Restilizare interior, mici adaptari pt a deveni mai placuta
![]() ![]() ![]() |
Restilizare interior, mici adaptari pt a deveni mai placuta
Mircea_DSN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002/Rapsodie Dumneavoastra cum conduceti? DREPT
|
|||
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
E cam scump ... dar e super:
www.tapiterieauto.ro |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Problema la SN e "multe" - si toate sunt legate de caroserie. Nu vad cum ai putea sa rezolvi asta. SN e, dupa cum ai spus, destul de nervoasa pt cat costa.
Daca vrei ceva mai bun, mai bine iti iei un Seat Ibiza/Renault Clio/ceva semi-sport de oras ![]() |
-------------------- |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
si eu ma gindesc cum sa scap de plasticaraiele alea din interior , care deja se strimba in toate felurile
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Mircea_DSN |
![]()
|
Partea cea mai urata, e consola centrala. Aleia, mai mult decat s-o imbraci intr-o imitatie de lemn sau carbon, nu ai ce-i face...mai rau e ca daca nu iese cum trebuie , rezulta un kitsch oribil.
PS: voua va "joaca" hayonul? La mine pe piatra cubica joaca destul de tare, si scartaie...pot scapa de aceasta problema? |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Mircea_DSN |
![]()
|
Multzam mult de "gramada" de linkuri!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
blackbox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 07 ![]() |
adauga la haion cuiul de solenza si cheder de solenza ,regleaza bine distantierele acelea de cauciuc si ai scapat de zgomot.....e testat de mine si merge
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
QUOTE(blackbox @ 20 Jul 2007, 16:40) adauga la haion cuiul de solenza si cheder de solenza ,regleaza bine distantierele acelea de cauciuc si ai scapat de zgomot.....e testat de mine si merge te sfatuiesc sa nu te risti cu chederul de soletza, e mai scurt decat cel de SN. am testat eu ![]() This post has been edited by Chipu: 3 Aug 2007, 13:29 |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
blackbox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 07 ![]() |
Dap ,are dreptate chipu ,am uitat sa mentionez asta dar daca esti putin inventiv mai adaugi bucata lipsa de cheder din cel vechi undeva in zona de jos
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
eu am adugat sus,
![]() si nu "ploua" |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Metoda cu chederul e interesanta. O voi incerca si eu.
|
--------------------
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Problema poate fi putin mai complicata. Eu am fost nevoit sa corectez buza de prindere a chederului intai, pentru ca nu calca uniform pe haion in partea dintre stopuri. Cheder nou de SN, 2 ghidaje de inchidere de SLZ et voila. Doar la urcat si coborat borduri mari mai simte ceva. In rest liniste si fara apa
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Ce sunt alea ghidaje de inchidere ? Te referi la cele doua tampoane de cauciuc pentru reglarea inchiderii haionului, care se regleaza prin infiletare/desfiletare ? Se potrivesc si cele de Solenza ?
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ghidaj de in chidere = cui. Toata lumea le spune "cuie" de Solenza
![]() Alta bricolare care aduce "confort" e capitonarea usilor cu burete, nu folie de parchet, burete veritabil de 2 cm grosime. Eu am capitonat fete interioare ale usilor, si consola centrala. This post has been edited by dr_mKe: 5 Aug 2007, 09:17 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
chiar azi am desfacut si eu tot interioru pentru a-l curata si pentru a izola cumva masina si am ramas de-a dreptu uimit cand am vazut cum....cum nu este izolata dacia. Acum stau si studiez problema cum pot sa o izolez cat mai bine. Antifon chiar e nevoie pe interior ca duce lipsa dar mi se pare cam putin sa dau doar cu antifon. As vrea sa mai pun ceva dar nu stiu exact ce. Dati si voi cu parerea
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Doar cu antifonul nu rezolvi nimic. Mai ales ca unul de calitate ajunge pe la 300 ron litrul. Buretele in portiere functioneaza. Au disparut vibratiile de pe drumurile cu piarta cubica si la inchidere suna oarecum "mai plin".
Sfatul meu e sa nu te stresezi prea tare. Nivelul de zgomot va ramane oricum ridicat. Eu m-am limitat sa anulez toate zbarnaileile, troncaniturile, scartaielile produse de finisaje interioare si haion. In rest eu nu ma mai leg la cap. Nu merita. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
mie nu imi suna haionul,iar ideea cu buretele in usi e beton...
|
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
azi am dat un strat de antifon in tot interioru si peste am lipit burete ce se pune sub parchetu laminat de 5 mm. Sambata voi mai da o mana de antifon peste si is curios sa vad rezultatele
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:25 |