[VIDEO] Oare si NFS a ajuns la noi pe strada ???
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Oare si NFS a ajuns la noi pe strada ???
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Soselele(la noi) nu sunt facute sa te dai cu viteze de peste 150km/h ca sa vezi cat poate o masina puternica, pentru asta sunt circuite. Iar in ceea ce priveste soferii cei mai periculosi sunt cei care au si carnetu proaspat si masina proaspata si se cred zmei.Pacat ca ajung sa i-a si pe altii cu iei sau sa lase prin spitale pentru mult timp pe cei din masina, mai ales pe aceia care nu-l incurajeaza pe idiotu de la volan sa-i dea talpa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE Eu unu mi-as dori un circuit in afara bucurestiului si acolo sa tot alergi pina cind iti ramine limba lipita de astfat. nu cred ca o sa vedem prea curand asa ceva, sunt niste costuri enorme. Ma batea gandul sa investesc in asa ceva. Dar cand am vazut ce costuri si cate autorizatii trebuie sa ai m-am razgandit in secunda urmatoare! |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt absolut convins ca toti teribilistii ce dau cerculetze mai mult sau mult mai putin conctrolate pe strazile Bucurestiului...s-ar face mucaletzi ambulanti si ar pierde instant controlul in cazul unor manevre de genul astora.
http://www.trilulilu.ro/Assos/e22d7d602fa863 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Aia sunt circari, nu-i compara cu unii care se vor sportivi.Daca se cred, sa intre intr-o competitie nu so frece aiurea pe ulitele statului.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
interesant link-ul kruger
eu as vrea sa ii vad pe "teribilisti", pe un drum ca Rucar - Bran, |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Rucar - Bran e destul de slabut
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Urcam din Brasov spre Poiana acum ceva timp cu un amator de liniute in masina. Era noapte si eu mergeam decent (stiu bine drumul). La vreo 50-60 la ora m-a intrebat cum am curaj sa merg asa tare pe acolo, ca el nu ar avea curaj sa conduca asa...
Ideea e ca si daca se face circuit, cred ca tot pe strazi la liniute ar alerga...majoritatea atat stiu. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
touche |
![]()
|
QUOTE Rucar - Bran e destul de slabut smile.gif Ar fi interesant un Rasinari - Paltinis macar mai bine pe transfagarasan valentin.dumitran@ am vazut ca in brasov sunt multi soferi care isi incearca masinile pe drumul de poiana, am avut ocazia sa vad niste drifturi frumoase facute de un golf V gti tunat , se pricepea omul This post has been edited by touche: 1 Aug 2007, 19:53 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 63.98k ) Number of downloads: 30 |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:51 |