O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
kert |
![]()
|
||
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
- .
2006 dci/2017 09Tce-EasyR Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.893 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu ziceam de cazul în care nu-i o ușă bine închisă. Cu un motoraș defect, dar cu ușa respectivă corect închisă, eu zic că restul ușilor se încuie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
A, OK, așa mai merge.
![]() Dar atunci revenim de unde-am plecat: fără butonașe, poți să te bucuri că n-ai avut probleme niciodată, cînd de fapt una dintre uși nu s-a mai încuiat de ani de zile... ![]() This post has been edited by VladSoare: 28 Sep 2012, 11:48 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Ar trebui fie să descuie înapoi toate ușile (cu incovenientul că mașina va fi total descuiată), fie să emită un semnal de avertizare (în genul luminilor lăsate deschise după oprirea motorului)…
Și-mi surâde ideea tetierelor de tip „virgulă” pentru toate locurile din spate, crescând astfel vizibilitatea atunci când nu ai pasageri pe locurile din spate. This post has been edited by Squirrel: 28 Sep 2012, 11:51 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum, din propria experiență zic, probabilitatea de defectare e mult mai mare la geamurile electrice, față de încuietorile electrice. Cu o ușă neîncuiată parcă poți risca o noapte, până la vizita la servis. Cu un geam rămas deschis e nițel mai complicat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
djxhouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 23 January 08 ![]() |
poze HD despre logan2
![]() http://www.autoevolution.com/news-g-image/...otos/87285.html unde le-a fost capul cand au pus comenzile pentru geam asa jos, chiar sub comenzile pentru clima. This post has been edited by djxhouse: 28 Sep 2012, 11:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.581 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE “Motorul este fabricat doar in Romania, in prezent producem 350 de motoare pe zi, urmand sa crestem la 500/zi, aceasta modificare ducand si la dublarea capacitatii turnatoriei, de la 14.000 tone de aluminiu/an, la 25.000 tone/an.”, mai spune Olive. Seful Dacia mai spune ca proiectul este gestionat de romani fiindca noul director al Uzinei Mecanice este Cornel Olendrariu, iar seful de inginerie este Cornel Ionescu. “Este un binom romanesc care a realizat industrializarea acestui motor”, spune seful Dacia “Este prima data cand Romaniei i se acorda fabricarea unui motor care nu mai este facut in nicio alta uzina a grupului, ceea ce este o dovada ca Renault are incredere in Romania” a precizat Christopher Kugler, seful regiunii Euromed la Renault. http://0-100.hotnews.ro/2012/09/28/dacia-a...-000-unitatian/ |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 28 Sep 2012, 10:58) Nu-mi place nici mie că lipsesc țumburușurile alea. Motorașele din uși sînt niște jucării din plastic, care au viață limitată. Iar cînd se strică unul, fie nu vei mai putea deschide ușa deloc, fie n-o vei mai putea încuia. ![]() Am observat că lipsa asta a butonașelor pentru închiat/descuiat manual a devenit un obicei la Renault. Nici pe Fluence sau Laguna nu sînt, și poate nici pe altele. ![]() Ce-mi place ca nimeni nu stie aici ca exista procedura de incuiere manuala a usilor fara tija de comanda exterioara...si la Renault si la Dacia...Inca de L2 2001... |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi nu știu. Cum e aia?
![]() ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 448 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Se sudeaza usa
![]() Iar pentru deschidere ne-a aratat Jiji cum se procedeaza la Maybach, cred ca merge si la Logan ![]() This post has been edited by yoncv: 28 Sep 2012, 12:49 |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Intercooler-ul este montat tot în stânga radiatorului (cum stai și te uiți din față la mașina), ca la Lodgy și Dokker ?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Pe interiorul usii este o gaura in dreptul broastei...Si in interior este un surub drept care se poate actiona cu cheia de rezerva din card - vorbesc la L2 sau M2 de exemplu. Comanda de urgenta lipseste la usile cu butuc.
Lodgy are la fel...deci cred ca si Loganul nou preia solutia. Bafta. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(Alfred @ 28 Sep 2012, 09:25) Niste detalii: [attachmentid=1627839779] Au scapat de telescoape la trecerea de la Megane Sedan la Fluence si tu vrei la Dacia?! Bine ca au pus la capota motorului pentru carcotasi, ca altfel sunt unele romburi care nu au nici atat, vezi comparativul Kangoo/Citan pus de Bwwlan aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3566298 Ma bag si eu in discutie vazand cat de apreciat e faptul ca s-a pus telescop la capota motor. Nu stiu cati dintre dvs aveti asa ceva la masina, dar din punctul meu de vedere este o mare prostie. Am un Peugeot 407 care (o sa radeti) nu are asa ceva la capota, ci o tija metalica, exact ca la Dacie. In schimb are telescoape la portbagaj, dar nu despre asta vorbim aici, ci de faptul ca o masina din alta clasa fata de Dacie, nu are asa ceva la capota. Pe de alta parte, Golful de la munca, are capota cu celebrul telescop. Si acum sa va spun de ce nu consider o idee buna acel telescop: Eram cu Golful in delegatie si mi se termina solutia de parbriz. Ok, opresc pe dreapta in prima parcare, deschid capota la maxim, deschid rezervorul de lichid si incep sa torn. Dupa cateva clipe, trece un tir in viteza pe langa mine si i-a ghiciti ce mi-a cazut in cap de la vibratiile masinii si curentul de aer adus de tir????....mda....ati ghicit....capota cu celebrul ei telescop. La Peugeot nu pateam asta niciodata. Rezultatul a fost un cap spart. Dupa aceasta aventura am discutat si cu alti posesori de VW si multi au confirmat ca au patit la fel. Aici nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, doar mi-am spus parerea din proprie experienta. Cat despre noile modele, ce sa zic.....tot dacii sunt... Avem navigatie dar nu am auzit de climatronic....nu mai vorbesc de dublu climatronic pentru ca deja e o ceata mult prea mare pentru Dacia. Eh....Doamne Ajuta... This post has been edited by nWo: 28 Sep 2012, 13:24 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.565 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 28 Sep 2012, 11:40) Dacă o ușă nu se încuie, restul se vor încuia, doar cea defectă va rămâne descuiată iar semnalizatoarele NU vor clipi de 2 ori. Vă uitați la semnalizatoare de fiecare dată când încuiați mașina, NU???? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 28 Sep 2012, 14:37) Dacă o ușă nu se încuie, restul se vor încuia, doar cea defectă va rămâne descuiată iar semnalizatoarele NU vor clipi de 2 ori. Du-te pina la masina si verifica ce ai spus...Eu spun ca: 1 - o usa are motorasul ars/defect 2 - dai comanda de inchidere, se inchid toate usile, mai putin aia defecta 3 - becurile "clipeste" 4 - toate usile sint bine inchise 5 - o usa ramine descuiata 6 - la noul logan nu stii ca se intimpla 1, 2 si 5. Despre asta-i vorba... La "vechiul" logan vedeai macar țumburușul... Uite faza (reala la o solenza... fara tumburuse): Usa incuiata si actuator bulit... ![]() This post has been edited by kert: 28 Sep 2012, 13:59 |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
- .
2006 dci/2017 09Tce-EasyR Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
Markos |
![]()
|
Oare cat ar fi costat un capitonaj pentru capota portbagajului? Ceva nepretentios, de bun-simt, cat sa nu se vada tot monumentul asta de tabla?
Attached thumbnail(s) L2_Portbagaj.JPG ( Size: 208.27k ) Number of downloads: 1429 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O reducere de aici, o reducere de colo, așa se adună. Dacă și-ar fi pus intrebarea ta la fiecare reducere de cost, ar fi ajuns să coste masina cu 50% mai mult.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Markos |
![]()
|
E adevărat, dar există mici îmbunătățiri care, cu un cost destul de scăzut, produc un efect (estetic, în cazul ăsta) asupra cumpărătorului care ar justifica aplicarea lor. Sau măcar să fie în lista de opționale, precum vestita cotieră.
E adevărat că o bucată de carton acoperit cu un pic de material ar putea fi vândut și ulterior de Dacia ca gadget, cu condiția să existe din fabrică găurile necesare-n tablă. Cu alte cuvinte, poți proiecta din start o colecție de mărunțișuri ușor aplicabile de către client, și ambele părți ar avea de câștigat. This post has been edited by Markos: 28 Sep 2012, 14:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Doar cei care umblă-n portbagaj mai des…restul au Sandero.
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Ampt @ 28 Sep 2012, 15:48) Efect estetic pentru tine, dar hai să fim sinceri și să ne gândim, statistic vorbind câți clienți crezi că vor observa acest detaliu ? Ok, atunci sa aplice politica "gadgeturi de origine" ![]() In cazul capitonajului de portbagaj, e suficient sa mai dea 10 gauri în tabla, din fabrica. Ulterior, Dacia poate vinde bucata aia de carton, împreuna cu un set de 10 dopuri de plastic, la frumosul pret de 400 de lei (sa zicem) si-ti garantez ca se vor gasi amatori. Totul e sa fie ceva superusor de montat. Nu sa gaureasca clientul tabla cu bormasina, în fata blocului. Dacia va castiga din comertul cu gadgeturi. Cumparatorul va cumpara ceva care se potriveste la fix si se monteaza-n 2 minute. Asa se vor rari si tiganiile home-made, si improvizatiile dubioase si/sau periculoase samd. This post has been edited by Markos: 28 Sep 2012, 15:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
Brico Dacia !
Lăsând gluma la o parte, ideea nu este rea deloc și amatori sunt convins că s-ar găsi destui ! Poate tocmai le-ai dat un pont celor de la Dacia ! (Grecu' tot întreprinzător, să scoată bani și din piatră seacă ...) ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
Au bagat si cruise control cumva? Ca nu am auzit sa specifice pana acu.
Attached thumbnail(s) paris_2012_new_dacia_logan_2_live_photos_medium_13.jpg ( Size: 131.06k ) Number of downloads: 1212 |
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Markos
Clientii Dacia frecventeaza targul din Vitan unde sunt preturi mai umane. Am schimbat 3 distributii la Dacia pana acum si de fiecare data se uitau la mine ca la extraterestru cand ma intrebau unde sunt consumabilele si eu le ziceam ca le cumpar de la ei. Asta toamna un concesionar cu pereti transparenti statea degeaba in atelier dar a refuzat sa imi vanda si sa imi monteze 2 randuri de anvelope de iarna pe motiv ca pt service el tb sa ma bage in calculator cu 2 zile mai devreme. Cine da la astia 400 lei pe o bucata de pasla? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
Ampt |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(nWo @ 28 Sep 2012, 12:23) Ma bag si eu in discutie vazand cat de apreciat e faptul ca s-a pus telescop la capota motor. Nu stiu cati dintre dvs aveti asa ceva la masina, dar din punctul meu de vedere este o mare prostie. Am un Peugeot 407 care (o sa radeti) nu are asa ceva la capota, ci o tija metalica, exact ca la Dacie. In schimb are telescoape la portbagaj, dar nu despre asta vorbim aici, ci de faptul ca o masina din alta clasa fata de Dacie, nu are asa ceva la capota. Pe de alta parte, Golful de la munca, are capota cu celebrul telescop. Si acum sa va spun de ce nu consider o idee buna acel telescop: Eram cu Golful in delegatie si mi se termina solutia de parbriz. Ok, opresc pe dreapta in prima parcare, deschid capota la maxim, deschid rezervorul de lichid si incep sa torn. Dupa cateva clipe, trece un tir in viteza pe langa mine si i-a ghiciti ce mi-a cazut in cap de la vibratiile masinii si curentul de aer adus de tir????....mda....ati ghicit....capota cu celebrul ei telescop. La Peugeot nu pateam asta niciodata. Rezultatul a fost un cap spart. Dupa aceasta aventura am discutat si cu alti posesori de VW si multi au confirmat ca au patit la fel. Aici nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, doar mi-am spus parerea din proprie experienta. Cat despre noile modele, ce sa zic.....tot dacii sunt... Avem navigatie dar nu am auzit de climatronic....nu mai vorbesc de dublu climatronic pentru ca deja e o ceata mult prea mare pentru Dacia. Eh....Doamne Ajuta... Imi place ca ti se pare inutil un telescop la capota dar consideri "mare smecherie" dubluclimatronic, ceva mai inutil ca si climatizarea dubla nu exista... |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:51 |