DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> numere vechi

Van Ghelie
post 29 Jul 2007, 18:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Se mai pot inmatricula masinile care au numere vechi? Daca da, care sunt etapele care trebuiesc urmate. Am inteles ca perioada de preschimbare a numerelor vechi a epirat.
Nu am gasit un topic legat de acest subiect.
Multumesc!

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andrei_2006
post 29 Jul 2007, 19:09
Post #2

Loganist

From: Bucuresti

Trebuie sa te duci la Politie sa ceri inmatricularea masinii, sa te duci la RAR, si apoi iar la Politie peste cateva zile sa iti iei numerele noi.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
Van Ghelie
post 31 Jul 2007, 10:48
Post #3

Membru incepator

@andrei_2006
Multumesc pentru raspuns.

Ca in majoritatea cazurilor de acest fel proprietarul este o persoana in etate care doreste sa scape de masina fara prea mari batai de cap. Adica nu vrea sa faca decat contractul de vanzare-cumparare, restul "distractiei" revenidu-mi in totalitate.
Nu stiu daca pot face inmatricularea masini dupa semnarea contractului, cat despre mersul la RAR citisem undeva ca la efectuarea identificarii trebuie facut si ITP-ul in cazul in care acesta este expirat. ITP in Voluntari stie toata lumea ca nu se ia. Unde mai pui ca ar trebui sa merg si cu masina pe rampa pana acolo, neavand voie sa circul cu ea avand placutele vechi de inmatriculare.

--------------------
+
Asi
post 31 Jul 2007, 14:05
Post #4

Camaro SS

From: Bucuresti

daca vrei sa o faci masina.. atunci ar face bine sa poata sa ia itp si in voluntari.
de ce vrei sa pui in circulatie o masina care nu ar putea lua itp-ul??

fara batai de cap:
-contract vanzare cumparare
-radiere (plus ceri actele de radiere separat pentru motor)
-vinzi mai departe pe componente, sau le ti pe post de piese de schimb daca ai o masina identica..

sau varianta mai complicata.. sa restaurezi masina incat sa ia itp pe bune, sa nu aiba ruginaturi pe lonjeroane.. etc.. lucruri care presupun multi bani, munca si pasiune.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 01:25
Forum Renault