DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cutie viteze solenza pe Sn

bolovan_ro
post 13 Aug 2007, 17:48
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Se poate spune ca-i o abatere standard? Aproximativ la fel si la mine (diferenta intre ce arata bord-ul si ce arata GPS-ul)

--------------------
Dacia Logan II 2016/Laureate 0.9TCe
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vierme_ha
post 20 Aug 2007, 09:13
Post #62

Membrul

From: Fetesti/Bucuresti

eu stiam ca la SLZ au bagat bord cu 220 pentru ca urma sa ii monteze fabrica un alt motor mai mare,probabil si alta cutie...asa parca a zis ala de la stiri la vremea aparitiei ei

--------------------
Dacia 1310 TLX fost 1.8 16v 99kw - IL-02-XFP 1990
Semnat: eu
+
AlinREHAU
post 23 Aug 2007, 20:15
Post #63

membru incepator

Filmuletul promis :

--------------------
Dacia break 96
+
maty
post 2 Dec 2009, 09:02
Post #64

Membru incepator

salut,tuturor!am o problema mare la cutia de viteze.am o solenza 1.4mpi/2004.am vrut sa schimb kit-ul ambreiaj cu totul si nu am avut bani de piese originale,am aflat ulterior ca sant valeo,am pus de asam,sa nu faceti ca mine ca dupa vreo doua luni masina a inceput sa aiba vibratii la plecarea de pe loc,intr-antaia si dupa a doua,asa ca am hotarat sa pun originale,valeo.mecanicul'de cartier'care ar fi trebuit sa fie mai atent,la montajul kit-ului a rupt siguranta care tine acele cu rulmeti de la planetara stg. si au intrat in cutia de vt.ciobind la transmisia principala,una din rotile dintate de angrenare.assta sa petrecut in timpul probarii masinii du ce a fost montata la loc.Am rugamintea,cine are sau stie pe cineva care are o cutie defecta sau are acele roti dintate de angrenare si se poate lipsi,contra cost bineinteles,de acea de la transmisia pricipala,rog disperat,sa ma contacteze.am uitat sa va spun ca aceasta defectiune se manifesta cu batai la accelerarea motorului in toate treptele de viteza,mai ales in treptele mari la turatie.O cutie noua sau second este f.scumpa si momentan nu-mi permit. wub.gif

--------------------
dacia solenza1400mpi 2004
+
Eu Alex
post 2 Dec 2009, 10:23
Post #65

Membru autentic

From: Com. Bucuresti Sat Rahova

Pai............ acel mecanic era mecanic intr-un service de cartier,sau doar un mecanic ce ti-a facut lucrarea in fata blocului sau in garaj?Pentru ca eu cel putin daca schimbam ambreiajul intr-un service chiar si de cartier si mi s-ar fi intamplat asta nu l-as fi lasat sa scape asa usor! Oricum, bafta in cautari!
Valeo sau origine cica tot dracu ala ar fi, doar ca origine e muult mai scump!Aratat de un vanzator: in cutia de origine, (cea albastra) kit ambreiaj VALEO! Ma refer la DSN

This post has been edited by Eu Alex: 2 Dec 2009, 10:24

--------------------
Dacia Supernova Confort - IF22ALE/ B25TUT 2001
Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
+
pedros
post 1 Mar 2010, 18:38
Post #66

Membru

Sfatul unui solenzar : tinetiva cutiile de supernova si va dau 2 motive 1) S N consuma mai putin ca Solenza si 2) S N demareaza mai bine (fost proprietar de S N actual proprietar de Solenza)

--------------------
Renault Megane 2.2 - CL 79 GYA 2008
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 01:53
Forum Renault