O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(0-100.ro) “A fost o decizie de comunicare, un teasing de marketing. In conditiile globalizarii, orice apare pe internet este preluat imediat si circula foarte repede”In conditiile in care majoritatea marcilor auto pun pe siturile proprii comunicatele de presa detaliate cu ce vor prezenta la marile saloane auto si furnizeaza si poze oficiale inainte de saloane, nu e de mirare ca decizia Groupe Renault de a trimite doar presei franceze poze oficiale a deranjat presa din tara de origine a Dacia: Romania. ![]() ![]() ![]() O bila alba pentru baiatul asta. Restul se bucura ca ii baga in seama si scriu numai de bine la adresa Dacia/Renault. Inca o dovada ca Renault nu da doi lei pe Romania. This post has been edited by IRONICK: 18 Sep 2012, 15:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu stiam eu de unde sa iau forma noului interior de la logan
Attached thumbnail(s) cine_cu_cine.jpg ( Size: 102.9k ) Number of downloads: 1745 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A se remarca introducerea manerelor-interioare-care-se-cojesc-în-timp (patent Renault).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Si totusi... noul Logan mi se pare OK si de noul Sandero sunt
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
0.9 la 90 de cai - ce alte motorizari mai vrei?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 18 Sep 2012, 16:55) Mai bine o iei de la Kaveo.QUOTE(IRONICK @ 17 Sep 2012, 13:51) Este doar o impresie in poza. tdb_image_photo_leader.jpg New_Chevrolet_Aveo_Hatch_8.jpg [attachmentid=1627837762] |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 18 Sep 2012, 14:55) mai mult sau mai putin. daca puneau cu totul bordul de la Lodgy era mai bine. Chiar si asa actualul merge, dar conturul acela cromat din jurul media nav arata ciudat trantit asa acolo. Era mai logic sa fie prelungit pana jos. Colac peste pupaza is curios sa vad carutzele. Chiar is in FR cu muncile pe perioada salonului dar nu cred ca o sa am timpul fizic sa merg la Paris. O sa le studiez cand o sa apara la dealeri. |
--------------------
------
------
------
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
asa important e Logan pentru Dacia/Renault ca nici nu s-au obosit sa dezvolte esp-ul pt el.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 18 Sep 2012, 09:11) Vanzarile au fost neasteptate intr-o perioada de crestere economica in care TOTI producatorii vindeau pe rupte. Anii de crestere economica 2008-2009 ? ![]() http://www.zf.ro/eveniment/dacia-a-ajuns-l...i-4661955/poze/ http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...a.jpg?width=320 Loganul s-a lansat parca in 2004, anii de boom in toata Europa au fost 2004-2007. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Si ce profit..ohoho. nici nu vreau sa ma gandesc cam la cat ajunge, orice model Dacia, la iesire din fabrica fara profit. Doar plata salariilor, taxe la stat, si costuri productie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
Markos |
![]()
|
Profitul a scăzut în perioada crizei economice, față de anii de aur 2006-2007 (în 2008 s-a înjumătățit, față de anul anterior). A rămas totuși la valori acceptabile datorită dublării cifrei de afaceri.
Practic, criza a ajutat Dacia SA la export, în țări occidentale unde era privită cu ironie și milă acum 5 ani. This post has been edited by Markos: 18 Sep 2012, 19:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Multe pareri pro si contra, asa cum e normal. Unii insa observ ca ajung sa o dea in balarii, uitand de faptul ca vorbim despre un model low cost. Despre faptul ca Golf este neschimbat de cateva generatii, nu se sinchiseste nimeni. A se vedea vanzarile. In schimb de la Dacia se asteapta din partea unora sa fie vreo Jetta la pret de Tata Nano.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
ambalajul nene...ambalajul e neschimbat....
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Și la Passat B6 se cojesc mânerele cauciucate la uși.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(centurion @ 18 Sep 2012, 20:44) Multe pareri pro si contra, asa cum e normal. Unii insa observ ca ajung sa o dea in balarii, uitand de faptul ca vorbim despre un model low cost. Despre faptul ca Golf este neschimbat de cateva generatii, nu se sinchiseste nimeni. A se vedea vanzarile. In schimb de la Dacia se asteapta din partea unora sa fie vreo Jetta la pret de Tata Nano. Nici la Dacia/Renault nu s-a schimbat nimic. Acelasi masina imbracata in alt staniol/acelasi comportament de angajati, alti useri pe forum. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dan ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 February 12 ![]() |
Vad 4 senzori pentru sistemul de asistenta la parcarea cu spatele, fata de 3 la Lodgy.
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Apropo de Lodgy si facand o diagonala cu noul Logan si Sandero, imaginea de marca de care vorbeste Reno ca ar fi vrut sa o introduca e relativa pentru ca Lodgy/Dokker nu prea seamana cu Logan si Sandero. Dar acum intre Logan si Sandero diferentele exterioare s-au anulat complet, iar probabil ca si faceliftul Duster care va urma cred eu in curand se va apropia putin de aceasta directie.
De vazut daca noua imagine e castigatoare pe termen lung, un pariu interesant mai ales la Sandero care pana acum provoca acel "coup de coeur" cu precadere in randul femeilor. Acum trasaturile par mai masculine si sunt tare curios ce impact va avea chestia asta .... This post has been edited by minny: 18 Sep 2012, 23:05 |
--------------------
------
------
------
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Or fi marit si ei grila de aerisire a parbrizului? Ca la actualul Logan lateralele parbrizului se dezaburesc foarte greu.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(floppinnel @ 18 Sep 2012, 19:32) Sincer de vreo 7 ani de cand am loganul..nu cred ca am reglat oglinzile de mai mult de 5 ori..asa ca din partea mea puteau sa il mute oriunde. Dacă o conduci numai tu, așa e. Dar dacă e mașină de familie și o conduci alternativ cu soția, atunci te ajută dacă butonul e plasat într-o poziție confortabilă. Poziția actuală de la Duster și Sandero mi se pare perfectă. Cea mai bună pe care am văzut-o. La Mondeo, prin comparație, reglajul oglinzilor e nasol, noroc că nu-l conduc decît eu și n-am nevoie să umblu niciodată la oglinzi, că altfel aș înnebuni. ![]() QUOTE(Arhimede @ 18 Sep 2012, 20:19) Las' că nici la Golf nu s-a prea schimbat ambalajul. Doar ăsta, ultimul, mai mișcă un pic în front (doar prin interior), dar celelalte... dacă ai văzut unul le-ai văzut pe toate. Ca să nu mai spunem că de mai bine de treizeci de ani n-au fost în stare să inventeze un nume nou. Peste încă treizeci de ani o să cumpărăm Golf 13? Iar nepoții noștri o să-și cumpere Golf 25? ![]() This post has been edited by VladSoare: 19 Sep 2012, 09:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Când ai vânzări așa cum are Golful și mai ești pe primul loc de niște ani buni, nu prea riscă nimeni să schimbe mare lucru !
Știți cum se spune, echipa câștigătoare nu se schimbă ! P.S A încercat BMW-ul acum câțiva ani să umble la design și aduceți-vă aminte cum au reacționat clienții ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi la ce monstruozități a făcut Bangle, era normal să se oripileze toți clienții.
![]() Eu mă gîndeam la schimbări în bine, nu în rău. ![]() This post has been edited by VladSoare: 19 Sep 2012, 09:21 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Ampt @ 19 Sep 2012, 10:15) P.S A încercat BMW-ul acum câțiva ani să umble la design și aduceți-vă aminte cum au reacționat clienții ! Cum? Au cumpărat tot mai multe mașini! Așa au reacționat. Bangle a venit in 1992 la BMW, uite ce a obținut: sales-98-06.jpg și: QUOTE During the Bangle era, BMW overtook Mercedes as the global leader in premium car sales. Ce ne mai place să vorbim din folclor .... This post has been edited by ssilviu: 19 Sep 2012, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci geamurile tot de pe consola centrala se deschid... e bine...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
IRONICK |
![]()
|
AutoParchet s-a apucat sa faca anal-ize.
http://www.automarket.ro/paris-2012/analiz...-ale-46742.html log_autoparchet.jpg ( Size: 305.63k ) Number of downloads: 1703 Eu as prefera sa spuna ca acum stopurile nu mai au marginea rotunda si aerul nu mai adera la ele, micsorand cele doua vortex-uri (imense la Logan, fata de alte masini) si asigurand o desprindere mai buna a curentului de aer in zona. Da asa este mai toata presa din Romania, goala. Nu au nici macar detalii minime de aerodinamica. This post has been edited by IRONICK: 19 Sep 2012, 10:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 18 Sep 2012, 14:58) Crom, Crom, Crom si eventual plastic lucios, asta in loc sa muti claxonul acolo unde i-e locul, de exemplu. Urasc "cromul"...QUOTE(minny @ 18 Sep 2012, 17:28) Aici as impusca "dizainărul"...QUOTE(yoncv @ 19 Sep 2012, 00:05) Or fi marit si ei grila de aerisire a parbrizului? Ca la actualul Logan lateralele parbrizului se dezaburesc foarte greu. Nu cred ca s-au obosit...Vad ca usa fata pasager nu mai are butuc - nu ca ar fi fost util. Si au pus aceiasi butuci de rahat la usi/portbagaj - care incurajeaza hotii(gainari) urmarile fiind scumpe... As vrea ESP, "erbeguri" cortina, etc. M-ar interesa siguranta... Chiar low cost fiind, cred ca la modelul "de top" ar trebui sa conteze si siguranta. |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 03:53 |