[BUCURESTI] Dacoserv Militari
![]() ![]() ![]() |
[BUCURESTI] Dacoserv Militari
ag02cws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ilie.florin.aurelian si vicentiu.stan, nu stiu cum o fi la TINE in service, dar pe aici lumea nu e chiar asa de proasta.
Cand mai vrajesti d-astea cu pupi-n-fundisme, macar posteaza naibii de la alt calculator, sau alta retea, nu cea a dacoservului. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(ilie.florin.aurelian @ 24 Apr 2009, 14:45) Vicentiu , tu ai lucrat la ADRAS inainte?Daca nu ma insel am discutat tot cu o persoana cu numele si prenumele tau pe forum la aia acum cateva luni bune(poate este o coincidenta de nume, dar avand in vedere ce ai spus ca ai mai lucrat si la altii..).Avusesem niste probleme cu "super meseriasii" de acolo si m-a ajutat o persoana care se numea vicentiu sa imi rezolv magaria facuta de aia.Daca tu esti persoana aia tin sa mentionez ca am incercat sa iti dau spaga si nu ai vrut sa iei.Minune mare!Daca esti la Dacoserv... stiu ca o sa faci treaba buna!Sa o tii tot asa si sa fim multumiti toti(noi de lucrari, voi de castiguri).Bafta! QUOTE(vicentiu.stan @ 24 Apr 2009, 15:02) Florine am lucrat acolo, dar nu mai conteaza asta.Florine, sa lasam laudele ca te acuza ca te-am platit ![]() ![]() QUOTE(vicentiu.stan @ 24 Apr 2009, 15:32) De ce as face asta?Nu ma intereseaza publicitatea facuta asa.Am intrat pe forum sa atentionez clientii ca daca au probleme incercam sa le rezolvam.(nu ma intereseaza laudele la adresa mea...si nici nu cred ca am timp sa stau sa imi "fac" useri ![]() ![]() QUOTE(ilie.florin.aurelian @ 24 Apr 2009, 16:04) chiar mi-am facut user sa ii multumesc.Poate nu stiti cum este sa ai masina in service de cateva saptamani si sa nu te ajute nimeni.Culmea este ca era pe banii mei.Dar sa nu sarim pe om din prima zi. ![]() Adica astia de fapt se cunosc fiind colegi la Dacoserv??? Si am mai si dat pm cu numele meu si numarul masinii... ![]() Sunt foarte curios daca ii cheama exact Vicentiu Stan si Ilie Florin Aurelian. Ar insemna ca nu prea conteaza IQ-ul cand se face o angajare la Dacoserv. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai tu n-ai vazut ca la 5 minute dupa ce-a postat, s-a inregistrat unu, din pamant din iarba verde, care tocmai daduse intamplator peste el si tinea mortis sa-i multumeasca?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Apr 2009, 19:48) ilie.florin.aurelian si vicentiu.stan, nu stiu cum o fi la TINE in service, dar pe aici lumea nu e chiar asa de proasta. Cand mai vrajesti d-astea cu pupi-n-fundisme, macar posteaza naibii de la alt calculator, sau alta retea, nu cea a dacoservului. Mie mi s-a parut bizar ca amandoi s-au inscris astazi pe forum la interval de cateva ore si si-au creat user-ii dupa acelasi tipic. Acum avem si confirmarea ca sunt colegi. ![]() Dupa cum au fost creati user-ii si daca citesc sefii de pe la Dacoserv forumul si nu sunt de accord cu participarea lor pe forum .... ![]() Ideea pe care o subliniam mai sus, cea privind o relatie reprezentanti Dacoserv - clienti Dacoserv de pe forum, e buna in esenta. Asta daca cei doi reprezentanti nu se apuca de mistocareala pe aici. This post has been edited by daniel_p: 24 Apr 2009, 19:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu se apuca, stai linistit.
Poti fi convins ca citeste toata lumea forumul asta. Mioveniul, Bucurestiul si nu numai... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ilie.florin.aurelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 April 09 ![]() |
Hai sa lasam glumele!Stie cineva care sunt pasii care trebuie urmati la programul RABLA?As vrea sa imi cumpar un SANDERO prin programul asta.Care dealer are cea mai buna oferta?
|
--------------------
sandero
sandero
2008
- B23RTC
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 24 April 09 ![]() |
ag02cws , crezi ca am intrat pe acest forum sa ma cert cu cineva?!Am primit mailul de la tine , dar ai spus ca nu vrei sa fii contactat.(ti-am respectat dorinta).Am citit mesajele voastre si nu pot sa nu spun ca unele nu sunt adevarate.Intru pe forumul asta destul de des...vreau sa imi fac o parere realista despre nemultumirile clientilor ...si chiar incercam sa rezolvam din ele.(nu am intrat aici sa fac doar conversatie).Daca atitudinea unor colegi este incorecta fata de clienti , aceasta problema trebuie rezolvata.
This post has been edited by vicentiu.stan: 26 Apr 2009, 09:57 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
ag02cws |
![]()
|
Am spus ca nu tin neaparat sa fiu contactat, nu ca nu vreau. Iar asta am spus-o acum doua zile. Vizitele la service le-am facut mai demult. Mi-ai zis ca vrei datele mele ca nu iti venea sa crezi ca nu am fost sunat. Acum vii si imi spui ca mi s-a respectat dorinta?? Asta pe care mi-am exprimat-o dupa 3 luni aici pe forum?
![]() Daca vrei sa iti faci o parere despre nemultumirile clientilor, citeste topicul. Eu personal mi-am facut o parere despre service, iar tu si ilie.florin.aurelian (care probabil sunteti unul si acelasi) nu faceti decat sa o inrautatiti. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
Vineri am facut schimbul de ulei la DACOSERV (Logan Ph2 1,4 MPI 10500 km). Pret total 180,5 ron cu ulei si filtrul lor + manopera. Super multumit.
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
ag02cws |
![]()
|
Cat a costat fiecare (componente + manopera)?
Ce tip de ulei ti-au dat? |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Deocamdata nu pot sa iti spun, sunt la birou. Stiu ca uleiul era intr-un bidon de 4 litri Dacia Oil 5w30 parca, oricum la reviyia de 1 an din septembrie o sa il schimb din nou.
27 Apr 2009, 11:12: Pentru Vicentiu Stan: se fac angajari la Dacoserv? 27 Apr 2009, 11:54: Si apropo tocmai am fost sunat de la Dacoserv daca am fost multumit...asa ca nu mai carcotiti This post has been edited by lenafnafets: 27 Apr 2009, 11:54 |
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca nici lor nu le vine sa creada ca un simplu schimb de ulei a fost un succes total.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
lenafnafets , probabil esti si tu angajat la Dacoserv?!(sau poate esti chiar vicentiu stan)Glumesc.Din pacate nu se mai fac angajari acum.
27 Apr 2009, 13:21: vijelie , poate nu iti vine sa crezi , dar Dacia este informata de cum s-au rezolvat lucrarile din service, dar si cum s-a desfasurat procesul de vanzare-cumparare al autovehiculelor noi.Nu laud Dacoserv-ul , dar este printre cei mai buni dealeri din tara(in primi 3). This post has been edited by vicentiu.stan: 27 Apr 2009, 12:21 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
ag02cws |
![]()
|
Eu n-am carcotit cu nimic, am spus doar adevarul cu bune si cu rele.
Si tu vicentiu.stan nu incerca sa o scalzi ca ai fost cu cioara vopsita de la inceput. Nu are cum sa fie ceva de bine cand posteaza doi useri pe acelasi topic din aceeasi retea, pretinzand ca nu stiu unul de altul. Nu prea sufar minciuna si d-aia tot dau din taste. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vopsita prost.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
O sa ziceti ca vreau sa laud Dacoservul, dar nu e asa.
Insa am fost de curand la ei ca sa-mi schimb o bieleta de directie si mecanicul a folosit o presa ca sa desfaca, capatul de bara si nu obisnuitul ciocan. Am ramas surprins placut si l-am intrebat pe mecanic, cum de nu mai da cu barosul. ![]() Pe mine m-au sunat doar dupa ce i-am reclamat la VC.. ![]() Dar de cand am avut ceva probleme cu ei, imi cam stiu masina si se poarta frumos cu mine. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
"Pe mine m-au sunat doar dupa ce i-am reclamat la VC(Vocea Clientului)..
![]() |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
vijelie |
![]()
|
Alaturi de bunul simt, va mai obliga si clauzele 7.2.3 Comunicarea cu clientul si 8.2.1 Satisfactia clientului din ISO 9001.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
este adevarat (exista anumite reguli care trebuie respectate de toti dealerii).Clientii trebuie sa fie respectati.
This post has been edited by vicentiu.stan: 28 Apr 2009, 08:10 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
lenafnafets |
![]()
|
viventiu stan: daca auyi ceva de vreun post pe consilier vanzari sa trimit si eu cv-ul; am 2 fac si un master...astept
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
cand o sa facem angajari...anunt si aici si pe www.dacoserv.ro .
|
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
lenafnafets |
![]()
|
multumesc vicentiu.stan; o zi buna iti doresc
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
la fel iti urez si eu.
|
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut revizia de 40.000 km la Dacoserv Preciziei(pe 27 Martie 2009 daca intereseaza pe cineva), am si postat in topicul dedicat reviziei de 40.000km pt dci detaliile legat de preturi, manopera si cum s-a lucrat.
Am fost prima data la Dacoserv si pot sa spun fara nici un regret ca am fost multumit de cum s-a lucrat. Tot ce as vrea sa mentionez este faptul ca nu m-a sunat nici dracu asa ca domnule vicentiu, nu mai insistati ca asa ceva nu se poate si ca toti sunt sunati. Ca o mica paranteza, nu am niciodata telefonul inchis si nici fara semnal nu raman in zona unde lucrez sau acasa(lucky me, nu? ![]() In rest, toate bune si o sa revin la voi la revizia de 50.000km. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
Te rog sa imi dai numele tau pe mail si iti pot confirma sau infirma spusele tale.Adresa este vicentiu.stan@dacoserv.ro . Atentie!Exista clienti care dau numarul de telefon al tatalui, fratelui..etc.Nu vreau sa para ca o "intorc ca la Ploiesti", dar vreau sa vad ca pe acest forum nu intra "clienti falsi".
This post has been edited by vicentiu.stan: 1 May 2009, 22:51 |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Decat sa ne tot sunati aiurea, mai bine spuneti-le mecanicilor sa foloseasca sculele potrivite, conform manualului de reparatii Dacia.
Si sa nu mai incerce sa-i pacaleasca pe clienti sa schimbe piese care inca mai pot fi utilizate in siguranta, de genul placute de frana consumate 50%. In mod normal nu trebuie sa stie clientul ce operatii trebuie sa faca mecanicul, dar de cele mai multe ori la o revizie nu se fac toate operatiile. (dau exemplu gresarea balamalelor sau inspectia de coroziune). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ilie.florin.aurelian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 April 09 ![]() |
Salutare
In ultimul timp masina mea face un zgomot ciudat la motor cand accelerez.Ce credeti ca are? |
--------------------
sandero
sandero
2008
- B23RTC
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
vicentiu, nu am postat aici ca sa-mi confirme cineva ceva ce stiu deja, chiar nu am nevoie de confirmare ca nu am fost sunat(cred ca stiu si eu daca imi suna sau nu telefonul
![]() Nu inteleg de ce ar da cineva alt numar de telefon dar ma rog..fiecare e liber sa faca ce vrea. Multumesc pt interes, dar chiar nu trebuie sa dovedesc nimanui ca am fost la voi(daca nu as fi fost, de ce crezi ca am postat in topicul de revizii logan dci de 40.000 km adica aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=66767&hl= la vremea aia, respectiv chiar in ziua reviziei cand am ajuns acasa?) Dupa prima vizita la voi asa cum am postat si mai sus, parerea mea asupra serviciilor este una buna si voi reveni si la urmatoarele revizii. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
vicentiu.stan |
![]()
|
god, astazi m-am uitat in baza de date sa vad daca ce spui tu este adevarat.(am asteptat mailul de la tine, dar....nimic).Am scos o lista cu clientii din ziua aceea(doar persoane fizice) cu o comanda asemanatoare cu ce ai spus tu.Am scos din respect pentru clienti anumite informatii(numarul de telefon intreg,serie caroserie..etc.).In situatia de mai jos este situatia exacta a acelei zile:
CLIENT TELEFON AUTO REZOLVARE ANDREI C. R. B 12 … Nu are telefon BADEA C. B 71 … Nu are telefon CRISTEA P 0728……… B 30 … Nu raspunde la telefon CRISTESCU N 0722……… B 82 … Rezolvat STOICA D. B 21 … Nu are telefon DOBRESCU M. B 35 … Nu are telefon RISTEA A. 0727……… IF 68 … Nu raspunde la telefon DRAGAN S. GR 75 … Nu are telefon NICOLAE D. TM 42… Nu are telefon IOANA D 440……….. B 10 … Rezolvat ION F. IF 30 … Nu are telefon AURELAN F. 0723……… GL 77 … Rezolvat NELU F. IF 04 … Nu are telefon GABRIELA G. B 98 … Nu are telefon LIXANDRU C. 0724………. B 85 … Rezolvat DANIEL M. 0723………. B 15 … Rezolvat STELIAN M. 0742………. B 43 … Numar incorect DAMIAN M. BR 81 … Nu are telefon NICOLAESCU I. 0318………. B 11 … Rezolvat PANAIT D. 0765………. B 74 … Numar incorect POPA C. 0744………. B 62 … Rezolvat ION S. 0723………. B 88 … Nu raspunde la telefon STOIAN N. 0744………. B 81 … Rezolvat NICOLAE T. 0724………. IF 58 … Rezolvat EUGEN T. 0727………. B 49 …. Nu raspunde la telefon VOICU M. B 69 … Nu are telefon Atentie! La clientii in dreptul carora apare-"Nu raspunde la telefon"-pot sa demonstrez prin desfasuratorul telef. ca nu am mintit cu nimic.Eu vreau sa intelegeti ca nu am intrat pe forum sa "ma distrez", ci sa incercam sa aflam problemele clientilor si sa le rezolvam.Un user din forum-ul asta spunea ca decat sa contactam clientii aiurea mai bine faceam....De unde ati vrea sa aflam problemele clientilor ?Incercam prin telefoane, forum-uri..etc. |
--------------------
sandero
sandero
2009,1,4
- B53TGE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:45 |