cutia de viteze caraie
![]() ![]() ![]() |
cutia de viteze caraie
kriiss888 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
1trebuie schimbata cupla de la cautator.
2 uleiul devine foarte vascos si intra greu |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
kriiss888 |
![]()
|
care-i cupla de la cautator? si care-i cautatorul
eu inteleg ca uleiul e ff vascos dar de ce numai intr-a doua face probleme? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
noua din zece dacii caraie intr-a doua .e de la sincron.potzi sa mergi linishtit mult si bine cu ea asa.si eu am aceeasi problema si la service mi-au spus ca nu o sa am decat o problema:o sa injur mai mult cand bag intr-a doua
![]() |
-------------------- |
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Si la mine intra foarte greu intr-a 2a. Tot berlina si tot 5 trepte :x
|
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE noua din zece dacii caraie intr-a doua .e de la sincron.potzi sa mergi linishtit mult si bine cu ea asa.si eu am aceeasi problema si la service mi-au spus ca nu o sa am decat o problema:o sa injur mai mult cand bag intr-a doua ![]() Prietene, si eu am aceeasi problema cu masina, dar abia astept sa vina caldura (si banii) sa o rezolv!!! Pentru ca in afara de injuraturi, respectiva manifestare iti pericliteaza siguranta ta si a colegilor de trafic. Cand ti-e lumea mai draga (sau cand ai mai multa nevoie sa demarezi in intersectie), masina ta refuza sa intre in viteza! Si te pocneste unul de nu te vezi! |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
fratele meu io am zis ce-a zis meshteru care probabil a vazut mai multe cutii.logic ca cea mai buna solotzie e reparatzia dar daca nu e bani timp etc...mergem asa.
cum motivezi daca o repari si dupa ceva timp face la fel :?: |
-------------------- |
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu zic cum ca mai depinde si cine si cum o repara. Conteaza probabil si piesele folosite.
Si daca mecanicul zice "gata, frate, e rezolvata" si peste 2 zile face la fel, mi se pare normal sa-ti rezolve problema fara alti bani. Incearca si tu la un alt service, poate au pe cineva pe acolo care stie mai mult decat "asa face toate". |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
kriiss888 |
![]()
|
mda, pai cred ca o sa ma consolez deocamdata ca ...asa fac toate
mai la primavara poate o sa merg la un mecanic sa vad ce se poate face |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Ceva ciudat s-a intamplat ieri. Am plecat cu masina si cand sa bag intr-a 3a a inceput sa caraie. A trebuit sa caut viteza a 3a pe la a 5a.
![]() Poate sa fie din cauza ca uleiul de transmisie nu era inca destul de cald?? Intr-a doua intra tot la fel de greu si mentionez ca atunci cand iau piciorul brusc de pe acceleratie sau bag piciorul brusc in ambreiaj, cand sunt intr-a doua, cutia de viteze "bate", mai exact toata masina "da in bot". Stie cineva ce poate sa aibe?? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
c1p0 |
![]()
|
QUOTE cum motivezi daca o repari si dupa ceva timp face la fel :?: si eu am reparat-o in toamna pentru ca si atunci tot cum spuneam mai sus facea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
QUOTE ....... A trebuit sa caut viteza a 3a pe la a 5a. .......
Intr-a doua intra tot la fel de greu si mentionez ca atunci cand iau piciorul brusc de pe acceleratie sau bag piciorul brusc in ambreiaj, cand sunt intr-a doua, cutia de viteze \"bate\", mai exact toata masina \"da in bot\". ..... Ascultă la Stan pățitul !!! Se rezolvă, cel puțin la mine așa a fost, prin verificarea și eventual schimbarea tampoanelor dee cauciuc care susțin cutia de viteze. Asta explică acea bătaie și negăsirea vit 3 la locul ei, ceea ce este grav. Faptul ca 3 este deplasat poate fi cauzat de o oarecare deplasare a cutiei față de poziția ei. De asemenea , bate și dă în nas atunci când schimbi a 2-a deoarece cu vit I nu o "fugărești" suficient, iar atunci când cuplează ambreajul și forțează începe să bată. Viteza a doua este o treaptă de putere și foarte solicitantă pentru cutie, iar motorul o scutură mai ceva decât pe coctail dacă nu este ancorată cum trebuie !!! La mine așa s-a rezolvat. Acum nu mai am problemele astea. (Am altele :wink: ) Alte păreri ? |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
Si eu am aceeasi problema.Uneori imi caraie intr'a II-a,doar in treapta asta imi caraie.Cam cat costa chestia de la cautator de schimbat?Mai am o problema...imi intra greu in I si II...in restul intra f bine...am inteles ca e o problema cu sincroanele..cat costa sincroanele pt 1 si 2 si cam cat e manopera?mc anticipat.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:09 |