Revelion 2007-2008, pe ski
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2007-2008, pe ski
simonettes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.4
2005
- CJ 72DEL
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Eu nu schiez (desi mi-as dori), insa niste prieteni ai mei au fost anul trecut de Revelion in Austria, la Kaprun, si au venit super incantati de acolo. Ziceau ca au de toate, de la partii de schi pentru copii pana la profesionisti, gradinita pentru copii (cu conditia ca copilul sa stie germana) + o gramada de alte optiuni de a-ti petrece timpul daca nu schiezi.
Bafta. P.S. Nu mi se pare hilar sa te interesezi de acum de Revelion, problema este ca nu cred ca au aparut inca ofertele, nu sunt pachetele facute. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Gorbaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
Slovenia e o destinatie interesanta.
Iti recomand zona Kranjska Gora/Gozd Martuljek. E in nord vestul tarii, foarte aproape de partii din Italia si Austria (cativa zeci de kilometrii de mers). Zona e superba (daca urci pe un varf de munte din Kranjska Gora cu telescaunul i bei linistit o bere, fara sa te ridici de pe scaun, faci poze in 3 tari: Slovenia, Italia si Austria). Eu am stat aici: http://www.nepi.si/apartmaji/UK/o%20nas.html , cea din Gozd Martuljek (sunt vreo 3 Km pana in Kranjska Gora). Cazarea e foarte buna, iar proprietarii sunt super de treaba. In zona acolo, cred ca ai vreo 100 Km de partii. |
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |