Cele mai tari numere de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Cele mai tari numere de inmatriculare
jaf |
![]()
|
||
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|||
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Sa ma bag si eu in seama...
In Brasov,firma de servicii funerare,dubita neagra pe post de dric BV XX FUN... Mai era si un Matiz pe taxi BV 13 HIV....nu l-am mai vazut de mult...poate chiar era pe bune...Doamne-fereste,nu-i de gluma... In Bucuresti am vazut unu "tare" B01ERU..... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Io daca o sa am masina personla o sa-mi pun CJ 80 GDI (bogdi).
Sper sa nu prind vreun clujan cu nr astea. Pana amu nu am vazut. Am mai vazut si io CJ XX JAF - un camion care abia se misca sau CJ XX MTV sau CJ XX BUK ...... |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
super nova B-38-NFS
nova B-38 YZV baietii din cartier imi spun yzy ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parca am vazut la TV:
IF 02 BKL ![]() This post has been edited by ghc: 2 Nov 2005, 09:13 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala e numarul de la Maibahu' lu' Razboinicu' luminat (luminii?).
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
razboinicul luminii are IF 01 BKL
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' razboinicu' lu' Mimi ce numar are?
![]() Am vazut o dacie cu numar B- XX - SEX. Era condusa de un nene pe la vreo 50 de primaveri . |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parca a aparut si la 1 banc...
Attached thumbnail(s) handicapat4cp.jpg ( Size: 54.16k ) Number of downloads: 4512 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Camion, B-7?-JAP !
Dacia berlina, HD-??-PCR Nissan (Mazda?), TM-??-PSD Dacia berlina, HD-??-POC ! Mercedes C180 MM?-XX-VAX |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bluebird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 January 05 From: Constanta ![]() |
Pt CT: FAR; SUN; REX
Pt roșii: RED; FOX Pt aviatori sau împătimiți: AIR; MIG;ROF; RAF Pt Logan: LGN; ZKR Pt fete: MRY; ROX; ANY... Pt șmecheri: WOW; WAW... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6
2006 ALL THE BEST!!!
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
XX 67 MSD... nu va spun de la ce se trage 67.... MSD = Memoria de Scurta Durata
XX 76 DSM... nu stiu de la ce vine 76.... DSM = Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders adica pentru cei care stiu doar limba bulgara DSM reprezinta suma tulburarilor mentale ale unei persoane.... ca doar cu totii suntem putin deplasati la etajele superioare cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In curand o sa apara explicatii la toate combinatiile de litere de pe placute.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Simplu: IF 01 UCK
Sunt posibile toate combinatiile cu numere. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
XX 50 RIN = XX SORIN
XX XX MIR = XX XX MIR (MASINA DE POPA) XX 80 NUS = XX BONUS XX 10 NUT = XX IONUT XX 50 NIA = XX SONIA XX 10 ORB = IO ORB ![]() ma mai gandesc si la alte combinatii... This post has been edited by musicall: 5 Nov 2005, 02:20 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
eu am vazut o masina BC 2PAC
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
am mai gasit eu un numar modificat
Attached thumbnail(s) Peugeot307_Cata07.JPG ( Size: 58.58k ) Number of downloads: 5400 |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
XX XX MIR = XX XX MIR (MASINA DE POPA)
MIR=MINISTERUL DE INTERNE ROMANIA Pt popa se foloseste AVA=Popa in latina |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
musicall |
![]()
|
QUOTE(BGV @ 6 Nov 2005, 20:30) XX XX MIR = XX XX MIR (MASINA DE POPA) MIR=MINISTERUL DE INTERNE ROMANIA Pt popa se foloseste AVA=Popa in latina Aici te contrazic putin... oricum poti si tu avea dreptate, dar am vazut masini de politie cu MAI (MINISTERUL ADMINISTRATIEI S INTERNELOR) Stiu cazuri concrete... masini de manastiri sau episcopii care au MIR la masina !!! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cel mai tare e numarul meu . Am luat in plin un card de gaste si a rezistat
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
B XX PRT
XX 02 NEA (DOINEA numele de familie) XX 02 SKK (SeKaKa) ![]() XX XX BUF (mi-am dat seama ce nr are dupa ce a dat cu ea in stalp) XX XX FUG XX XX RUP XX XX BAU XX 22 DOI XX 88 OPT XX 32 UNU MH XX RPD(Firma de taxi REPEDE) XX XX JAF (si e un super BMW) XX 01 BOU(dar era una la volan) XX 04 VAK (eram 4 femei in masina) ![]() XX 25 REN (Renault 25) TM 78 COI MH 01 MUC MH 07 LEI (numele de familie era chiar SAPTELEI) ![]() XX XX GOL (tir de carat lemne si era tot timpu plin) ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
ghc |
![]()
|
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
B 86 BRB
![]() |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
AG 12 GOR (Renault 12 gordini)
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
IS-05-FTY (numarul de la masina proprietate). Numarul l-am primit la rind. In Iasi cu ceva vreme in urma a fost numar pe masina care cara unul din radare si la care am contribuit din belsug in perioada cind alergam masina de firma pe soselele patriei. Prietenii m-au consolat spunindu-mi ca probabil am iesit primul in top si pot considera ca e numar preferential, platit cu virf si indesat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
In Nigeria contra cost (cam 1000 usd) poti sa-ti scrii ce vrei pe numarul de inmatriculare (probabil intr-un numar rezonabil de caractere). Motorul din stinga (numar 297kmph)... nu stiu sigur daca o fi ajuns cu adevarat la viteza pe care si-a scris-o pe numar dar intr-o duminica cind fugaream Skodita spre plaja, eu aveam 180 si m-a depasit intr-un mod ca m-am uitat la toate ceasurile si manetele din masina sa verific daca intr-adevar merg inainte.
Attached thumbnail(s) DSC04908.JPG ( Size: 152.36k ) Number of downloads: 4836 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:04 |