loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
![]() ![]() ![]() |
loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Sau Wash and GO
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Adică Spală-te Și Pleacă?
![]() This post has been edited by raqzvan: 31 Jul 2007, 11:03 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am grabit, nu e limbaj mirc....editez imediat...scuze
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Maneaua e un standard de viata, iar manelistii pur-sange nu au logan, au mertane si bemveuri.
Multi au invatat sa scrie corect romaneste pe DC. This post has been edited by tribunul: 31 Jul 2007, 11:08 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ...tu chiar te-ai justificat. ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 31 Jul 2007, 11:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
vivat Logan, vivat Romania!
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si care sunt concluziile topicului:
a) NU va luati Logan ca e masina proasta; ![]() c) oricum ai lua-o Logan-ul e o masina ieftina si nu poti sa ai pretentii de la ea in comparatie cu alte marci mai scumpe; d) Traiasca Logan-ul; e) Toate cele de mai sus This post has been edited by ionutctn: 31 Jul 2007, 11:26 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
RedFighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 July 07 From: Arad ![]() |
Am citit tot topicul si ce concluzie credeti ca am tras?
1) incultura 2) nu stiti (unii) sa scrieti corect. intreba si ice_2k: Ce e acela mansalier? 3) Va comportati ca niste copii(la fel, unii) Nu aveti cum sa "ma enervati" cu astfel de afirmatii SF (ca , cu 600 de euro aduci loganul la stabilitatea lui GTI, care apropo a intrecut bmw M1 la toate probele. Pentru detalii, urmariti emisiunea 5th gear ![]() Oricum, cred ca acest topic a depasit demult limita bunului simt... La revedere ~! p.s: DACIA = Daca Ai Cap Ia-ti Alta |
--------------------
VW
Passat
2002
- AR 44 LAU
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
f) LOGANU de 75 face la demaraj GOLFU de 80
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze mai era:
g) Iti cumperi Logan si mai bagi ceva bani in el ca sa ajungi sa ai ceva de genul o marca mai buna dar nu sub toate aspectele: umblam numai la anumite aspecte, restul raman de Logan. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
{Pune paie pune ironick
![]() This post has been edited by C@talin: 31 Jul 2007, 11:32 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
doamne da tare s-a mai dezvoltat caterinca aici
![]() ironik: oare loganul e mai bun decat golful ? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce o tot dati asa cu golful, e varza masina aia, a plina de probleme, sunt ofticati rau astia care si-au luat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
revin cu o copie din primul meu post aici:
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=&sho...ndpost&p=447002 citat din topic: "fara inscriptionare cilindree pe haion. ( foarte bine caci nu risc sa se dea la mine Loganistii interesati sa faca un Golf - asta nu ca ar avea sanse ! " pe haion ar fi fost scris 1,4. ma prapadesc de ras cand ii aud pe cei cu "masini straine" ca a incercat sa "se dea" la ei un logan.astia chiar nu pot sa priceapa ca pe sosea au voie sa mearga si alte marci decat cele de lux ? eventual sa mearga normal la standardele de viteza si demaraj pe care le au masinile din zilele noastre, nu batranele dacii 1310 !!?? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca cei cu SLR vor sa il dea pe Logan 1.5 DCI ca are demaraj mai bun cu chip si ca e mai stabila in curbe cu suspensii sport. Eu doar am auzit asa ca...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
OAP |
![]()
|
f) Capitan-VW tinde sa apara odata pe zi....ca partizanii
|
--------------------
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
h) Proprietarii de Golf de 80 o sa fie permanent frustrati ca ii face un golan 1.4 empei
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
rog moderatorii sa nu inchda topicul asta... este prea amuzant..
![]() parerea mea.... trebuie sa fii un pic (mai mult) frustrat ca sa stai cu ochii dupa marcile de masini care te depasesc sau pe care le depasesti... merge mai incet l-am depasit, merge mai repede il las sa treaca fara sa ii arat cat poate masina mea... daca accelereaza cand il depasesc revin inapoi pe banda (dupa injuratura data in prealabil) si incerc mai tarziu un pic... poate s-a mai racorit... chiar nu are rost sa te pui cu prostii... viata este atat de frumoasa... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si proprietarii de Logan 1.4 empei or sa fie permanent frustrati ca ii face o DSN/SLZ tot 1.4 empei..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(RedFighter @ 31 Jul 2007, 11:28) Am citit tot topicul si ce concluzie credeti ca am tras? 1) incultura 2) nu stiti (unii) sa scrieti corect. intreba si ice_2k: Ce e acela mansalier? QUOTE(RedFighter @ 30 Jul 2007, 21:53) Virgula intre subiect si predicat la care categorie intra? |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
virgula intre subiect si predicat intra la cultura invatata din almanahe..
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 31 Jul 2007, 12:33) ironik: oare loganul e mai bun decat golful ? Normal ca este mai bun. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
██████████ Razuiti aici si castigati un Golf . Folositi o surubelnita !!!
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(AlinI @ 31 Jul 2007, 12:46) ...parerea mea.... trebuie sa fii un pic (mai mult) frustrat ca sa stai cu ochii dupa marcile de masini care te depasesc sau pe care le depasesti... Mentionez ca pe data de 26.07.2007 am fost depasit de o solenza 1.4 MPI (si un golf IV tedei). Nu am dezvoltat frustrari in urma acestei traume. E de bine? Sa ma astept la side effects? This post has been edited by driverx: 31 Jul 2007, 12:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
aha
![]() deci care va sa zica e mai bun.mai ironik mai, dar tu ce vrei sa insinuezi ? ps: acuma lasand gluma la o parte, pe mine cu logan 1,6 mpi ma cam "fac" la semafor toate masinile....mai ales alea cu cauciucuri de cacao care pleaca cu scart ! scart ! si nu imi pasa ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
C@talin |
![]()
|
Eu nu-i lasam dadeam a doua si o turam pana sareau pistoanele prin capota sa nu-l las
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(RedFighter @ 31 Jul 2007, 09:28) Am citit tot topicul si ce concluzie credeti ca am tras? 1) incultura 2) nu stiti (unii) sa scrieti corect. intreba si ice_2k: Ce e acela mansalier? 3) Va comportati ca niste copii(la fel, unii) Nu aveti cum sa "ma enervati" cu astfel de afirmatii SF (ca , cu 600 de euro aduci loganul la stabilitatea lui GTI, care apropo a intrecut bmw M1 la toate probele. Pentru detalii, urmariti emisiunea 5th gear ![]() Oricum, cred ca acest topic a depasit demult limita bunului simt... La revedere ~! p.s: DACIA = Daca Ai Cap Ia-ti Alta Presimt ca ai tu o mica problema...esti un pic frustrat mai Luptatorule Rosu!Sa fie de la cilindree ![]() ![]() Am citit ce ai tot spus pe aici,de acord ca un Golf e peste Logan ca si finisaje,siguranta,stabilitate si confort,dar nu vad de ce oare nu poti accepta ca unii nu au nevoie de f multe chestii in plus,eu am fost multumit de masina...ii cunosteam limitele si imi faceam treaba cu ea. Acuma ca tu vii si imi spui ca un golf de 1.4 si 75 de ponei nu a fost depasit de nu stiu ce logan...mi se pare o aberatie,la 140km/h daca ala din logan(1.4) trece in a 4-a si vine la aspiratie in spatele golfului tau...poti sa te oftici cat vrei tu ca va trece de tine,e drept ca are nevoie de timp,dar trece pana la urma. ![]() Nu stiu ce au oamenii in general cu loganul,am patit-o de f multe ori sa vin in spatele unei masini din grupul VAG si nu numai din acest grup,evident mergeam mai tare,cand ajungeam incepea ambitia sa nu cumva sa-l depasesc....ca deh...am logan,astea-s frustrari si denota o lipsa de bun simt.Il lasam sa se duca,in urmatorii 5km eram iarasi in spatele lui si povestea se repeta. Se pare ca exista frustrati in ambelte tabere,cei cu logan care au impresia ca au masina de curse si cei cu masini straine care se simt jigniti profund daca ii depaseste un logan.O sa mai treaca multa vreme pana ne vom civiliza si noi,poate atunci o sa ne dam seama ca nu conteaza ce masina conducem,culmea ca am gasit sofer de BMW 745i care nu s-a agitat ca l-am depasit,dar deh...mai rar asa oameni,cinste lui si respect maxim! |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:54 |