ce parere aveti despre temperaturile ridicate, arma meteorologica??
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti despre temperaturile ridicate, arma meteorologica??
skywalker |
![]()
|
||
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea, mata esti Madalin Ionescu de la teve, ala care aduce parapsihologi si clarvazatori care nu sunt in stare sa enunte lunile anului in ordine inversa?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, de ce transpir cand vorbesc la molecular?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da-te prins balauriene!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Poluare si paduri taiate aiurea, sa se faca hipermarketuri, birouri, vile samdp. Nu mai au mult si intra si in parcuri. In cart baneasa de ex, au aparut peste noapte vreo 2 casute, o cladire de birouri si un bloc, exact pe spatiile verzi din fata blocurilor, exact in fata parcului. Nu pot sa-mi dau seama de ce oamenii aia care stau aici nu au facut nimic. e bloc vechi de 6-7 etaje parca care avea vedere inspre lac si acum are vedere inspre blocul nou....de 7 etaje care a fost construit pe spatiul verde din fata blocului vechi. Principala cauza a temperaturilor ridicate este poluarea si lipsa spatiilor verzi, se construieste in prostie, se dau spagi la primarii pentru obtinerea de autorizatii. In momentul de fata aproape 30% din constructiile din bucuresti nu au autorizatie, se incepe constructia si dupa ce a inceput se duc la primarie sa ia autorizatie, cu spaga binenteles. Pe langa rolul estetic, spatiul verde are rolul de a atenua zgomotul de paduri nu mai vorbesc ca-i prea tarziu, nu-i mai lasati oameni buni sa construiasca unde vor ei.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 27 Jul 2007, 00:53) Te rog frumos, io-s pestilian, da? Deci da, da? QUOTE(Boss @ 27 Jul 2007, 02:26) un bloc, exact pe spatiile verzi din fata blocurilor, exact in fata parcului. Nu pot sa-mi dau seama de ce oamenii aia care stau aici nu au facut nimic. e bloc vechi de 6-7 etaje parca care avea vedere inspre lac si acum are vedere inspre blocul nou....de 7 etaje care a fost construit pe spatiul verde din fata blocului vechi. Habar nu stii tu cite petitii si reclamatii si plingeri si procese avem cu dobitocu' ala. Chiar si locatarii lui l-au dat in judecata pentru ca n-a respectat planurile. Initial a declarat ca face P+4+Et. tehnic si a facut p+7+penthouse (cu tot cu piscina). Fundatia e mai ingusta decit a vrut el pentru ca in momentul in care s-a apucat sa sape, a dat de fibra optica a romtelecomului. Ma rog, concluzia e una singura: in tara asta, oricit de mult te-ai agita, o iei la bot cu legea-n mina! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da trist e ca nici macar cei cu bani nu se gandesc ca odraslele lor si nepotii or sa o puna rau de tot din cauza poluarii. Ca o sa plangem si deja plangem de urmarile nepasarii noastre din ce in ce mai mult. Tampenia e ca nimeni nu pune piciorul in prag, pur si simplu e o nepasare imbecila a celor care ar putea face ceva. Atat timp cat vezi idioti parcati pe spatii verzi ca asa au ei chef, nu mai e nimic de facut. Intr-o zi am vazut pe la mine pe Colentina un handicapat imbecil posesor de culmea Logan, ce bagase masina pe un spatiu verde, ca sa stea masina la umbra unui copacel. Zona era putin in panta si masina era cocotata acolo. Ala merita sa isi gaseasca masina praf.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
OTV......despagubiri si trasi la raspundere cei care trebuie. Trebuia sa fie o emisiune pe otv legata de constructiile ilegale facute in parcul herastrau, am filmat, am facut poze, vad ca n-a mai aparut. In schimb s-a demolat o buna parte din ele, inclusiv clubu de manelisti de langa expo flora ceea ce e un lucru bun.
Nenea asta cu blocu din cate stiu eu are treburi cu astia de pe la guvern....trebuie mediatizat cazul, alta solutie nu e. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Boss @ 27 Jul 2007, 11:13) OTV......despagubiri si trasi la raspundere cei care trebuie. ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:01 |