Motor supernova-Logan
![]() ![]() ![]() |
Motor supernova-Logan
Simti69 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- B 26 LZV
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu.
![]() ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 8 Aug 2007, 23:36 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Tinand cont ca viteza maxima a Loganului cu motor 1.4l e 162km/h conform Dacia, eu ma mir si cand zice un posesor de Logan 1.4MPI ca a circulat cu aceasta viteza (170km/h).
![]() ![]() Si nu, n-au acelasi motor. This post has been edited by raqzvan: 8 Aug 2007, 23:52 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Simti69 |
![]()
|
Bine dar totusi care ar fi viteza maxima pt aceste doua modele (viteza pentru drumuri lungi pe autostrada) la care sa nu uzezi nici motorul prea tare dar nici sa fi considerat un melc voiajor. Adica cu alte cuvinte, cat dțuce fiecare?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- B 26 LZV
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pe ceas am prins cu SupeRNova 170 , iar cu Logan 1.4 180 ( intr-o vale pe autostrada in Ungaria ) . Problema este eroarea kilometrajului si la DSN si la Logan , aici iti trebuie un GPS care iti va spune ca pe autostrada fara inclinatie cu Loganul nu poti prinde mai mult de 163 ( 170 si ceva pe bord ) , eu atat am reusit . Din toate astea tragem concluzia ca viteza maxima este cea data de producator si nu cea de pe kilometraj sau in vreo vale .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Simti69 |
![]()
|
Totusi, o viteza la care ati circula cu DSN pe autostrada de la cap la cap si care sa fie considerata rezonabila pt viata motorului? Intreb asta, deoarece nu prea stiu nimic despre fiabilitatea motorului de Renault care echipeaza DSN. E la fel de rezistent la turatii mai mari si indelungate ca al altor masini de aceeasi capacitate?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- B 26 LZV
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pai ce intelegi prin "turatii mai mari si indelungate"? Ca nu e Honda S2000 sa-i dai 9000rpm.
![]() La 4000-4500rpm eu zic ca rezista fara probleme motorul. Dar ideea la drum lung e sa conduci economic.Asta inseamna, pentru mine, 110km/h in treapta a V-a, constant. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Viteza "rezonabilă" este în cel mai bun caz viteza maximă legală. Punct.
Terminați cu prostiile și cu topice de genul ăsta, că nici DSN-ul nici LGN-ul nu sunt troace de mers cu 170km/h. Trecând peste faptul că n-au cum să ajungă la acea viteză, decât lansate... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 08:33 |