O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
Spyke46 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 1 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Aug 2012, 16:45) Habar nu am. Nu mă interesează. Nu despre asta vorbeam. Deci de ce deviezi discuția? Doar așa să aruncăm fumigene? Tiribombe? Eventual acuzatoare? Bag-o și pe aia cu nu e bine domnu chestor, nu e bine. Cu tupeu așa, că asta va ține loc de argumente. Oricum toată discuția asta cu prețul e absolut irelevantă. Pretul este o decizie comercială, niciodată și niciodată nu va mulțumi pe toți (potențiali) clienții. Doar la managerii de dâmbovița prețul se face in funcție de costuri. În lumea mare, prețul este dat de cerere și ofertă. Și e ales după o singură regulă: important e ca profitul să fie mare. Nu vă convine, nu cumpărați. Caravana trece ... This post has been edited by ssilviu: 22 Aug 2012, 15:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai asa se intampla si la tine cu lauda. Tu oricum nu ai argumente, te contrazici din prostie, ca altceva nu imi explic. Iar discutii despre stocuri au mai fost, destule posturi s-au si sters pe tema asta. Iar despre modificari iar sunt posturi garla pe forum.
QUOTE(ssilviu @ 22 Aug 2012, 16:54) Și e ales după o singură regulă: important e ca profitul să fie mare. Nu vă convine, nu cumpărați. Caravana trece ... Si de ce doar tu si inca cativa limba_lunga sunteti afectati? De ce incercati sa ma contraziceti doar pe mine, desi sunt si altii care au pareri la fel? Caravana oricum trece. Daca oricum unii sunt naivi, ce mai conteaza ce scriu ei pe un forum?This post has been edited by IRONICK: 22 Aug 2012, 16:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
http://www.sport.ro/masini/foto-adio-logan...-fi-lansat.html
Orice comentariu care oricat de putin off-topic va fi sanctionat drastic, indiferent de autor. This post has been edited by R19/16v: 23 Aug 2012, 13:03 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
musso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 June 09 ![]() |
Scala ar putea fi succesorul Daciei Logan. Noul model este inspirat de Nissan Sunny fiind realizat de Renault în colaborare cu constructorul japonez Nissan.
http://www.realitatea.net/dacia-noi-imagin...gan_994433.html |
--------------------
Hyundai
Accent
2006
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
nu cred sa arate atat de "bine"
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
Spyke46 |
![]()
|
Nu cred ca o sa fie asta masina, numele cred ca tot Logan o sa il aiba. Nu imi pare ca seamana prea mult cu ce am vazut camuflat.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu cred ca asta e masina. Din cate am inteles, noul Logan va avea un design nemtesc. Scala e numai curbe - parca e un Twingo pe steroizi.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
normal ca nu va arata identic cu versiunea Renault, vezi SM3 vs. Fluence
Samsung-SM3-front.jpg fluence-4.jpg-2010-8-26-5-48-32.jpg |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Spyke46 |
![]()
|
La astea doar botul e diferit, in rest e copy/paste. Dar intre ce zic ei ca se va numi Scala si pozele cu Loganul camuflat e diferenta si intre forma, cel putin asta imi pare mie. Plus ca interiorul este de Nissan Micra, ceea ce sigur nu se va regasi pe noul Logan (eu unul cred ca tot Logan se va numi) care va avea fie o plansa de bord indentica/asemanatoare cu Lodgy.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt suparat ca nici un coleg nu a facut poze la model..... se lauda ca e in productie, da nimeni nu a facut nici o poza.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
la fluence nu e diferit tot botul, ci doar partea superioara a barii fata, unde e si sigla brandului.
ciudat acel renaut scala. arata ca un nissan micra mai vechi..e foarte feminin, si sigur nu e design nemtesc. eu il vad ca potential dacia scala, mai ales ca si numele corespunde cu istoria produselor dacia. dar vom trai si vom vedea. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce tot prezentati nissanul versa, 4 usi, ca noua dacia?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu mai degraba cred ca va arata cam ca in pozele astea din ziarul financiar:dacia_logan_dacia_sandero_schite_2.jpg ( Size: 51.92k )
Number of downloads: 1976
dacia_logan_dacia_sandero_schite_1.jpg ( Size: 35.65k ) Number of downloads: 2103 dacia_logan_dacia_sandero_schite_0.jpg ( Size: 50.56k ) Number of downloads: 2053 dacia_logan_dacia_sandero_schite_3.jpg ( Size: 43.27k ) Number of downloads: 2020 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Sincer,cred ca daca tot au scos Scala asta,sunt sanse foarte mari ca si platforma sa fie aceiasi cu a noului Logan,daca nu si caroseria.
Nu prea vad pe Renault sa investeasca in 2 modele diferite din aceiasi categorie! This post has been edited by Catalinmodena: 27 Aug 2012, 19:01 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Svendrix |
![]()
|
A Who's who Group: Members Posts: 95 Joined: 29 August 09 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=Ae9Iqev6odI
Din cate inteleg eu.. Aceasta este urmatoarea serie "Logan" --> "Scala".. Parerea mea este ca este extrem de urata.. Nu zic ca Dacia a facut masini exorbitant de frumoase.. Dar parca nici asa.. Erau macar pragmatice.. Asta arata ca una din vechile masini asiatice.. Care incercau sa iasa in evidenta cu ceva(si de obicei reuseau= erau extrem de urate..).. Punctul meu de vedere este ca au dat-o tare in bara cu versiunea asta.. Daca chiar este cea care va urma.. Este doar o parare.. A mea si numai a mea.. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
e sora lu nissan tida?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
francezii au spus clar dacia va avea design nemtesc
nu mai elucubrati |
--------------------
/
/
/
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
toata seria dacia se vinde la greu afara cred...
pe bucuresti-constanta trece cate un tren cu peste 50 de trailere pline de la duster, logan, sandero, + toate combinatile posibile si imposibile de vrs si culori. This post has been edited by Andyno: 27 Aug 2012, 21:33 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Catalinmodena @ 27 Aug 2012, 19:58) Sincer,cred ca daca tot au scos Scala asta,sunt sanse foarte mari ca si platforma sa fie aceiasi cu a noului Logan,daca nu si caroseria. Ce platforma? Nu prea vad pe Renault sa investeasca in 2 modele diferite din aceiasi categorie! ![]() Geamuri cu colturi rotunjite si cheder ornamental in jurul lor? Montantii A cu margine (cu rol de jgheab) sa nu se scurga apa pe geamurile laterale si zgomote aero mai mici? Buzunare in usi cu spatiu pentru sticla de 0.5l? Pe Dacia? ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
grila de la hyundai, chiar i30, cu faruri de corsa 1995.
din spate zici ca e clona de mercedess s class ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 29 Aug 2012, 11:11) faruri de corsa 1995. mai degraba Punto Fiat-Punto.jpg Scala chiar "aduce" putin cu D33 ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Totusi la masina asta nu vad nimic nemtesc. Una peste alta mi se pare mai urata decat Logan Ph2.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar poate scala asta inlocuieste symbolul si va fii o masina care poarta sigla reno.
This post has been edited by bobo77: 29 Aug 2012, 21:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie chiar imi place cum arata Scala asta. Si eu tot Scala am... Solenza Scala
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Evolutia interiorului pentru CCCP:
new-nissan-almera-sedan-unveiled-in-moscow-photo-gallery-medium_19.jpg new-nissan-almera-sedan-unveiled-in-moscow-photo-gallery-medium_15.jpg new-nissan-almera-sedan-unveiled-in-moscow-photo-gallery-medium_16.jpg new-nissan-almera-sedan-unveiled-in-moscow-photo-gallery-medium_27.jpg Ma scuzati, am uitat navigatia ultra-moderna asortata cu butoanele de rigoare: Nissan-Almera_2013_800x600_wallpaper_12.jpg Sursa: Nissan Almera - CCCP Cu alte cuvinte: Cât timp apare sub sigla Nissan în vajnica Rusie, nu prea cred ca va intra si o Dacie peste el/ea. This post has been edited by Squirrel: 30 Aug 2012, 07:04 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Uite aici Scala la vanzare si cu preturi http://renault.com.mx/web/gama/scala/index.php, ca si noul Sandero de altfel.
This post has been edited by gabi_g: 30 Aug 2012, 15:06 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:17 |