cutie viteze solenza pe Sn
![]() ![]() ![]() |
cutie viteze solenza pe Sn
bolovan_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|||
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
eu stiam ca la SLZ au bagat bord cu 220 pentru ca urma sa ii monteze fabrica un alt motor mai mare,probabil si alta cutie...asa parca a zis ala de la stiri la vremea aparitiei ei
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
- IL-02-XFP
1990 Semnat: eu
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Filmuletul promis :
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
maty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 09 ![]() |
salut,tuturor!am o problema mare la cutia de viteze.am o solenza 1.4mpi/2004.am vrut sa schimb kit-ul ambreiaj cu totul si nu am avut bani de piese originale,am aflat ulterior ca sant valeo,am pus de asam,sa nu faceti ca mine ca dupa vreo doua luni masina a inceput sa aiba vibratii la plecarea de pe loc,intr-antaia si dupa a doua,asa ca am hotarat sa pun originale,valeo.mecanicul'de cartier'care ar fi trebuit sa fie mai atent,la montajul kit-ului a rupt siguranta care tine acele cu rulmeti de la planetara stg. si au intrat in cutia de vt.ciobind la transmisia principala,una din rotile dintate de angrenare.assta sa petrecut in timpul probarii masinii du ce a fost montata la loc.Am rugamintea,cine are sau stie pe cineva care are o cutie defecta sau are acele roti dintate de angrenare si se poate lipsi,contra cost bineinteles,de acea de la transmisia pricipala,rog disperat,sa ma contacteze.am uitat sa va spun ca aceasta defectiune se manifesta cu batai la accelerarea motorului in toate treptele de viteza,mai ales in treptele mari la turatie.O cutie noua sau second este f.scumpa si momentan nu-mi permit.
![]() |
--------------------
dacia
solenza1400mpi
2004
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Pai............ acel mecanic era mecanic intr-un service de cartier,sau doar un mecanic ce ti-a facut lucrarea in fata blocului sau in garaj?Pentru ca eu cel putin daca schimbam ambreiajul intr-un service chiar si de cartier si mi s-ar fi intamplat asta nu l-as fi lasat sa scape asa usor! Oricum, bafta in cautari!
Valeo sau origine cica tot dracu ala ar fi, doar ca origine e muult mai scump!Aratat de un vanzator: in cutia de origine, (cea albastra) kit ambreiaj VALEO! Ma refer la DSN This post has been edited by Eu Alex: 2 Dec 2009, 10:24 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
- IF22ALE/ B25TUT
2001 Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
Sfatul unui solenzar : tinetiva cutiile de supernova si va dau 2 motive 1) S N consuma mai putin ca Solenza si 2) S N demareaza mai bine (fost proprietar de S N actual proprietar de Solenza)
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- CL 79 GYA
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:53 |