DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce parere aveti despre temperaturile ridicate, arma meteorologica??

skywalker
post 26 Jul 2007, 21:01
Post #61

Calator printre stele

Group: Members
From: Brasov

E drept ca la un astfel de subiect ma asteptam la ce a fost scris..
Pe scurt, va pot recoamnda o carte, si anume "Proiectul Montauk" (Preston Nichols, Peter Moon) . Gasiti si Montauk revizuit, Aventuri in sincronicitate.

Cand am cumparat cartea, am facut-o pt ca este detaliat intregul experiment Philadelphia, care are implicatii nebanuite, ajungand chiar pana la teleportari gen Star Trek. Printre altele, in aceasta serie de carti, gasiti detalii despre arme meteorologice, in fapt generatoare de campuri similare celor de pe USS Eldridge. Nu e o gluma, nu e un basm. Evident, nu trebuie sa batem campii cu teorii conspirationiste.... Pt curiosi, gasesc cartea la pretul de 14 lei.....
http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2087
eu am luat de la alta editura, dar cu google gasiti orice.
Mult succes la citit. Dupa care, in cunostinta de cauza, puteti face orice afirmatii doriti.
Ps: despre experimentele astea gasiti info si pe net, nu e obligatoriu sa sacrificati 4 beri....

--------------------
Dacia Logan Prestige 2006 - RFC
Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 26 Jul 2007, 21:05
Post #62

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(argon @ 26 Jul 2007, 21:49)
nene, schimba backgroundul ala ca e fumat blink.gif
*

Bre, iar ai tras pe nara?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
bygy007
post 26 Jul 2007, 21:17
Post #63

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(argon @ 26 Jul 2007, 21:49)
nene, schimba backgroundul ala ca e fumat blink.gif
*

ocolo e casa mea , acolo vreau eu sa traiesc harhar.gif

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
vijelie
post 26 Jul 2007, 21:19
Post #64

membru violet

From: Bucuresti

Nenea, mata esti Madalin Ionescu de la teve, ala care aduce parapsihologi si clarvazatori care nu sunt in stare sa enunte lunile anului in ordine inversa?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Sony
post 26 Jul 2007, 21:19
Post #65

Membru autentic

From: Ban Land

Bre, de ce transpir cand vorbesc la molecular? blink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Marty
post 26 Jul 2007, 22:12
Post #66

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(vijelie @ 26 Jul 2007, 22:19)
Nenea, mata esti Madalin Ionescu de la teve, ala care aduce parapsihologi si clarvazatori care nu sunt in stare sa enunte lunile anului in ordine inversa?
*

Ala nu e nenea ala cu populatiile pestiliene, balauriene si serpiliene? nedumerire.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
kaspersky
post 26 Jul 2007, 23:53
Post #67

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

da-te prins balauriene!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Boss
post 27 Jul 2007, 01:26
Post #68

Membru

Poluare si paduri taiate aiurea, sa se faca hipermarketuri, birouri, vile samdp. Nu mai au mult si intra si in parcuri. In cart baneasa de ex, au aparut peste noapte vreo 2 casute, o cladire de birouri si un bloc, exact pe spatiile verzi din fata blocurilor, exact in fata parcului. Nu pot sa-mi dau seama de ce oamenii aia care stau aici nu au facut nimic. e bloc vechi de 6-7 etaje parca care avea vedere inspre lac si acum are vedere inspre blocul nou....de 7 etaje care a fost construit pe spatiul verde din fata blocului vechi. Principala cauza a temperaturilor ridicate este poluarea si lipsa spatiilor verzi, se construieste in prostie, se dau spagi la primarii pentru obtinerea de autorizatii. In momentul de fata aproape 30% din constructiile din bucuresti nu au autorizatie, se incepe constructia si dupa ce a inceput se duc la primarie sa ia autorizatie, cu spaga binenteles. Pe langa rolul estetic, spatiul verde are rolul de a atenua zgomotul de paduri nu mai vorbesc ca-i prea tarziu, nu-i mai lasati oameni buni sa construiasca unde vor ei.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-59-CGF
+
Marty
post 27 Jul 2007, 08:18
Post #69

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(kaspersky @ 27 Jul 2007, 00:53)
da-te prins balauriene!
*

Te rog frumos, io-s pestilian, da? Deci da, da?

QUOTE(Boss @ 27 Jul 2007, 02:26)
un bloc, exact pe spatiile verzi din fata blocurilor, exact in fata parcului. Nu pot sa-mi dau seama de ce oamenii aia care stau aici nu au facut nimic. e bloc vechi de 6-7 etaje parca care avea vedere inspre lac si acum are vedere inspre blocul nou....de 7 etaje care a fost construit pe spatiul verde din fata blocului vechi.
*

Habar nu stii tu cite petitii si reclamatii si plingeri si procese avem cu dobitocu' ala. Chiar si locatarii lui l-au dat in judecata pentru ca n-a respectat planurile. Initial a declarat ca face P+4+Et. tehnic si a facut p+7+penthouse (cu tot cu piscina). Fundatia e mai ingusta decit a vrut el pentru ca in momentul in care s-a apucat sa sape, a dat de fibra optica a romtelecomului.
Ma rog, concluzia e una singura: in tara asta, oricit de mult te-ai agita, o iei la bot cu legea-n mina!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
2dor
post 27 Jul 2007, 08:28
Post #70

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

Da trist e ca nici macar cei cu bani nu se gandesc ca odraslele lor si nepotii or sa o puna rau de tot din cauza poluarii. Ca o sa plangem si deja plangem de urmarile nepasarii noastre din ce in ce mai mult. Tampenia e ca nimeni nu pune piciorul in prag, pur si simplu e o nepasare imbecila a celor care ar putea face ceva. Atat timp cat vezi idioti parcati pe spatii verzi ca asa au ei chef, nu mai e nimic de facut. Intr-o zi am vazut pe la mine pe Colentina un handicapat imbecil posesor de culmea Logan, ce bagase masina pe un spatiu verde, ca sa stea masina la umbra unui copacel. Zona era putin in panta si masina era cocotata acolo. Ala merita sa isi gaseasca masina praf.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Laurentziu83
post 27 Jul 2007, 09:52
Post #71

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 26 Jul 2007, 19:38)
Haoleu, jidanne, le donezi da' pe bani. radmasa.gif
*

Uita-te-n ziare, dupa anunturi de "donez ficat si rinichi" si suna. Ti le da cineva moka? tongue.gif

--------------------
. . .
+
Boss
post 27 Jul 2007, 10:13
Post #72

Membru

OTV......despagubiri si trasi la raspundere cei care trebuie. Trebuia sa fie o emisiune pe otv legata de constructiile ilegale facute in parcul herastrau, am filmat, am facut poze, vad ca n-a mai aparut. In schimb s-a demolat o buna parte din ele, inclusiv clubu de manelisti de langa expo flora ceea ce e un lucru bun.
Nenea asta cu blocu din cate stiu eu are treburi cu astia de pe la guvern....trebuie mediatizat cazul, alta solutie nu e.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-59-CGF
+
DragosP
post 27 Jul 2007, 10:54
Post #73

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Boss @ 27 Jul 2007, 11:13)
OTV......despagubiri si trasi la raspundere cei care trebuie.

radmasa.gif wacko.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 10:01
Forum Renault