Make phone calls..., e avantajos sa suni de pe mess?
![]() ![]() ![]() |
Make phone calls..., e avantajos sa suni de pe mess?
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai exista si Skype Out care am inteles ca e destul de ieftinache. Eu nu l-am folosit.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Marius97fer |
![]()
|
acu' m-am uitat un pic...
ia ghici, la skype e 25 de eurocenti... deci tot mai scump... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' un skype la ambele capete (eventual cu uebcam) nu se potrivește? Nu-i ce vrei tu, știu asta, da' e o soluție mai mult decât elegantă.
În altă ordine de idei, unde ai văzut tu 25 de cenți minutul cu Italia? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marius97fer |
![]()
|
chiar, e 28,8 cu tot cu TVA. ideea e ca ea nu are acolo camputar, ca altel ne descurcam, da asa cu telefonul e jale... mai am un pic si depasesc suta la cost suplimentar, si abia sunt la jumatatea lunii...
o sa dau 10 $ sa vad daca merge de pe mess, daca nu, atata paguba sa am... mersi. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi, ori nu mai știu eu ce înseamnă 0,02, ori tu ții morțiș să suni numa' pe mobil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vezi pe http://www.mobilissimo.ro/sms/. Pentru sms-uri gratuite il folesesc de mai mult timp, si de curand am primit de la ei un mail prin care se laudau ca mai nou iti asigura si convorbiri internationale gratis... Nu am incercat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu iti iei un calling card , sunt destul de multe pe piata, au asa faceam cand eram in afara. Vezi ca au si cei de la Astral (care se aude bine) si mai sunt si altii.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Marius97fer |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
DragosP |
![]()
|
Asta e, ghinion! Cumpără-i pisiu și scapi mai ieftin. Sau găsește-ți alta mai aproape.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marius97fer |
![]()
|
un' sa mai gasesc alta ca vine acasa intr-o luna acasa...
![]() am sa-i fac cu p#&a mare pe astia de la orange pana la urma... cost suplimentar, "fara numar, fara numar, fara numar......" ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Aug 2007, 05:42) Da' un skype la ambele capete (eventual cu uebcam) nu se potrivește? Nu-i ce vrei tu, știu asta, da' e o soluție mai mult decât elegantă. În altă ordine de idei, unde ai văzut tu 25 de cenți minutul cu Italia? ![]() ![]() Daca ea nu are computer...isi poate lua un laptop mai ieftin,nu ai nevoie de cine stie ce putere de calcul ptr asaceva,eu zic ca e mai rentabil cu skype decat cu tot felul de abonamente. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, merge destul de bine si cu Skype si cu Yahoo. Eu le-am folosit pe amandoua si mai ales daca suni pe fix se aude foarte bine. Pe mobil in schimb uneori aveam probleme (fie se deconecta, fie nu auzeam nimic), iar odata am scris la support la yahoo si au fost foarte prompti, au investigat si chiar mi-au returnat contravaloarea apelurilor cu probleme (a fost cam frustrant sa-mi ia de multe ori consecutiv costul unui minut, cu toate ca se intrerupea dupa cateva secunde).
Varianta yahoo este clar cea mai ieftina dintre toate ofertele de pe piata, si merita sa sacrifici 10 USD (si cu siguranta vei primi la prima alimentare 5 USD suplimentari sa ii 'donezi' altor useri yahoo - care pot fi tot ai tai ![]() |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
LaurentiuD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc Internetcalls de aproape un an la birou si sunt foarte multumit de el.
Pentru 10 Euro la 4 luni vorbesti gratis pe liniile fixe in foarte multe tari (printre care si Italia ![]() Mie mi se pare cel mai convenabil chiar si la convorbirile pe mobil (0.23 Eurocenti/minut fara TVA sau 0.274 cu tot cu TVA - tot in Italia). Calitatea este excelenta. |
--------------------
Dacia
1310
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:43 |