Ce televizor recomandati?, vreau sa cumpar si ar fi utile niste sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Ce televizor recomandati?, vreau sa cumpar si ar fi utile niste sfaturi
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
posibil....
totusi eu am un LG slim in bucatarie si nu am observat vreo problema pana acum la el. Si LG nu e tocmai o marca stralucita. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Daewoo cum vi se pare? Eu mi-am luat unul si sunt multumit de el! Macar e facut in coreea, nu e sony made in thailanda sau panasonic made in china!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
Daca nu e Panasonic sau Sony, atunci sa fie Samsung.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
din toate televizoarele care le-am reparat si vazut cele care aveau tub de samsung ,alea aveau imaginea cu definitia cea mai buna.
macar daca nu iei tv-ul marca samsung dar macar tubul sa fie samsung(eu am un tv Hyundai cu tub deasta si se vede oglinda) This post has been edited by Giurisici Fabian: 23 Jul 2007, 21:12 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
nu iti recomand panasonic; "booteaza" destul de greu, schimbatul canalelor din telecomanda se face foarte greu in sensul ca dureaza vreo 2 sec pana trece de pe un post pe altul, meniul iti blocheaza ecranul, cel mai enervant este meniul pt sonor care vine exact peste subtitrare.
dupa ce il inchid se aud niste zgomote??? destul de ciudate vreo 5 minute; sunt stresante rau daca ai ureche fina. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Haide sa-mi dau si eu cu parerea! Sony a fost cel mai tare tv de pe piata f f multi ani. Acum , pe langa faptul ca este mai scump decat oricare, este si f slab mai ales la geometria imaginii (sincer ma uit de multi ani prin magazine si nu am vazut un sony cu tub catodic care sa nu distorsioneze sau sa nu incadreze ca dracu imaginea). Nici imaginea nu este asa de stralucita. Panasonic inca se mai respecta dar tot nu mi-as lua pt ca nu ma incanta imaginea lui.
Acum ca sa intelegi cat sunt de obiectiv iti spun ca am 2 tv sony in casa. Unul cu diagonala de 54 de cm luat imediat dupa revolutie si care este tv cu cea mai tare imagine din cate am vazut eu (dintre cele catodice) made in japan si altul made in spain luat in 1996 cu diag de 64 cm si care e cam varza el asa pt ca distorsioneaza grav de tot (curge imaginea in dreapta jos) .La imagine e sub cel vechi. Si mai am unul si l-am cumparat fara sa stau pe ganduri pt ca oriunde ma duceam sa ma uit de tv-uri vedea cel mai bine sau printre cele mai bune si care se numeste Philips si pe care ti-l recomand. Este facut in cehia, a fost ieftin dar nu distorsioneaza si imaginea este chiar buna. Si din cele enumerate de tine ar fi Samsung. |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hitachi-il am de 15 ani si merge struna
aiwa-aproape la fel de bun |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
1. Stiti ce imi place la NEI-ul meu antic : cand schimbi canalele nu soprt sa se faca negru si dupa aia sa muta la celalalt canal (timp mare la schimbarea intre canale).
2. S-a rezolvat problema cu NEI-ul , dar consider ca topic-ul este interesant si ideea ar trebui sa ramana in discutie. Pentru sfaturi cumparare plasme, lcd-uri, tu-uri si altele. 3. Merci tuturor care m-au ajutat cu sfaturi si.....suma televizoarelor. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu iti recomand unul cu diagonala cat mai mare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu un prieten care a testat de la Carrefour vre-o 4-5 televizoare Sony de 72, si toate erau varza la ecran, aveau imaginea valurita. Eu am un Panasonic de 54 luat din Unirea chiar de la Panasonic, si sunt foarte multumit de el. De aceea si in viitor o sa raman pe Panasonic.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am si un Eurocolor plat din Metro, si se vede mult mai bine decat orice Sony de pe piata, si la culori si la claritate si la tot.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
@argon - lcd sau plasma?
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
CRT
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
eu am crezut ca ai lcd/plasma, nu ecran plat.
pai da, de crt era vorba, dar niciodata nu sti. no offense |
--------------------
.
.
.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma intereseaza in primul rand la un tv sa stie de PIP si sa aiba un ecran suficient de mare. Momentan am un akai de vreo 4 ani si merge f. bine.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Samsung, PIP, 72, demagnetizare automata, stereo, ecran plat, acum 18 luni a costat 12,5 mil in metro, dar mi-a dat un vaucher de 2 mil, deci 10,5 mil.
This post has been edited by tribunul: 24 Jul 2007, 08:56 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
niceeeeeeee....sa-l stapanesti sanatos!
|
--------------------
.
.
.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Jul 2007, 09:13) Eu am si un Eurocolor plat din Metro, si se vede mult mai bine decat orice Sony de pe piata, si la culori si la claritate si la tot. si eu am la fel argoane si sunt super multumit: claritate, culori super etc ... chiar nu am ce sa-i reprosez pentru ca pana la momentul actual nu-mi pare rau ca l-am cumparat! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 24 Jul 2007, 10:21) si eu am la fel argoane si sunt super multumit: claritate, culori super etc ... chiar nu am ce sa-i reprosez pentru ca pana la momentul actual nu-mi pare rau ca l-am cumparat! Dupa cum am spus conteaza tubul cinescop asa de curiozitate sa va uitati cu o lanterna printre zabrelele de aerisire din spate sa vedeti ce scrie pe tub. ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Hai sa va spun o chestie legata de televizoarele noi. Cam tot ceea ce se gaseste pe piata in romania sunt facute special pentru Europa de Est.Ce inseamna asta? Ca in interior sunt aproape identice. Majoritatea sunt ansamblate in Turcia. Cum decurge treaba? Simplu. Dimineata se primeste fisa de lucru in care se scrie " Azi facem 10.000 de televizoare Sony. Pe la 12 suna sefu' de sectie si zice : Nu mai am etichete si cutii de sony ce fac? Soseste si raspunsul: "Cutii de Panasonic ai? Fa Panasonic." Cine a desfacut doua televizoare de marci diferite a vazut ca placile sunt identice. Difera putine chestii in ele. De obicei tubul catodic si eventual procesorul care este personalizat ( panasonic, sony, toshiba... etc.). Luati o telecomanda de Nec si vedeti ca merge foarte bine pe eurocolor, tauras , platinium.... etc. Pana la urma la orice electrocasnic/electronic la noi in tara se plateste firma nu produsul. Spun sa iti iei sony , panasonic, toshiba daca il iei de la reprezentanta nu din carefour, metro, selgros, kaufland, etc. Daca il iei de la reprezentanta ai sanse mari sa fie de le mama lui si nu ansamblat in cehia, turcia sau pe vapor...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Da Argoane. Eurocolorul este mai bun decat orice sony de pe piata....F tare!!!
Sau hai sa zic ca tine..vede mai bine decat orice sony de pe piata. Pana una alta la un tv sony facut cum trebuie (si mai sunt si pe "piata" pe la noi) nici nu-i poti compara imaginea cu alta marca si stii de ce? Se numeste trinitron. (supertrinitron, black trinitron nu conteaza este cam acelasi lucru). Nu prea mai exista la nici un alt tv tubul asta. Iar la calitatea receptiei imi exprim parerea personala ca sony e f f bun. Vad posturi codate (alb -negru ce-i drept si cu niste dungi verticale) pe care la phillips sau la samsungul unui prieten nu le vad. |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
tribunul |
![]()
|
Ce s-a zis mai sus de sony cu imaginea cazuta pe la capete am observat si eu la un amic.
E vorba de un sony de 82cm |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Eu am sony trinitron de aproape 4 ani. Am dat pe el aproape 14 mil (acu e moca).
Pana acum nici o problema. Vede bine, sunt multumit. Daca ar fi sa cumpar din nou nu as schimb marca si modelul. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
178 de cm si cate kile? Ecranul e flat sau e rotund"a"? Telecomanda mai functioneaza cand vrei tu?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Nu stiu cate kile, da' e flat. Telecomanda mai merge cand si cand.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 24 Jul 2007, 08:35) Samsung, PIP, 72, demagnetizare automata, stereo, ecran plat, acum 18 luni a costat 12,5 mil in metro, dar mi-a dat un vaucher de 2 mil, deci 10,5 mil. pe bune? ai demagnetizare automata? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
danionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 June 07 ![]() |
Din cele 3 optiuni ale tale as alege Samsung,dar mai bun e un Philips,parerea mea
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:06 |