. I-am sunat si le-am zis ce vreau. Mi-au zis ca daca doresc sa vin cu masina ca imi refac ei cordonul de mastic, contra cost, evident, pentru ca masina nu mai avea garantie, si ca nu aduc pentru vanzare ca piese de schimb. Le-am si zis ca atata timp cat e cod separat pentru mastic-ul ala trebuie sa pot cumpara ca si piesa de schimb. Au zis ca asa e dar ca ei nu aduc spre vanzare asa ceva ca asa e "politica la ei: aducem piese dar le montam pe masini". La Dacia nu am mai facut mail pentru ca am gasit in targ mastic si am dat eu fata de usa jos si am inlocuit masticul vechi si pentru ca mi-e sila sa ma duc cu masina in service Dacia si sa se apuce aia de rezolvat ceva stiind ca ai facut mail la VC Dacia. Am mai avut o experienta de genul mail VC -> service Dacia si mi-a ajuns. Bleahhh!!! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
buun, de unde sa incep...
ma duc sambata sa fac ITP la golanul din dotare(nu detaliez sa nu intru in off-topic); ma respinge pentru ca aveam bulit pivotul de pe dreapta. Ok, ma duc la receptie mecanica sa intreb cat costa pivotul de schimbat; aici, faimosul mustacios imi zice ca pivotul separat nu exista si se schimba cu tot cu bascula. Bun zic, cat costa bascula? Face el repede un calcul si zice 280 lei. Il intreb daca are si manopera inclusa, zice ca da; il intreb cat ma costa daca vin cu bascula mea, zice 70 lei dar ca o montez pe raspunderea mea. Perfect, plec acasa sa iau banii de reparatie si ma intorc la service. Ma trimite sus la etajul 1 la nea Viorel (foarte misto mecanic.. zici ca repara la masina lui, umbla cu foarte mare gija si nu il doare in .... ca pe altii). Imi schimba bascula si ma duc sa platesc; aici fata de la calculator imi zice ca totalul este de 420 sau 430 lei, moment in care am vazut negru in fata ochilor. O intreb de unde diferenta si zice ca nu stie si il cheama pe mustacios. il intreb de unde diferenta si acum tineti-va bine: pai.... 280 lei piese + TVA + manopera. Il intreb daca face misto de mine si imi raspunde superior ca eu am intrebat cat costa piesa nu montajul cu totul (de parca luam bascula de la ei si ma duceam sa o montez acasa pe trotuar). Ii zic ca nu platesc asa ceva pentru ca mi-a spus un pret la inceput si acum aproape l-a dublat; sa cheme un sef sau sa imi puna la loc bascula veche. Cum sambata nu era nici un sef pe acolo am ramas la pus inapoi bascula veche. Ma intorc in service la nea Viorel (care nu intelegea de ce m-am intors) si ii zic sa o puna inapoi pe aia veche. Se apuca omul FARA SA COMENTEZE sa o schimbe timp in care apare si mustaciosul si vrea sa ne intelegem: ca sa nu plecati suparat de la noi va platesc eu din buzunar manopera de 70 lei si platiti dvs. piesa, adica 280+TVA. Plin de spume nu sunt de acord si incepe ca o sa plateasca el din buzunar piesa si manopera. Pana la urma fac calculul cat ma costa in alta parte (la CNCD mi-au zis ca ar costa 180 lei cu manopera inclusa)+ ziua pierduta de la birou+ taxa de revenire la ITP si am montat la loc bascula noua, platind pretul piesei si atat. Concluzii: 1. cereti un deviz de reparatie inainte sa urcati masina pe rampa. 2. evitati mustaciosul; dupa ce ca greseste si te face sa pierzi timp si bani tot el e destept si vrea sa recunosti ca ai inteles tu aiurea. 3. unii dintre mecanici ar face o treaba MULT MAI BUNA la front desk in locul mustaciosului (conducerea Dacoserv, se aude si pe la voi?).. oricum vad ca nu sunt primul care se plange pe aici de el. PS: abia astept telefonul de la Dacoserv sa ma intrebe cat de multumit am fost de servicii; tinand cont ca eram cam singurul client sambata in service, o sa fie misto de tot. PPS: mecanicul a fost de nota 10, relatiile cu clientii, de nota 2 ca 1 se da la copiat; (la sfarsit cand am plecat, singurul care si-a cerut scuze ca m-a retinut a fost mecanicul, desi el nu avea nicio vina - omul a dat jos de 2 ori si a montat la loc tot de 2 ori o bascula.. ca la raliu; ultima oara in 10 minute era montata). Se pare ca in Dacoserv, singuruii care inteleg ca trebuie sa respecti si sa ajuti clientul sunt muncitorii si nu cei de la front desk care isi iau o mare parte din salariu special pentru asta. LE: azi (21.12.2010) m-au sunat de la Dacoserv sa imi spuna ca au citit aici pe forum ce si cum si s-au luat masuri drastice pe la receptie. A, si-au cerut si scuze pentru incident si au promis ca nu se mai intampla... in februarie ma duc sa verific cand voi face ITP la masina de servici. This post has been edited by UDI: 21 Dec 2010, 11:24 |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Urata situatia dar am observat ca asa se intampla atunci cand ceri detalii legate de pret.
Tot la domnul Viorel am facut si eu ultimele 2-3 revizii si intr-adevar este super super ok, acorda foarte multa atentie oricarei operatii de zici ca e masina lui asa cum ai spus si tu. Cat de curand o sa mai trec si eu inca odata pe acolo pentru niste investigatii legate de un scartait dubios aparut la 3-4 luni si vreo 3500 km dupa revizia de 60.000 km facuta la ei prin august(ma intristeaza faptul ca iar ajung in service si pierd timp si bani dar macar stiu ca domnul Viorel va trata problema cu seriozitate maxima). |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
chitziman |
![]()
|
care domn viorel ...? localizati-l...
|
--------------------
dacia
LOGAN2
2017
- secret
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Daca erau sa rezolve problemele de la receptie, mustaciosul si inca unul de pe acolo nu aveau ce sa mai caute la relatii cu clientii.
Nu e prima data cand mustaciosul o da in bara. Pot sa confirm ca dl. Viorel isi face meseria frumos. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
sa fie viorel unul mai tinerel, la etajul 1 in fund de tot? pacat de preturi, ca inainte Dacoserv era cel mai ieftin dealer Dacia...
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:14 |