DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> helppp - nesimtirea crasa la romani!

Sony
post 20 Oct 2004, 13:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

QUOTE(adso @ 20 Oct 2004, 13:48)
Valentine, la una din intalniri - la shorley, la o cola - unul dintre coforumisti (imi cer scuze, nu-i stiu nici numele, nici nickul) a povestit o chestie care, spun eu, spune multe despre ce inseamna civilizatie: o tanti, in franta, se machia intr-o intersectie - era rosu. tipa era prima la semafor.

s-a facut verde, toti au bagat a-ntaia, pregatiti sa plece. tanti, tacticoasa, a scos rujul si a continuat sa se pavoazeze. nimeni nu a claxonat, desi au mai prins o data rosu.

Sunt chestii diferite. Nu mori daca mai stai un minut la stop, dar e crunt daca alarma aia iti urla in creieri. Mai ales daca este si noapte, iar tu la prima ora trebuie sa mergi la serviciu. Din pacate multi au alarme de doi bani la care unicul produs este stresatul vecinilor.
Ce ai face daca in fiecare zi ar urla alarma altui vecin? Ai sta calm si ti-ai vedea de ale tale? Este usor de tras concluzii cand stai in fotoliul tau cu cafeaua si tigara si este cu totul altceva sa iei decizii si sa iti pastrezi parerile in conditii de stres.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adso
post 20 Oct 2004, 13:03
Post #32

Membru autentic

din cate am inteles, nu e in fiecare zi, a fost o zi.

nu fumez.

am patit-o si eu, a urlat alarma o noapte (in mai multe ocazii), l-am injurat in gand, dar nu mi-a dat prin cap sa ii inlocuiesc motorul cu chiuveta.

in plus, intre enervare si stres exista diferente mari. daca te streseaza, in sensul medical al cuvantului, o alarma de masina, inseamna ca exista probleme mari.

Sony, intreaba printre coforumisti, si daca sunt sinceri, vei constata ca cel putin 10% dintre ei considera ca reactia fireasca la un tip care te tine un rosu in plus la semafor este spargerea parbrizului si eventual a botului nenorocitului dracu'

This post has been edited by adso: 20 Oct 2004, 13:20

--------------------
Call me Ishmael...
+
Ake
post 20 Oct 2004, 16:14
Post #33

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Degeaba ne batem capul sa gasim solutii general valabile, la o problema care la urma urmei tine de niste factori extrem de subiectivi.
Eu vad problema in felul urmator. In fiecare din noi exista un butoias, in care adunam tot ce tebuie sa induram: vecinii de deasupra care joaca popice, seful care urla ca nu e gata proiectul, subalternul caruia i-a murit soacra a treia oara luna asta, nevasta care iar n-are bani de pantofi, copilu care urla ca nu l-ai mai dus in parc de luna trecuta. Acest butoias, mai mic sau mai mare, dupa, croiala fiecaruia, odata ce se umple trebuie golit intr-un fel, si atunci, ajunsi la limita suportabilitatii, reactionam in cea mai mare parte dincolo de ratiune.
Astfel imi explic de ce, de exemplu cand un copil tembel din vecini mi-a facut masina varza cu voprsea lavabila, am ramas calm, dar cand, probabil trimisa din greseala, am luat o minge-n scafarlie, i-am luat la suturi pana le-am inrosit fundul.
Sunt zeci de factori care influenteaza decizia unui om in astfel de situatii, nu putem impune tuturor sa arunce cu chiuvetele pe geam, nici sa se duca la vecin sa-l roage frumos sa dea alarma putin mai incet.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Ciombe
post 21 Oct 2004, 08:46
Post #34

Membru autentic

From: Arad

Chestia cu aruncatul pe geam... era si o reclama ... puteti incerca cu televizorul, iar nevasta cu aspiratorul tongue.gif

Am mai povestit o data ca si mie mi s-a intamplat... si eram plecat din tara cand intr-o noapte a ploat seris, a intrat apa la senzor si a cantat alarma de la 4 noaptea... prietena mea n-a stiut ce sa-i faca. Dupa cateva zile (intre timp si-a revenit) ma suna un coleg de la firma din romania ca cica masina mea s-a tignit, e in parcare la servici si suna alarma... atunci am dat telefon la un electrician si ala a rezolvat-o.

Da la mine a fost un accident... ma rog, acum am desfiintat alarma ca oricum nu ajuta la nimic. Da sunt unii pe care-i doare fix la banana daca alarma lor canta in fiecare noapte si deranjeaza lumea! Tin minte ca unu din asta m-a enervat intr-o noapte (suna alarma in fiecare noapte de cateva ori) si am pus mana pe pusca (cu aer comprimat) pe la trei noaptea...si am tras vre-o 20 -30 de alice asa, razant cu capota. A doua zi ala si-a dezactivat alarma!

Numai bine!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Wolfman
post 21 Oct 2004, 08:56
Post #35

The Fastest

From: Murciélagos

Si pe mine ma streseaza un vecin cu o Astra la care si-a pus o alarma de 2 lei ce tiuie intr-una; am incercat finut sa-i spun s-o regleze ca-i consuma bateria si mi-a spus ca n-are reglaj!!! Mi-am mai pus un rand de termopane (aveam si balconul inchis cu termopan) si acum nu mai aud nika (dar nici alarma de la masina mea blink.gif )

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
Ciombe
post 21 Oct 2004, 09:28
Post #36

Membru autentic

Off Topic:

Sod a scris: "Mai ales cand indivizi ca Ciombe se lauda in diverse topic-uri ca ei sicaneaza participantii la trafic care au facut o greseala, ca isi baga cenzurat in toti, ca el e smecher, ca are oltcit, ca el cand era mic facea tot felul de magarii pe masinile cumparate cu greu de vecini"

Mai nene, io nu sicanez participantii la trafic care fac "o gresala". Sa faci o GRESALA e una (si io mai gresesc!) dar sa faci un lucru numai ca sa incurci pe ceilalti- asta deja e altceva! Tu ce faci daca intrii in depasire si cand ajungi in dreptul aluia pe care incerci sa-l depasesti vezi ca ala o calca la blana numai ca sa nu te lase??? Si daca in spatele tau mai e unul care se baga si nu mai poti sa renunti la depasire... iar din fata vine ceva... pai nu te umplii de nervi? Ma rog, poate sunt io mai impulsiv...
Exagerezi cand spui: "ca isi baga cenzurat in toti, ca el e smecher, ca are oltcit"
... io nu ma consider "smecher", iar faptul ca am oltcit - n-are nici o legatura! Iar de bine de rau masina aia m-a scos din rahat de multe ori si mi-a dat atat insatisfactii cat si satisfactii. E o rabla ca oricare alta, atata doar ca e a mea.
Aaaa, si spune-mi tu mie, cand sunt mici copii cate chestii ciudate nu fac?? Printre altele si datul cu cerneala pe masini, trasul cu cornete inmuiate in cerneala in rufele vecinilor intnse la uscat, spartul geamurilor cu castane, batai cu oua de la balcon cu vecina de vizavi, aruncatul cu pungi cu apa in femeia de servici, bagatul petardelor sub usa vecinilor, blocatul vecinilor in lift etc etc lista ar putea continua. De fapt si la scoala eram considerat copil problema... da interesant ca nu eram singurul, ca mine erau inca multi altii. Daca pe tine te supara sa citesti chestiile astea- pai atunci de ce le mai citesti? Ca astea au fost intamplari din copilarie, care atunci mi se pareau extrem de amuzante... e drept ca acum nu mai e acelasi lucru.
Si mie mi-au bagat copii de la bloc bete de chibrit pe yala de la masina, si nu la oltcit, ci la Ford! Asta e, ce era sa fac, sa-i iau la omor? Si io am fost copil si imi aduc inca foarte bine aminte cum gandeste un copil!
Dar sa lasi o alarma sa deranjeze toti vecinii zile in sir, cu buna stiinta, numai ca tu esti procuror... pai stai mai frate ca aici trebuie intervenit pe alte cai, mai urate!

Cred ca ar trebui sa deschidem un topic "Intamplari din copilarie" - sunt curios cati vor avea sinceritatea sa povesteasca ce faceau...

Tot ce sper io e sa NU am un copil care sa faca ce faceam io!

Numai bine!

--------------------
+
adso
post 21 Oct 2004, 09:56
Post #37

Membru autentic

"Tin minte ca unu din asta m-a enervat intr-o noapte (suna alarma in fiecare noapte de cateva ori) si am pus mana pe pusca (cu aer comprimat) pe la trei noaptea...si am tras vre-o 20 -30 de alice asa, razant cu capota."

Asta tot amintire din copilarie e?

--------------------
Call me Ishmael...
+
Ciombe
post 21 Oct 2004, 10:02
Post #38

Membru autentic

Nu, da ala avea o rabla din 1900 toamna si in fiecare noapte ii suna alarma aiurea de cateva ori. Ei bine, la un moment dat mi-am iesit si io din pepeni blink.gif ... da a avut efect!

--------------------
+
Bobo
post 21 Oct 2004, 10:30
Post #39

Membru autentic

bai da voi de politistul de proximitate n-ati auzit? biggrin.gif

--------------------
+
GeorgeB
post 21 Oct 2004, 10:31
Post #40

the 7 stars of Pleiades constellation

NU . la mine la usa nu a venit nici unul .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Valentine
post 21 Oct 2004, 13:03
Post #41

Old Timer

From: California

QUOTE(Wolf @ 21 Oct 2004, 09:56)
Si pe mine ma streseaza un vecin cu o Astra la care si-a pus o alarma de 2 lei ce tiuie intr-una; am incercat finut sa-i spun s-o regleze ca-i consuma bateria si mi-a spus ca n-are reglaj!!! Mi-am mai pus un rand de termopane (aveam si balconul inchis cu termopan) si acum nu mai aud nika (dar nici alarma de la masina mea blink.gif )
*

Ia-ti dintr-aia cu pager si pune-o pe silent. Hotul nici n-o sa stie ce l-a lovit biggrin.gif bata de baseball sau pusca cu aer comprimat biggrin.gif:D

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bomicabomic
post 21 Oct 2004, 13:38
Post #42

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Bobo @ 21 Oct 2004, 11:30)
bai da voi de politistul de proximitate n-ati auzit? biggrin.gif
*

Daca nu ma oprea sa ma legitimeze la intrarea in scara blocului, nu, si asta la 12 ziua.
Oricum de atunci n-am mai auzit de el.

--------------------
x x - x
+
Mache
post 21 Oct 2004, 14:00
Post #43

Chibiț autorizat

Cica se numeste politistul de "promiscuitate" (citatul apartine administratorei noastre de bloc).

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
litza
post 21 Oct 2004, 14:22
Post #44

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Da reclama ai cu "trunk monkey" nu a-ti vazut-o? Ce-a mai buna alarma. O maimuta in portbagaj care ii da o bata in cap hotului. Functioneaza in silent mode tot timpul. biggrin.gif
Are functie si "anti-road-rage" O iei cu tine cand pleci undeva si daca vine un nervos si face figuri, stai frumos in masina, apesi pe un buton si iese "trunk monkey" si ii da o bata lui ala si gata. Pleci linistit mai departe. smile.gif)

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 04:36
Forum Renault