Cele mai tari numere de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Cele mai tari numere de inmatriculare
ilikecheese |
![]()
|
||
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Care numar?
Ala sters in Paint? ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 4 Jun 2006, 12:35) Nu este sters in paint..tocmai asta e ideea. Poza a fost facuta de mine , nu e luata de pe net. Poate ati vazut ca mai nou s-a inceput stergerea partiala sau nu numai a nr de inmatriculare. This post has been edited by Radduu: 4 Jun 2006, 10:15 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Gutenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- BH-XX-MAG O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu prin bucuresti ieri o masina serioasa care avea o mare parte din litere stearsa complet, parca razuita intentionat..
sa fie asta o noua practica printre 'smecheri' ?! |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 4 Jun 2006, 17:11) am vazut si eu prin bucuresti ieri o masina serioasa care avea o mare parte din litere stearsa complet, parca razuita intentionat.. sa fie asta o noua practica printre 'smecheri' ?! off topic: nu, este doar vopseaua de calitate folosita de politie la vopsirea numerelor ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
B 01 ERU are ca stapan un politist care mai are in subordine si un alt numar B 5x POL (nu mai tin minte exact a doua cifra). Il stiu pe tip, are casa (si) in Branesti
|
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
azi am vazut un logan albastru egee : CT 06 ZKR ....prea inspirat
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
B - XX - STF
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cr|sTy @ 6 Jun 2006, 19:32) Vezi ca exista si unul in Bucuresti : B 47 ZKR Am vorbit cu proprietarul si mi-a marturisit ca i-a placut ironia fina de pe daciaclub si desi mai avea variante nu a putut rezista tentatiei. ![]() P.S. Ca sa vezi si asta e albastru egee ... ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
BC 0I SCU - interesant cum 1 se transform in I si apare intreg numele de familie iscu !
|
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 7 Jun 2006, 08:21) Vezi ca exista si unul in Bucuresti : B 47 ZKR Am vorbit cu proprietarul si mi-a marturisit ca i-a placut ironia fina de pe daciaclub si desi mai avea variante nu a putut rezista tentatiei. ![]() P.S. Ca sa vezi si asta e albastru egee ... ![]() Ca sa vezi...o fii al tau? Mie asa mi se pare din semnatura ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti se pare.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Pe o masina de scoala de soferi 99 - APT
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Si loganul gri perla de 1,6 cu B 40 ZKR de pe langa sectia 7 al cui e?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
El isi pune IF 01 ERU.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Logan verde cameleon: CJ-xx-HIV
![]() oare cat mai are de trait saracu'? ![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut nr if-01-eru e un seat rosu ibiza sau leon nu mai tin minte, dar tin minte ca era una la volan destul de draguta si cu ochelari de soare....aa era sa uit de mana stanga pe mijlocul volanului si de umarul stang ridicat pana la nivelul ochilor...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
XMihai |
![]()
|
TM XX COI la o remorca de tir.
LE: Vazui azi unu XX 54LAM(SALAM) Si acu cateva saptamani: Supernova rosie IS 22 VAN (ISVAN) ![]() This post has been edited by XMihai: 11 Jun 2006, 23:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
...Azi in Cluj... Super tare frate...
![]() Attached thumbnail(s) Imag030.jpg ( Size: 53.88k ) Number of downloads: 2140 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am vazut si eu DJ 02 GAY. O dacie 1310 visinie, iar soferul si pasagerul erau doua tipe pe la douazeci si ceva de ani ( coooollll!!!)
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
marianm70 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 July 06 ![]() |
Io am vazut la coada la ridicat numere cum politistii de acolo se scarpinau in cap la un numar "la rand" care ea B-XX-PZD! Zicea unu' : Ce p_ _ da mamei lor ca parca astea trebuiau scoase!"...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1,6 MPi
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(little sam @ 7 Jun 2006, 08:20) Poate il chema Stefan? Sau era vreun var al luyi Steffyx? Gay in engleza mai insemna si fercit: cheery: bright and pleasant; promoting a feeling of cheer; "a cheery hello"; "a gay sunny room"; "a sunny smile" full of or showing high-spirited merriment; "when hearts were young and gay"; "a poet could not but be gay, in such a jocund company"- Wordsworth; "the jolly crowd at the reunion"; "jolly old Saint Nick"; "a jovial old gentleman"; "have a merry Christmas"; "peals of merry laughter"; "a mirthful laugh" given to social pleasures often including dissipation; "led a gay Bohemian life"; "a gay old rogue with an eye for the ladies" brave: brightly colored and showy; "girls decked out in brave new dresses"; "brave banners flying"; "`braw' is a Scottish word"; "a dress a bit too gay for her years"; "birds with gay plumage" offering fun and gaiety; "a festive (or festal) occasion"; "gay and exciting night life"; "a merry evening" homosexual or arousing homosexual desires homosexual: someone who practices homosexuality; having a sexual attraction to persons of the same sex wordnet.princeton.edu/perl/webwn |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:08 |