DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Atenție,s-a instituit cod roșu în mai multe județe, caldura mare, monser

driverx
post 24 Jul 2007, 13:39
Post #31

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

QUOTE(sinon @ 24 Jul 2007, 13:56)
Eu zic sa nu mai taiem copacii si sa punem betoane in loc.
Dar eu sunt printre cei putini care doresc acest lucru.
Traim intr-o societate de consum.
Pacat
Corect, trebuie sa ne obisnuim
*

Hai lasa glumele. Nu poti da vina pe poluare pentru ceea ce se intampla. Asemenea temperaturi sau chiar fenomene extreme (grindina mare, mini tornade, vant foarte puternic) au fost si acum 70-100 ani, cand poluarea era la inceput si era infima fata de ceea ce e acum. E adevarat ca noi inrautatim treburile astea cu poluarea, dar nu are rost sa aruncati cu rahat in societatea de consum aratand cu degetul la asa zisele rezultate care le vedem in natura.

Asta nu inseamna ca trebuie sa defrisam in continuare. Ba din contra. Sa plantam cat mai mult. O masina are nevoie de cca. 160 copaci pentru a absorbi cantitatea de CO2 emanat la greu de masini. Deci in acest caz (ideal as zice eu) chiar nu am mai avea cu ce sa injuram masinile ca polueaza la fiecare km. Si nu masinile sunt cea mai mare problema a noastra la nivel global. Avem o gramada de ramuri ale industriei puternic poluatoare, avem waste-uri care polueaza rau de tot, care fac o gramada de dezastre naturale mai mult sau mai putin punctiforme, dar aceste waste-uri prea putin contribuie la efectul de sera sau alte fenomene care au ca efect incalzirea globala.

Dar voua vi se prezinta asta, si ca berbecii dati mai departe. Planeta isi are ciclul ei, cum si soarele are unul la 11 ani. Planeta pare sa fi trait momente si mai fierbinti decat acum, dar si mai reci. Ca sa nu mai zic ca studiile ar arata ca de fapt suntem in prag de o mini glaciatiune. Suna ciudat, dar cam asa e. Aceasta crestere a temperaturii sa nu credeti ca creste la infinit, ci va inversa anumite procese pe planeta (sunt muuuulte si n-are rost sa le explic aici, mai ales ca nici eu nu le stapanesc foarte bine) care culmea, o sa duca la racire.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 24 Jul 2007, 14:34
Post #32

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(sinon @ 24 Jul 2007, 13:56)
Eu zic sa nu mai taiem copacii si sa punem betoane in loc.
Dar eu sunt printre cei putini care doresc acest lucru.
*

Scuza-ma, ceea ce spui tu mi se pare o mare ipocrizie! nu de alta, da' conduci o masina care polueaza. Mult! Daca tu zici ca esti unul dintre putinii care militeaza pentru natura, du-te maine si du-ti masina la Remat. Atunci te voi crede! wink.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
cmandrei
post 24 Jul 2007, 14:41
Post #33

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Va rog reveniti la subiect, daca puteti.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Marty
post 24 Jul 2007, 14:44
Post #34

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Dap, scuze! Vind cod rosu, proaspat pescuit! 04.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 23:54
Forum Renault