Angel Eyes, angel eyes pt dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Angel Eyes, angel eyes pt dacia 1310
Siconi |
![]()
|
||
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
|
||
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|||
zn_tavy |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 June 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare...am incercat si eu sa-mi fac "angel eyes" mai mult deoarece aveam probleme cu becurile de pozitie...am incercat sa fac sub forma de cerc dar nu se vedea bine...(probabil ca din cauza ledurilor...nu am gasit mai puternice cumparate de la universitate...un singur fel de leduri albe aveau), asa ca le-am facut jumatate de cerc, mie imi plac cum se vad si in fiecare seara sunt persoane care intorc capul dupa o dacie batrana:)). postez niste poze,imi cer scuze pentru calitatea lor dar sunt facute cu telefonul si nici nu apucasem sa aranjez bine farurile.daca aveti ceva intrebari astept PM
Attached thumbnail(s) angel_eyes.jpg ( Size: 313.99k ) Number of downloads: 1338 Poze_by_Tavy_3_.jpg ( Size: 144.09k ) Number of downloads: 1434 Poze_by_Tavy_4_.jpg ( Size: 147.64k ) Number of downloads: 1366 Poze_by_Tavy_7_.jpg ( Size: 35.93k ) Number of downloads: 1374 Poze_by_Tavy_10_.jpg ( Size: 102.72k ) Number of downloads: 1613 Poze_by_Tavy_2_.jpg ( Size: 27.07k ) Number of downloads: 936 Poze_by_Tavy_18_.jpg ( Size: 160.26k ) Number of downloads: 902 |
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
raresh_r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 July 07 ![]() |
tu ai facut liniute mici pe tot cercul ? unde sunt ledurile puse ?
poza de jos arata cum erau inainte sa tai liniutele mici. simple asa nu se vedeau. edit: acuma am vazut in prima poza ca se vede tot cercul ... doar dintr-o parte se vede tot ? si din fata nu ? depinde cum le tai cercul in spate. pune o poza clara daca ai This post has been edited by raresh_r: 24 Aug 2007, 20:07 Attached thumbnail(s) DSC03168.JPG ( Size: 497.73k ) Number of downloads: 1145 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
zn_tavy |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raresh_r @ 24 Aug 2007, 21:04) tu ai facut liniute mici pe tot cercul ? unde sunt ledurile puse ? poza de jos arata cum erau inainte sa tai liniutele mici. simple asa nu se vedeau. edit: acuma am vazut in prima poza ca se vede tot cercul ... doar dintr-o parte se vede tot ? si din fata nu ? depinde cum le tai cercul in spate. pune o poza clara daca ai Da, am facut crestaturi de 1 mm adancime si la 2 mm departare pe tot semicercul si ti-am atasat o poza unde ti-am desenat unde am pus ledurile. in prima poza este prima mea incercare de care nu am fost multumit de cum se vedea,nu am gasit leduri mai puternice, de aceea am facut pe jumatate.ledurile sunt puse la capete, am cumparat o folie aluminiu folosita la izolarea tevilor de apa calda/rece...are lipici si este rezistenta la temperaturi, pentru a proteja plasticul de temperatura degajata de becul farului(se gaseste in Brico store 9 lei),folia ma ajuta k lumina sa nu se reflecte in interiorul farului, in oglinda,si cu ea am prins si firele, care sunt duse prin spatele plasticului si prinse sub folie, pe + am pus o rezistenta de 270/220 ohm nu imi mai amintesc si sunt conectate in paralel This post has been edited by zn_tavy: 25 Aug 2007, 21:08 Attached thumbnail(s) LED.JPG ( Size: 180.12k ) Number of downloads: 956 |
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
raresh_r |
![]()
|
cercurile alea din poza arata unde sunt ledurile? de ce le-ai pus la jumatate ? ara mai bine cerc. eu nu am mai pus folie in spate :|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
zn_tavy |
![]()
|
QUOTE(raresh_r @ 26 Aug 2007, 14:35) cercurile alea din poza arata unde sunt ledurile? de ce le-ai pus la jumatate ? ara mai bine cerc. eu nu am mai pus folie in spate :| ti-am raspuns la aceste intrebari in mesajul de mai sus...eu am facut jumatate de cerc, ca nu am avut leduri destul de puternice pt un cerc si se vedeau nasol ca in prima poza, folia in spate se pune pentru a nu se reflecta lumina in oglinda farului (asa se vede doar "angel eyes'u" ,iese mai bine in evidenta, plus k protejaza plasticul asupra caldurii degajate de becul farului) si cercurile din poza arata unde's ledurile, adica la capatul semicercului ![]() |
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
raresh_r |
![]()
|
poate ai pus tu o rezistenta mai puternica si ledurile nu luminau bine. la mine se vede perfect si nu sunt cele mai puternice leduri ca alea erau prea mari. arata mai bine tot cercul decat jumate.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
zn_tavy |
![]()
|
QUOTE(raresh_r @ 28 Aug 2007, 16:12) poate ai pus tu o rezistenta mai puternica si ledurile nu luminau bine. la mine se vede perfect si nu sunt cele mai puternice leduri ca alea erau prea mari. arata mai bine tot cercul decat jumate. stiu ca arata mai bine tot cercul...dar totusi nu-i bmw...am personalizat eu "pozitia" cum am reusit si vrut, plus k cercul complet care l-am facut este foarte mare, cat marginea interioara a sticlei(la tine din poza mi se pare mult mai mic), la bmw e cam jumatate, nu poti pune unu mic sa stea in mijlocul sticlei k pe urma seara vei avea probleme, nu va lumina la fel de bine |
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
B-61-ETL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 September 07 ![]() |
zn_tavy: de unde ai cumparat baghetele de plastic?ms
|
--------------------
DACIA
LOGAN
1.5dci/ 2007/70 caluti
- B-61-ETL
|
|
zn_tavy |
![]()
|
se gasesc in practiker(militari) la raionu de jaluzele
|
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
raresh_r |
![]()
|
eu am loat din brickostore tot de la raionul de jaluzele,2 baghete de 1m
This post has been edited by raresh_r: 5 Sep 2007, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
zn_tavy |
![]()
|
in brico sunt mai scumpe...cele mai mici in practiker sunt aproape 9 lei (in brico mi-a cautat cineva si am inteles ca sunt in jur de 13 lei) oricum spor la treaba, e un lucru care merita pus la masina daca va iese frumos...nu tot ce e home made este si kitch cum spun unii
|
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
tymyg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 May 06 From: Galati ![]() |
cum ati scos geamul de la faruri? ca la mine parca sint lipite cu ciment.
![]() |
--------------------
dacia
1300 berlina,dacia sport,bmw 520 i,
82-96
- GL 04 DMG,BV 05 DXC
|
|
BlackAlien |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 26 June 07 ![]() |
cu un cutter... sau dak nu merge folosesti ciocanul
![]() |
--------------------
dacia
dacia
1983 1310
- BR 40 YUL Am o dacie si nu mi-e frica sa o folosesc
|
|
tymyg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 May 06 From: Galati ![]() |
problema este ca nu e silicon este un adeziv dur nu prea am ce face cu cutterul.
|
--------------------
dacia
1300 berlina,dacia sport,bmw 520 i,
82-96
- GL 04 DMG,BV 05 DXC
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
cu surubelnita si patentul
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
raresh_r |
![]()
|
si eu am avut probleme la un far (cel drept) avea clampe dar era un silicon lipicios rau de tot... am taiat cu cutterul am bagat surubelnita etc ...dar am reusit. la cel stang am tras de el si a iesit.
foloseste si tu surubelnita, gasesti tu cum, daca nu reusesti iati alt far ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mha mie imi place cum ti-a iesit..f frumos pe jumatatea de jos a farului, da o tenta de agresivitare..
![]() De indoit le-ai indoit la cald? scuza-ma dar nu am citit tot! |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
zn_tavy |
![]()
|
QUOTE(lord_sith @ 7 Sep 2007, 17:44) Mha mie imi place cum ti-a iesit..f frumos pe jumatatea de jos a farului, da o tenta de agresivitare.. ![]() De indoit le-ai indoit la cald? scuza-ma dar nu am citit tot! Daca la mine te referi iti multumesc, sunt indoite la cald pe o cutie metalica(de lapte praf...de pe vremuri) in legatura cu desfacerea farului...si la mine se facuse un fel de ciment, noroc ca am avut un set de faruri stricate pe care am exersat, cea mai buna metoda a fost sa pun apa in ele pana sus si sa le bag in cuptor pentru fix 45 minute , pe urma de sesfac foarte usor cu patentu sau clestele, se departeaza putin marginea(daca nu se pune apa in interior se strica oglinda) |
--------------------
Dacia
1310
break '88
|
|
POPEYE |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 September 07 ![]() |
unde se gasesc angel eye de cumparat gata facute ?? de cineva care stie bine sau poate cineva sa imi faca contra cost eu sunt din galati as vrea dintrun oras cat mai aproape de mine ast raspunsurile voastre plz sunt interesat
18 Sep 2007, 00:14: dupa o zi de cautari am gasit si eu in sfarsit in galati angel eye la pretul de 20 ron bucata albastre sau albbe gata facute mai trebe doar montate cat de curand o sa imi iau si o sa adaug si niste poze This post has been edited by POPEYE: 18 Sep 2007, 00:14 |
--------------------
DACIA
1310 tlx
1990
- GL-86-PIF
|
|
Dan_ct |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(raresh_r @ 29 Jul 2007, 16:09) Am facut impreuna cu un priente angel eyes pt dacie. ce parere aveti? total ma costat 30 lei si cred ca unele originale costa 100 lei. image 1 image 2 image 3 Mai are cineva asa ceva pe masina ? postati si voi o poza cu farurile ![]() acuma o sa mai fac inca o pereche pt un prieten care are dacia 1310 cu faruri rotunde. Auzi ce dimensiune de baghete ai luat ca ma intereseaza si pe mn dar nu stiu cam ce dimensiune sa iau baghetele ca nu as vrea sa iau mai mari de cat imi trebuie intreb k si eu am acelasi tip de faruri si daca u deja ai facut poate ai putea sa-mi zici. Multumesc!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1995
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
daca vrea cineva o pereche de inele angel-eyes pe neon albe la 108mm am eu. 80 ron.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
alex_maj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 April 08 ![]() |
uitati si la mine angel eyse...sunt cerculete cumparate..
Attached thumbnail(s) Image002.jpg ( Size: 242.85k ) Number of downloads: 971 Image003.jpg ( Size: 405.68k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
dacia
1410
1998
- il 03 MAJ
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ca nuca in perete, poate gasesti si niste cerculete mai mici sa le pui inspre interior, ca asa nu prea se potriveste.
parerea mea ! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mihaywyp |
![]()
|
______________________ Group: Members Posts: 113 Joined: 13 April 08 ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
raresh_r |
![]()
|
QUOTE(Dan_ct @ 26 Mar 2008, 00:36) Auzi ce dimensiune de baghete ai luat ca ma intereseaza si pe mn dar nu stiu cam ce dimensiune sa iau baghetele ca nu as vrea sa iau mai mari de cat imi trebuie intreb k si eu am acelasi tip de faruri si daca u deja ai facut poate ai putea sa-mi zici. Multumesc!!! ![]() am folosit o bagheta de 1 metru taiata in doua. 50 cm fiecare inel dar iti recomand sa faci dintr-un singur metru cercul ca poti indoi mai bine. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
alucard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 October 07 From: Petrosani ![]() |
superb rezultatul pe batranicile cu ochelari, de mare efect , pe astea noi nu prea se armonizeaza cu forma farului, dar ma gandesc ca poate nu trebuie neaparat rotunde, ar putea fi facute pe forma farului cred ca ar arata bine si rezultatul ar fi cred la fel de impresionant ca la batranicile cu ochelari.
10 Jul 2008, 14:50: as incerca eu la ochioasa mea, sper sa gasesc materialele la mine in oras This post has been edited by alucard: 10 Jul 2008, 13:50 |
--------------------
DACIA
berlina
1310 Li 2001
- HD 05 GXN Singura constanta e inconstanta!
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Mah, eu am vazut acum vreo 2 ani angel eyes pe un break zambetul lui Iliescu si se vedeau foarte frumos. Rar agreez vreo "imbunatatire" pe Dacie, detest kitsch-urile, dar astea chiar aratau frumos, cel putin l ao privire fugitiva (eram in trafic).
Tipul avea doua cercuri pe fiecare far, unul mai mare catre exterior, altul mai mic catre interior. Intensitate bine reglata, se poate sa fii fost luate de pe alta masina, nu stiu. This post has been edited by Twister: 15 Jul 2008, 22:04 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
deluxsoft |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 08 ![]() |
Pe la ce magazile gasesc bari de plexiglas, am vazut k ledurile se monteaza in capete si cum se pune rezistenta
|
--------------------
dacia
1310
1989
- b 43 tei
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
zn_tavy am o intrebare... Eu am Modelul 1998 cel cu far patrat cu semnalizator galben... Am facut singur Angel Eyes si nu din barnele de perdea din angro ci din alte barne mult mai rezistente si calitative... Eu pe Dacie am halogene... nu Xenoane... Intrebare... Cum ai facut tu de nu iti topesti Ochii?
Am incercat dupa si dalea de care spui si s-au topic... => vreo solutie? Multumesc! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:25 |