loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
![]() ![]() ![]() |
loganistii astia !, de unde vine ura asta pe posesorii de logan ?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
TheFastOne |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Credeam ca-mi schimb parerea despre voi dar se pare ca sunteti la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam si la fel de aroganti si frustrati.
Raman la parerea ca Loganistii sunt o specie aparte de soferi, si cu regret constat ca pe cale de inmultire. Aceleasi frustrari pe care le vad in trafic le vad si aici, acelasi fals sentiment de suprematie. Argumentele mele se pare ca pe langa faptul ca nu sunt luate in considerare, sunt luat in deradere. Atitudine tipica de loganist. Ingrijoratoare atitudinea unora dintre voi. Ganditi-va ca soseaua a fost construita ca suport pentru deplasarea autovehiculelor si NU cu scopul de a fi transformata intr-o pista de curse. Ganditi-va ca de cele mai multe ori nu sunteti singuri in masina si pe langa faptul ca va riscati propria viata o mai riscati si pe cea a celorlalti pasageri si inclusiv a celorlalti participanti la trafic. 2 airbaguri si o centura nu vor sta niciodata in calea mortziii. @Ice, nu vad de ce-as face de rusine vwforum. Oricum m-am retras definitiv. Este pur si simplu o lupta cu morile de vant. Oamenii astia pur si simplu nu pricep sau nu vor sa priceapa. This post has been edited by TheFastOne: 1 Aug 2007, 16:42 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Heh...cine ar fi crezut ca revine "za fast uan"
![]() ![]() Saracu...a ramas marcat pe viata...ce i-ati facut mai? ![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@TheFastOne: Sti ceva: Ia mai lasa-ne ca nu ti-a cerut nimeni sa ne demonstrezi nimic. Pa si pusy. si nu uita ca ai zis ca te retragi definitiv.
This post has been edited by OAP: 1 Aug 2007, 16:52 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@ za fast uan alias the fast one : cum iti permiti sa faci o asemenea afirmatie jignitoare !!!!!! ??????? "sunteti la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam si la fel de aroganti si frustrati"
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
LC_TM |
![]()
|
Asta cu "la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam ..." cred ca e de bula...astept pareri sau se simta cineva si sa o puna la bula.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dRg @ 1 Aug 2007, 12:40) Bhai ce carcotasi sunteti ![]() Man, e prieten cu mine ala cu Skoda si am stabilit sa dam in ele, ca mai avea o Fabia 1.2HTP si l-am facut terci (i-am dat cam 5 masini), asa ca stai calm ca nu mangaia doar acceleratia, ci o calca bine si nu i-a venit sa creada... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu e de bula deloc. e grav daca vine unu sa ne injure. inseamna ca da dovada de ingustime si frustrare. ca nimeni nu injura de viata buna .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mai injura unii si din cauza retardarii mintale
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 July 07 ![]() |
trist...nu m-ar mira sa-nceapa niste "razboaie" pe strada intre loganisti si golfisti..
|
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
pai sa injure in gand cu mainile luate de pe tastatura.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ma distreaza si faptul ca se tolereaza asemenea discutii pe acest forum. Asta spune multe despre "calitatea oamenilor" de aici si de ce nu si despre vigilenta moderatorilor.
@LC_TM, esti penibil. Te rog sa ma citezi exact daca tu iti aduci aminte ca ma umflam eu in pene. Este incredibila indoctrinarea asta in prostie. Nu-mi vine sa cred ca exista asa om (a se citi oameni). This post has been edited by TheFastOne: 1 Aug 2007, 17:12 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 16:39) Credeam ca-mi schimb parerea despre voi dar se pare ca sunteti la fel de ingusti la minte cum imi inchipuiam si la fel de aroganti si frustrati. Raman la parerea ca Loganistii sunt o specie aparte de soferi, si cu regret constat ca pe cale de inmultire. Aceleasi frustrari pe care le vad in trafic le vad si aici, acelasi fals sentiment de suprematie. Argumentele mele se pare ca pe langa faptul ca nu sunt luate in considerare, sunt luat in deradere. Atitudine tipica de loganist. Ingrijoratoare atitudinea unora dintre voi. Ganditi-va ca soseaua a fost construita ca suport pentru deplasarea autovehiculelor si NU cu scopul de a fi transformata intr-o pista de curse. Ganditi-va ca de cele mai multe ori nu sunteti singuri in masina si pe langa faptul ca va riscati propria viata o mai riscati si pe cea a celorlalti pasageri si inclusiv a celorlalti participanti la trafic. 2 airbaguri si o centura nu vor sta niciodata in calea mortziii. @Ice, nu vad de ce-as face de rusine vwforum. Oricum m-am retras definitiv. Este pur si simplu o lupta cu morile de vant. Oamenii astia pur si simplu nu pricep sau nu vor sa priceapa. Bunicuto, bunicuto, nu tu ziceai ca daca te supara oamenii Lai cu loganele lor, le-o dai la bot de se satura si nu te face unu? Ca tu doar ai 131 cp si PD pe deasupra (sau pe "dedesupt")... Acuma nu vorbi de erbeguri, ca vorbesti de "LS" (lucruri sfinte), ai uitat ca e forumul dacia??? Loganurile fiind dacii, poate au doar inscriptionat ca "tiuning" ca au erbeg, si daca se-ntampla vrun accident, nu sare erbegu'... Asa ca noi ne agatam doar de centuri si ne punem casti cu arcuri pe cap, ca masura de "Safety First" ![]() L.E.: mai bine sa ne zica ingusti decat sa ne numeasca "largi", "galeti" etc. ![]() This post has been edited by MAS: 1 Aug 2007, 17:06 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
LC_TM |
![]()
|
Dap...se pare ca are el unele frustrari
![]() Hai ma za fast uan nu fii suparat pe noi tata ![]() ![]() Presimt lupte de strada in curand...poate vad si eu ceva la stiri ![]() ![]() LE: Stiu tata...is penibil,ce sa fac? ![]() ![]() Imi plac discutiile despre calitate,desi nu imi aduc aminte sa fii injurat pe cineva pe aici,asa cum faci tu...dar deh,eu sunt penibil,tu esti "za fast uan" si nu e nevoie sa te citez exact ptr ca postul e cateva pagini mai in spate. Hai ma tata ca-ti cumpar o acadea ![]() This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 17:09 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
Faptul ca sunt 2-3 tembeli printre golfisti cred ca se inscrie in limitele existente (sa nu zic normale); procentul asta e si printre loganisti si alte marci
|
--------------------
.
.
|
|
MAS |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 1 Aug 2007, 17:05) Dap...se pare ca are el unele frustrari ![]() Hai ma za fast uan nu fii suparat pe noi tata ![]() ![]() Presimt lupte de strada in curand...poate vad si eu ceva la stiri ![]() ![]() Toate ca toate, da' sa nu va luati de bicileta mea, clar?! |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 1 Aug 2007, 17:39) Oricum m-am retras definitiv. Uni nu se tine de cuvant (formulare necesara sa fie inteleasa) QUOTE(LC_TM @ 1 Aug 2007, 18:05) Pai nu e deloc grozava. De ce ar fi? ca scrie golf pe ea? ce stie sa faca? te face mai inteligent? uneori ai zice ca din contra |
--------------------
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
deci PACE
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
DoctoruGolan |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 July 07 ![]() |
Avand in vedere valoarea morala si caracterul majoritatii soferilor de Logan, ma-ntreb daca nu cumva vor schimba denumirea in Golan. ATENTIE! Am spus majoritatii! Faceti diferenta!
p.s. e nevoie de macar un moderator aici, care sa modereze, ci nu sa acorde suspendari numai pentru ca nu esti in aceasi barca cu el (se poate citi si acelasi Logan cu el). |
--------------------
Dacia
Logan GTi
2007 1.8T 24v
|
|
LC_TM |
![]()
|
@MAS: Cei de pe Dc nu se iau de bicicleta ta,dar vezi ca la "za fast uan" i s-a pus pata pe noi,cred ca ne-o luam acus...vine dupa noi
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
pai exista moderator, da in afara alora care jignesc ce sa modereze, ca doar e cafenea.
La cafeneaua reala nu te da nimeni afara daca bati campii, dar daca iti injurii comesenii...cu siguranta. This post has been edited by OAP: 1 Aug 2007, 17:13 |
--------------------
.
.
|
|
MAS |
![]()
|
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
OAP |
![]()
|
Slaba domne` bicicleta aia...
![]() |
--------------------
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Pai exista degeaba. Este un flame evident si ca atare topicul trebuia inchis demult. Dar probabil e loganist si moderatorul
![]() Va reamintesc ca titlul topicului era intrebarea: De ce-i uraste lumea pe loganisti ? In aceste conditii nu vad de ce mai cautati raspuns la aceasta intrebare. De-aia va uraste lumea ca sunteti precum spuneam o specie aparte. Nu te-ai intrebat niciodata de ce s-a compus melodia Cheful Soferilor Vol.9 - Conduc Dacia Logan.mp3 ? ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 1 Aug 2007, 15:13) Si scumpa,dincolo era mai ieftina! ![]() @za fast uan: Flame exista ca te-ai trezit tu destept sa arunci tot felul de afirmatii...si ma mai faci si prost,desi nici macar nu ma cunosti ![]() This post has been edited by LC_TM: 1 Aug 2007, 17:18 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
MAS |
![]()
|
![]() ![]() Ai vrea tu o melodie de genu' "Golf ist der bester auto" ai vrea tuuu ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
OAP |
![]()
|
Am o dilema: sa-mi iau bicicleta noua din romanica sau SH din germanica?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
MAS |
![]()
|
Alea din germanica au lant mai smecher, d-ala de nu sare... lanturile romanesti is cu arculete, si sare dom'le... Ia d-alea de le zice "golf de jermanica" ca-i bune
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
OAP |
![]()
|
Si acuma si la anu`
conduc ditamai Golfanu` al luat-o din germanica sa tai la Logan macaronica ....cu ceva acorduri specifice cre` ca iese ceva |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:18 |