Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(Liviu @ 29 Jan 2006, 17:07) 1. Spune-mi tu (deci e o discutie in contradictoriu, sa nu se considere ca vreau sa ma cert cu tine ![]() 2. Dupa cum s-a mai spus, un 2 MP e suficient pentru printuri "home use". Atunci de ce se cheltui bani multi pentru rezolutii mari ? Raspunde-ti la intrebarile astea inainte sa spui ca nu are rost ... Eu nu spun ca detin adevarul absolut si irefutabil in domeniul foto .. dar pana nu imi argumenteaza cineva "de ce" e altfel decat stiu eu, nu pot sa ma orientez pe acea directie. 1. Daca nu vrei sa faci afise de dimensiuni mari, te poti limita la o camera de 3-4 MP. Asta o spui si tu. La ce ar fi buna una de 7 MP? Pai sa-ti dau un exemplu... Vrei sa fotografiezi un obiect de mici dimensiuni, de care nu te poti apropia. Faci poza de la 'spe metri, dupa care faci crop, si obtii un prim-plan la o rezolutie decenta. Astfel de cazuri sunt insa extrem de rare. Crop-urile postate de tine puteau fi obtinute foarte usor ca si fotografii individuale cu o camera de 3-4 MP. 2. Se dau multi bani, pentru ca o camera de 7 MP este in general superioara din toate punctele de vedere uneia de 4 MP. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(lungan @ 30 Jan 2006, 14:16) Faci poza de la 'spe metri, dupa care faci crop, si obtii un prim-plan la o rezolutie decenta. Astfel de cazuri sunt insa extrem de rare. Crop-urile postate de tine puteau fi obtinute foarte usor ca si fotografii individuale cu o camera de 3-4 MP. Pai ... 1 ... pozele postate de mine erau EXEMPLE .. ATAT .. .. EXEMPLE .. nu trebuie luate ca atare. 2... sa obtii tu usor instantanee perfect incadrate ca eu unul nu prea reusesc .. una e sa sa ii aliniezi pe toti, sa le spui sa zambeasca la semnal => o fotografie oarecare .. si cu totul altceva este un instantaneu .. si eu dupa astea umblu. Cand faci un instantaneu nu mai ai timp de reglat zoom/expunere .. etc .. faci poza si te rogi sa iasa bine. Ce te faci insa daca nu a iesit bine si ai facut-o la 3 MP ? ... iti spun tot eu .. O STERGI caci nu iti este de nici un folos. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kriiss888 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
salutare
am si eu o o intrebare....am un canon 510..4x zoom optic. asa dori sa ii maresc zoom-ul optic..este vreo posibilitate.se poate folosi un teleobiectiv pentru asta? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.764 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kriiss888 @ 30 Jan 2006, 17:22) salutare am si eu o o intrebare....am un canon 510..4x zoom optic. asa dori sa ii maresc zoom-ul optic..este vreo posibilitate.se poate folosi un teleobiectiv pentru asta? http://www.canon.co.uk/for_home/product_fi...dex.asp?specs=1 ACCESSORIES/Lenses This post has been edited by IRONICK: 30 Jan 2006, 17:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
kriiss888 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
mersic
ideea este ca nu prea ma pricep in ale fotografiei...nu stiu ce face Tele-converter sau wide-converter de ex...plus ca am observat ca mai toti specifica distanta in mm pt teleobiective si nu stiu echivalenta ...ex : 300mm cat zoom optic inseamna ?... m-ar interesa daca cineva foloseste teleobiectiv pt a510 si cam cum se comporta (daca distorsioneaza sau nu imaginea), ce zoom optic aduce in plus ? scuze daca intreb prostii...nu prea ma pricep |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
asa cum scrie pe site-ul oficial canon
http://web.canon.jp/Imaging/psa510/package-e.html#acc teleconverterul mareste de 2,4x Asta inseamna ca zoomul maxim va deveni 4x * 2,4 = 9,6x Insa la acest zoom, lipsa stabilizatorului de imagine presupune utilizarea unui trepied. Plus ca scade si luminozitatea. Parerea mea este ca nu merita pe seriile A si G de la canon teleconverter. Mai bine iei direct un S2... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
Stie cineva pretul pt. CANON A520 sau A610 prin Germania?
Merita adus un astfel de aparat foto de afara, d.p.d.v. al garantiei? Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici ai preturile de la un magazin online foarte bun. La preturile astea mai adauga cam 10 euro si obti preturile din MEDIAMARKT care e unul dintre cele mai bune la preturi pentru electronice si e foarte raspandit in DE.
http://www.mediaonline.de/shop/CategoryDis...Id=11438&sort=5 This post has been edited by trf: 8 Feb 2006, 19:51 |
--------------------
Dacia
Logan
- B - 81 - T R F
2004 Preference 1.4
|
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
Am si eu o intrebare...am un aparat foto HP Fotosmart ,am instalat toate driverele lui si totusi nu il pot folosi ca webcam.Il vreau si ca webcam....cum sa fac?
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
QUOTE(lungan @ 30 Jan 2006, 14:16) 2. Se dau multi bani, pentru ca o camera de 7 MP este in general superioara din toate punctele de vedere uneia de 4 MP. In general nu inseamna intotdeauna. Sunt multe cazuri la camerele compacte in care chipul cu mai multi MP are si zgomot mult mai mare. Fiecare va analiza pentru ce doreste aparatul. De multe ori e de preferat un senzor de 3-4 MP fara zgomot, unuia de 6-7 inecat in zgomot imediat ce scade putin lumina. La compacte calitatea senzorului este cu atat mai importanta cu cat optica este de multe ori mediocra. |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Bursu, daca in carte nu scrie clar ca e si webcam, nu vei putea sa il folosesti decit daca ai TV Tuner si bagi camera la Input TVTuner.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(lungan @ 30 Jan 2006, 13:16) 2. Se dau multi bani, pentru ca o camera de 7 MP este in general superioara din toate punctele de vedere uneia de 4 MP. Nu, zau? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am spus ca "in general"...
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 13 Feb 2006, 22:38) Nu, zau? ![]() Mie camera aia mi s-a parut ca e SLR. mai e si profesionala, costa si peste 3000$ si vrei s-o compari cu ceva point and shot? |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai nu eu am facut afirmatia ca la o camera digitala cel mai important e rezolutia...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine vrea sa-si ia o camera foto in viitorul apropiat: ASTEPTATI, nu va luati in momentul asta. Acum se desfasoara PMA-ul din Orlando, au fost deja anuntate vreo 20 de modele noi si mai trebuie sa faca anuntul si Canon, care se spune ca o sa lanseze o gramada de alte modele (zvonurile spun A700, Ixus 800IS, S3IS, D30 si altele). Deci mai aveti rabdare o saptamana
![]() Edit: pentru cine e interesat de S2IS, preturile prin Europa au cazut la 300E http://www.heise.de/preisvergleich/a147407.html La noi inca e 18 milioane... This post has been edited by MariusI: 18 Feb 2006, 10:39 |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
S3IS??
Astia sunt nebuni, d-abia ce au lansat S2IS-ul de ceva luni... Prea repede scot modelele noi, astia... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(MariusI @ 18 Feb 2006, 10:31) Pentru cine vrea sa-si ia o camera foto in viitorul apropiat: ASTEPTATI, nu va luati in momentul asta. Acum se desfasoara PMA-ul din Orlando, au fost deja anuntate vreo 20 de modele noi si mai trebuie sa faca anuntul si Canon, care se spune ca o sa lanseze o gramada de alte modele (zvonurile spun A700, Ixus 800IS, S3IS, D30 si altele). Deci mai aveti rabdare o saptamana ![]() http://www.digitalhomecanada.com/forum/sho...ad.php?p=333642 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut deja informatiile oficiale, sunt pe dpreview.com sau canon.jp
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebarea.
Care e cea mai buna alegere pentru pretul de pana in 350 $ ? Poate sa imi trimita cineva din America, deci la preturile de acolo. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Canon PowerShot S2 IS
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-as intinde la un s3...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ironik, merci... e marfa scula si pozele ei.
klaus, s3 n-am gasit. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sau un CANON PowerShot G6.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Misto si asta, dar in afara de rezolutie, care este mult mai buna... e si patratos, e dotat cu acumulator specific, e si mai vechi ,are si zoom mai slab.
S2 IS-ul ala m-a captivat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu tocmai mi-am luat Fuji Finepix S5600. Un fel de hibrid intre un point and shoot si un DSLR. Are zoom 10x, fata de cei cam 4x max la un compact. Inca nu prea ma descurc, dar am ce invata cu el.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 8 Mar 2006, 14:39) Misto si asta, dar in afara de rezolutie, care este mult mai buna... e si patratos, e dotat cu acumulator specific, e si mai vechi ,are si zoom mai slab. S2 IS-ul ala m-a captivat. Dar diafragma cu deschidere maxima de 2 la G6 fata de 2.8 la S2/S3 nu are importanta? Eu zic ca da ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In ce sens? (intreb in deplina necunostinta de cauza)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:38 |