LOGAN vs SECOND HAND ?, curva de germania/ virgina romaneasca??
![]() ![]() ![]() |
LOGAN vs SECOND HAND ?, curva de germania/ virgina romaneasca??
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(rue @ 30 Jul 2007, 14:30) cineva scria mai sus ca loganu = masina saracului. mai oameni buni, am vazut destui care cu dacia 1310 isi facea vila in oras si la 200 m mai in colo propietari de tdi uri stateau in garsoniera. deci nu faceti reguli ca pica! si o cunostinta de-a mea cu bani si masini straine inca are o dacie 1310 obosita. s-a dus omu la o firma de termopane sa intrebe cat l-ar ajunge investitia, ca are si el o viluta. L-au vazut mai parlit cu dacia, si i-au facut un pret, urmand ca a2a zi sa vina expertii la fata locului. Cand au vazut aia ce are ala la poarta, stai domne` ca s-a schimbat pretul ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta e foarte tare...
![]() ![]() ![]() si nu a schimbat omu firma? ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
![]() Asaceva numai in Romania poti sa patesti ![]() Ma gandesc ca a schimbat firma,eu cel putin o schimbam urgent! |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(houser @ 30 Jul 2007, 09:50) e adevarat k nu gasesti sub 100.000 de km[...] Iti akum un SH din Germania si te tine vreo 2 ani, asta k sa nu te faci de ras cu Loganu, kre a devenit practic masina saracului, sry pentru posesorii de Logan QUOTE(houser @ 30 Jul 2007, 10:24) Ptr Amadeus: Nu pretu face masina de sarac sau de bogat ci infatisarea masinii si faptul k in Romania toti cei kre au venituri mici au logan, asta e realitatea... Mai nene, realitatea e ca nu prea stii sa scrii. Nu mai scrie ca pe mirc te rog, vezi si regulamentul. Se stie ca voi astia cu tedeii sunteti mai "altfel" decat restu lumii, dar incearca macar sa scrii in romaneste si sa nu mananci litere aiurea.Multumesc |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Im cer scuze pt felul cum am scris da asa sunt obisnuit de la mess si de la alte lucruri de pe net. Nu imi compara masina cu felul meu de a scrie si in plus TDI am doar la Bora, Meganu il am pe benzina.
|
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, aici ai mare dreptate
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Alexu7 |
![]()
|
driverx, pe faza ca intotdeauna
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 30 Jul 2007, 13:36) Nu ma pot abtine sa va amintesc ce a declarat dl Stroe acum vreo 2 saptamani intr-un interviu in care una din intrebari era de genul "Cum ramane cu masina de 5000 euro?". Raspunsul a fost unul pe care il stim cu totii: "Noi luam in calcul si cresterea vizibila a puterii de cumparare a romanilor". Pretul de 5000 de euro a fost anuntat in vremurile cand euro era 4 lei. Acum este 3 lei. Masina de 5000 de euro costa adica 6500 acum. Daca ne uitam pe site-ul dacia, versiunea Ambiance costa 6400 euro. Uite masina ! Unde scrie ca in 5000 de euro trebuie sa aibe AC, airbag, ABS, motor de o suta de cai si sa consume 4 litri la suta ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
Daca nu ai probleme estetice cu Loganul (parca critica nr. 1), si daca ai si banii pt. varianta diesel (consumul = critica nr. 2), atunci mie mi se pare ca e o investitie mai sigura.
Nu stiu cum, dar prietenii care au luat masina SH cumva-cumva tot au platit inca 700-1500 euro in plus. Ori taxa, ori schimb de lichide si alte "maruntisuri"... Pe deasupra foarte rar au CASCO. E prea scump, mai ales dupa ce au cheltuit X+1000 euroi fata de X, cand initial aveau buget de X-1000 euro. In schimb, daca ai timpul sa cauti SH, ai mai multe variante de masini. 80% lovite candva si cu kilometrii dati inapoi, dar cu rabdare gasesti si unele in stare exceptionale. Sau dai o fuga pana in Germania, si cu rabdare cauti si acolo, ca doar n-o sa iei de la dealeri SH dubiosi, care abia asteapta dealerii dubiosi din Est, care iau totul, ca dau mai scump acasa. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CV-nn-NNN /* There's no one like you */
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai tocmai asta-i faza. In momentul in care te hotarasti la un sh, trebuie sa mai ai pusi deoparte niste banuti (1500 mi se par cam multi, totusi). Trebuie sa te astepti la un kit de distributie, la o incuietoare, o macara de geam, vreo bucsa/pivot, vreun amortizor. Depinde intr-o oarecare masura si de noroc, insa mai trebuie sa si deschizi ochii bine de tot.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |