Concurentii loganului, ce concurenti are Logan'ul in momentul de fata
![]() ![]() ![]() |
Concurentii loganului, ce concurenti are Logan'ul in momentul de fata
danionut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
super nova
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
|
--------------------
x
y
2009
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai zi ca nu.cel mai bun raport calitate-pret
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
ARO..ia da un search sa vezi ce bun e la casa omului..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@danionut: mai sunt destule subiecte despre asta pe daciaclub.ro. Alege si tu unul si discuta acolo, chiar crezi ca mai avea sens sa creezi un subiect nou unde sa se bata aceeasi apa in aceeasi piua?
This post has been edited by adip: 29 Jul 2007, 23:03 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
danionut |
![]()
|
Or mai fi ele da cine le gaseste
![]() |
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
dariusz |
![]()
|
presupun ca ti-ai luat de curind logan.si atunci ce te mai intereseaza celelalte marci?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu cred ca ai dat "search", fiindca ai fi gasit, cel putin la Diverse:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=63899 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=74701 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=71687 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=53408 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=50236 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
danionut |
![]()
|
Presupui bine,dar din curiozitate si alti factori vorbe,discutii ce se mai aude pe ici pe colo,chestii deastea,unii ca a lui e asa altu nu ca a mea,si vroiam sa vad care este parerea voastra.
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
dariusz |
![]()
|
fratioare! iti dau un sfat.atita timp cit esti multumit de masinuta ta , lasa-i incolo pe altii.ai grija de ea , daca ai probleme le mai discuti pe forum , in rest....sanatate si drum-bun.
era sa uit.esti casatorit? asta daca nu sint prea indiscret. This post has been edited by dariusz: 29 Jul 2007, 23:29 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
danionut |
![]()
|
inca nu,in viitoru' apropiat
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(danionut @ 30 Jul 2007, 00:22) dar din curiozitate si alti factori vorbe,discutii ce se mai aude pe ici pe colo,chestii deastea,unii ca a lui e asa altu nu ca a mea,si vroiam sa vad care este parerea voastra. Parerea mea e ca acum, daca tot ti-ai luat-o, bucura-te de ea, PUNCT! ![]() P.S. Stai ca eu acum vazui semnatura ta: cum adica 1.4MPI Ambition? Exista asa ceva la Dacia? |
--------------------
*
*
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
danionut |
![]()
|
ADIP,ai dreptate nu exista ambition 1.4mpi,am scris gresit,modific acum
![]() |
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Lasa-i pe astia de pe aci de pe forum ca nu stiu ce vorbesc. Sa stii de la mine ca loganu' ii o masina fara concurenta.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu spun ca concurenta fara masina o ii loganu'!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, loganu' e o masina pentru oameni saraci! O alternativa pentru ea o constituie scuterul. Nevasta-mea a zis sa nu mai tin loganul doar pentru mine, sa-l vindem si sa luam doua scutere! Si are dreptate!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea sa tai frigiderul la jumatate si sa pui un motor in portbagaj, atunci ai avea 2 frigidere.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
uite aici concurent pt. logan
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ar fi buna si combina, dar nu pe seceta asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:16 |