Dacia ataca piata din uk
![]() ![]() ![]() |
Dacia ataca piata din uk
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
ESP
|
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ESP doar scrie negru pe alb
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
inseamna ca vom avea si in romania?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Mai devreme sau mai tarziu o sa fie. Si o sa apara si airbagul cortina si toate celalalte ca tot ne-am plans. Si la sfarsit nu o sa isi mai cumpere nimeni Dacie de scumpe ce au ajuns.
|
--------------------
------
------
------
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E nu.
Tu crezi ca lumea nu si-a luat Opel Astra in loc de Logan ca nu mai aveau 2000 euro ? Sunt destui care ar fi avut... Imi aduc bine aminte, prin 95 cum dadeau romanii 20.000$ pe Daewoo Espero. La banii aia iti luai Mondeo nou... Fâs! Nu-si lua nimeni... Erau marcile(DM) atunci... 20.000$ insemnau 30.000DM. Cu 30.000DM iti luai masina de masina... Tu de ce crezi ca s-a pastrat sigla DACIA ? De ce nu se vinde sub denumirea de Renault... In alte parti, Logan se vinde sub emblema RENAULT. Crezi ca de fraieri au lasat DACIA in Romania ? Iti dai seama ca au studiat comportamentul consumatorului si au ajuns la concluzia ca factorul cu cea mai mare influenta este gradul de fidelitate. La care se mai adauga si un pret putin mai scazut... Un lucru e cert... oamenii astia stiu sa faca mult mai bine afaceri, decat masini. This post has been edited by andu911: 15 Feb 2008, 20:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@andu911 de ce fidelitate vorbesti? sunt persoane la 60 de ani care au acum a2a masina dacia logan pt ca vechiul 1300 l-au dat la programul rabla sa-si ia un logan nou! apoi in SUA cercetatorii comapniilor producatoare de autoturisme au constat ca pt firma producatoare de autoturisme incepe sa castige bani de la o familie abia dupa a5a masina vanduta respectivei familii.
motivele pentru care oamenii prefera loganul in dauna altui autoturism sunt variate! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Programul rabla e valabil si pt alte marci. Chiar imi spunea cineva ca si-a luat Fabia prin programul Rabla.
Referitor la partea cu cercetatorii din SUA... tocmai asta e ideea. Romanii au avut 40 de ani numai Dacia. De ce nu si-ar cumpara si acum o Dacia, mult mai buna decat ce-au avut pana acum ? Repet...de ce in Romania i se spune Dacia Logan si nu Renault Logan ? |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.610 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 15 Feb 2008, 20:46) motivele pentru care oamenii prefera loganul in dauna altui autoturism sunt variate! Iti spun eu, sunt mai ieftine. Si ca pret si ca intretinere.This post has been edited by IRONICK: 15 Feb 2008, 20:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 15 Feb 2008, 21:54) astea sunt principalele motive! in urmatoarele 6-12 luni intentionez sa-mi achizitionez un autoturism nou! favorita este dacia logan laureate(GPL)...este o masina relativ ieftina,intretinerea este mult mai ieftina decat la orice alta marca si service-uri peste tot in tara! @andu911 una e sa vinzi in franta,germania,brazilia,uk loganul sub sigla renault si alta e sub sigla dacia! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 15 Feb 2008, 20:51) Programul rabla e valabil si pt alte marci. Chiar imi spunea cineva ca si-a luat Fabia prin programul Rabla. Referitor la partea cu cercetatorii din SUA... tocmai asta e ideea. Romanii au avut 40 de ani numai Dacia. De ce nu si-ar cumpara si acum o Dacia, mult mai buna decat ce-au avut pana acum ? Repet...de ce in Romania i se spune Dacia Logan si nu Renault Logan ? la ce reputatie are dacia fii sigur ca sunt foarte putini cei ce au luat dacia din dragoste de marca. Au contat mai mult (zic eu) pretul mic, ca e mare, ca gasesti service-uri aproape peste tot, ca se intretine relativ ieftin, ca are casco mic.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 15 Feb 2008, 22:27) .este o masina relativ ieftina,intretinerea este mult mai ieftina decat la orice alta marca si service-uri peste tot in tara! in mare parte ai dreptate. Dar sa sti ca sunt masini care au si service mai ieftin decat logan. De exemplu Toyota Aygo costa 10 mil (300 euro) toate reviziile pana la 90 k (adica 90 000 de km) .. cat 2 revizi de 20 k la logan diesel. sau cat o revizie de 10k + 20k + placute frana schimbate la reprezentanta. ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:02 |