Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale COMPACTE, care NU sint dSLR
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Mi-am luat de curand un Canon A530 + card 512 mb, sunt cam incepator&amator in ale fotografiei, ce ziceti de camera asta ? Mie mi se pare ok, mai am insa de invatat sa o folosesc cum trebuie, m-a mirat oarecum claritatea imaginii la filmuletele pe care le-am facut, chiar nu ma asteptam sa iasa asa.
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=725530
This post has been edited by GoGu: 23 Dec 2006, 23:52 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(Kunt @ 23 Dec 2006, 18:44) Mi-am luat de curand un Canon A530 + card 512 mb, sunt cam incepator&amator in ale fotografiei, ce ziceti de camera asta ? Mie mi se pare ok, mai am insa de invatat sa o folosesc cum trebuie, m-a mirat oarecum claritatea imaginii la filmuletele pe care le-am facut, chiar nu ma asteptam sa iasa asa. Pentru un începător e destul de bună. Calitatea filmulețelor nu e foarte bună, ci satisfăcătoare, dar vorbim aici despre o cameră foto, nu? ![]() Spor la treabă! Ca să mai înveți câte ceva, intră și aici. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Kunt |
![]()
|
Tocmai, fiind camera foto ma asteptam sa filmeze si mai rau, nu chiar satisfacator, oricum nu pt filmat am luat-o.
Multumesc Ursamajor, am intrat deja pe acolo. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Cu plăcere. A610-le meu m-a uimit la fel la început și filmează mai bine decât A530 (pe-asta o am la serviciu și știu ce face). Necazul e "compresia" MJPEG, care îți încarcă imediat cardul. Preferam MPEG4.
![]() Cam așa filmează A610: LINK. This post has been edited by ursamajor: 25 Dec 2006, 07:26 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Kunt |
![]()
|
Nu merge link-ul ala, m-ai facut curios acum...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
|
|
ursamajor |
![]()
|
Da, într-adevăr, nu merge. Probabil e ceva cu serverul. Încearcă aici.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Kunt |
![]()
|
Acum a mers, intr-adevar e super imaginea...
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
|
|
ursamajor |
![]()
|
Da, este. Ce poți cere mai mult unei camere foto? E suficientă pentru pretențiile mele.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am nevoie de un sfat.
M-am oprit la doua aparate foto digitale: Panasonic Lumix LZ3 si Canon A540. Chiar nu ma pot hotari. Ii rog pe cei care cunosc cele doua modele si care se pricep la aparate foto sa-mi spuna care dintre ele ar fi mai bun. Multumesc! PS: Am mai aplicat si la celalalt topic pentru ca nu stiu care e diferenta dintre ele. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
ursamajor |
![]()
|
La preț de A540, caută mai bine A610 că se mai găsesc și noi pe la magazinele online. N-ai să regreți. Avantajul unic al acelui Panasonic e zoomul cu 2x mai mare. Încolo nimic. Pentru conformitate.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In primul rand, merci mult pentru raspuns.
Sa stii ca mai este un lucru pe care eu il consider important in favoarea Panasonic si implicit in defavoarea Canon: Panasonic are stabilizator de imagine pe cand Canon nu are are. Ceea ce nu am observat la nici unul este daca au microfon incorporat (pentru a inregistra si sunetele de la filmuletele pe care le-as face). |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Amandoua au microfon pt filmulete.
Panasonicul sta prost la controale manuale (focus manual lipsa, prioritati de diafragma si expunere lipsa), nu are vizor (deci folosesti doar ecranul pentru incadrarea subiectului). De asemenea are probleme de zgomot pe canalul de albastru, precum si problemele de compresie a culorii rosii (problema standard la panasonic, in opinia mea). Si are ceva mai mult purple fringing decat canonul. La parti pozitive, panasonicul are un stabilizator de imagine destul de bun si cred ca are si histograma live pe ecran (ceea ce la canon apare abia pe la S3, nu si la seria A), zoom mai mare. Canonul scoate poze mai bune, panasonicul este mai indicat in medii cu lumina mai putina. Daca nu folosesti reglajele manuale si nu esti foarte chitibusar cu calitatea jpegului si a zgomotului pe canalele de culoare, ia-ti Panasonicul, ca este mai potrivit ca point&shoot, in special datorita stabilizatorului. Altfel, ia-ti 610-le |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ursamajor |
![]()
|
Am mai discutat noi de stabilizatoare de imagine și ajunseserăm la concluzia că cel mai bun e trepiedul. Dar are și klaus dreptate: dacă ești menit pentru point & shot, ia-ți Panasonicul. Necazul e că multora începe să le placă fotografia (ca domeniu) și-apoi regretă că n-au Tv, Av, Manual etc. la care A610-le e destul de dotat. Spor la ochit, oricum.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
BenQ 5.1 MegaP, 3.0 zoom optic, 400 ron, e mutl??
|
--------------------
dacia
1300
- cs 05 ***
1980
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Gata. Am luat in seara asta Panasonic Lumix DMC-LZ3. M-a ajuns 899 lei. O sa cumpar separat un card de memorie de 1 GB (nu aveau decat de 2 GB) si un incarcator pentru acumulatori.
Multumesc pentru sfaturi. PS: Sa nu mor prost: Panasonic Lumix este cumva ceva de genul Toyota - Lexus, Nissan - Infiniti, Honda - Acura etc? Nu de alta, dar daca este adevarat, inseamna ca e gresita formularea Panasonic Lumix. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Panasonic Lumix...asta are 6 X optic???cu ceva de genu' asta am facut poze la sinaia acum un an si cu zoomu' dat la max (optic) a iesit ok. (niste parasute...)
|
--------------------
dacia
1300
- cs 05 ***
1980
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(costinasd. @ 29 Dec 2006, 22:54) Uită de BenQ. Vezi că la Metro, din 2 ianuarie au în ofertă Canon A430 la 389 lei. Care din ele este? LINK. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(f39sor @ 30 Dec 2006, 00:58) PS: Sa nu mor prost: Panasonic Lumix este cumva ceva de genul Toyota - Lexus, Nissan - Infiniti, Honda - Acura etc? Nu de alta, dar daca este adevarat, inseamna ca e gresita formularea Panasonic Lumix. Nu. Panasonic Lumix e cam de genul Dacia Solenza (Sony Cybershot, Minolta Dimage, Canon Ixus...). Producator-marca. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Kunt |
![]()
|
Eu auzisem, nu mai stiu pe unde, ca Lumix ar fi producatorul lentilelor, nu e asa ?
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu cred. Unele Panasonic Lumix au lentile Leica. Chiar scrie pe ele.
http://www.panasonic.ro/tehnologii/lumix.html |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Lumix e seria de camere, asa cum si Cannon are seria A(3xx, 4xx, 6xx).
Evita Lumix si Panasonic in general daca vrei sa faci poze noaptea. In rest numai de bine pt seria Lumix. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
ursamajor |
![]()
|
Dacă interesează pe cineva RAW pe Canon A610 (dar și pe altele cu DIGIC II) vedeți AICI.
La mulți ani și să vă aducă 2007 numai sănătate și noroc cu carul!! Integrare ușoară! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Taxon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
si aici dau de tine?
![]() |
--------------------
dacia
1300
- ph-06-vgj
1982 ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
suntem peste tot
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ursamajor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
L-am luat de la Flanco World.
Acolo a fost singurul loc in care au putut sa-mi dea aparatul in cutie sigilata (sa-mi aduca aparatul in cutie sigilata din magazia lor si sa-l desfaca in fata mea). In rest, in alte magazine, mi-l dadea pe cel expus pentru ca era singurul exemplar. Si acel unic exemplar ba avea urme de amprente pe display, ba avea foarte mici zgarieturi, lucruri care nu mi-au convenit. Asta a contat cand am ales locul de unde sa cumpar. Ca poate m-am pacalit, in sensul ca tu spui ca in aceeasi bani as fi gasit un Panasonic un pic mai destept, e alta discutie. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Am auzit ca exista un firmware neoficial pentru Canon A95 care elimina limita de 30 sec film si mareste viteza de reactie (!?!?!). Are cineva asa ceva?
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 23:03 |