DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maneta schimbator de DSN pe Nova

Mad MAX
post 13 Jan 2004, 01:46
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Saluatare fratilor. Vreau sa imi cumpar o maneta de schimbator de SRN(toata maneta) + husa aia de schimbator. Vreau sa arate ca ala de pe SRN. A mai facut cineva modificarea asta? Eu am Nova Gt si am schimbator din ala naspa cu burduf din ala de cauciuc si maciulia aia rotunda. Dar cum fac cu Marsh-arier-ul? La mine trebuie sa trag de o chestie in sus si dupa aia intra in marsarier. cum fac?

stie careva?

--------------------
Daewoo Cielo ex NOVA GT - .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mirelush
post 13 Jan 2004, 02:03
Post #2

Membru

Mad MAX tu ai nova da ! pai eu nu cred ca poti ! sin cate stiu eu maneta de de nova are un inel pe ea ca sa bagi in marchearrier un fel de siguranta ! nu stiu kum e prina dar nu cred ca merge pe aia de super nova si in plus stiu ka cutia dev viteze si skimbatoru de nova e cam subred asha ca nu cred ca e o idee buna sa mesteresti la el ! ce nu poti sa ii schimbi doar nuca si sa ii iei o husa daia de schimbator si o pui peste burduf si gata !
concluzia e ca nu cred ca se poate face schimbarea asta .. siguranta aia tre sa fie acolo are scopu ei multumeste-te cu schimbatu nucii si gata

--------------------
Mirel
+
Mad MAX
post 13 Jan 2004, 02:32
Post #3

Membru

s-ar putea. oricum mersi de parere. Oare pot sa pun nuca de Solenza? Altceva cred ca e inestetic si oricum nu ma apuc sa pun rahaturidin alea la 50 k din targ de lemn ssau cu abtibilduri cu bmw sau mai stiu eu ce shtifturi. Vroiam ceva care sa se lege. Oricum cu husa am rezolvat-o. Aveam o husa din aia pe care o cumparasem mai de mult pt berlina dar nu statea bine ca era maneta prea lunga si am dat-o jos. Se potriveste de minune acolo. Daca i-as schimba si nuca .... ar fi ok.Oricum cu ceva de calitate. Poate merge de la Cielo. Stie careva?

--------------------
Totul pare mare atunci cand esti mic.
+
Marty
post 13 Jan 2004, 08:18
Post #4

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Vezi ca nuca trenuie sa aiba un sant in ea, ca sa poti trage de inelul ala in sus. Probabil ca se potriveste de la Cielo, La R 21 am la fel sistemul, cu inel, dar cel care a avut masina inainte, i-a schimbat nuca originala cu una de piele. E drept, inelul ala are cursa ceva mai scurta, dar merge.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Mad MAX
post 13 Jan 2004, 20:00
Post #5

Membru

Pai .... atunci poate reusesc sa pun si inelul de Cielo acolo. Cum se scoate nuca de la Nova?Nu am incercat pana acum dar cred ca e ca la berlina nu cred ca e prin insurubare. Poate o sa dau o raita prin magazine sa vad cat e o nuca de cielo, daca e scumpa as putea monta una de R21 cum zici tu Marty,dar nu stiu cum arata. Cred ca se gasesc la baietii de la dezmembrari.
Astept pareri.

Numa' bine.

--------------------
+
bgs
post 14 Jan 2004, 14:59
Post #6

Membru incepator

From: Bucuresti - Dr. Taberei

De ce nu iei tu din targ capete de schimbator (de alea scurte) si husa in loc de burduful ala urat ?

Iti iei ceva simplu negru... imitatie de piele... tai capul de la schimbator (am tot taiat 2 ore la el pana sa-l scot)..scoti piramida aia si pui husa.

Iti garantez ca arata super..si nici nu te complici + ca iesi destul destul de ieftin.

Operantinuea asta am facut-o a doua zi dupa ce am luat masina...pur si simplu e hidos schimbatorul de pe nova.

--------------------
Renault Clio III 1.5 dCi Privilege
+
Mad MAX
post 14 Jan 2004, 17:00
Post #7

Membru

cum naiba tai maciulia aia caraghioasa de acolo frate ca e intzepenina de numa numa acolo? Si dupa aia cum il prind pe cel nou acolo? Ziceam de cel de Cielo pt ca si Cielo are inel pt marsharier si presupun ca prinderea e aceeasi(zicea marty ca are un shantz pe ea) si plus de asta mie mi se pare ergonomica nuca aia. Nu imi plac rahaturile alea de lemn sau mai stiu eu ce turcizme cu toate zorzoanele. Vreau una simpla si ergonomica, practica.

--------------------
+
paulp
post 14 Jan 2004, 17:14
Post #8

Bagator de seama!

From: Iasi

Maciulia o tai cu flexu', iar pe cel nou il fixezi cu rasina epoxidica :wink:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Mad MAX
post 14 Jan 2004, 18:09
Post #9

Membru

Hai ca m-ai bagat in ceata cu rasina aia!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ce naiba de rasina e aia? Nu merge cu Poxipol?

--------------------
+
paulp
post 15 Jan 2004, 10:01
Post #10

Bagator de seama!

"Poxipol e bun pentru lopeti" icon_twisted.gif (nu mai stiu cine a spus-o primu' da a spus bine).

Rasina e o chestie pe care o gasesti in magazinele mari, gen Metro, Carrefour, Cora, la standul de constructii. Costa cam 180K si e formata din 2 tuburi ca niste seringi de 5 ml legate intre ele, din care se amesteca cele doua minuni si se formeaza o rasina muuuuult mai rezistenta decit Poxipolu'. Vezi ca sint mai multe tipuri de rasini in functie de ce vrei sa lipesti :wink:, dar scrie destul de clar pe ele.

Marcile vazute de mine. Bison (la Liviu, la Autocenter si la Metro), Loctite (la Autocenter).

--------------------
+
ADY
post 15 Jan 2004, 18:42
Post #11

Membru autentic

From: Bucuresti-Dr Taberei

Daca iti iei maciulie din targ nu mai trebuie sa lipesti nimic , pentru ca se fixeaza cu un surub cu cap imbus
Se fixeaza super

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 MPI - B-78-BMA
+
cei7pitici
post 25 Jan 2004, 12:40
Post #12

Pilot de carute

From: Pitesti

Nuca ei iese destul de usor fara sa o tai. O rotesti fortat fiindca manerul metalic are striatii la cap. Nuca noua trebuie sa aiba shant asa cum s-a spus, dar trebuie sa ai grija si de adancimea santului sa nu blocheze pidica care se trage in sus. Si in afara de asta singura problema care am avut-o a fost gaura din nuca noua care era mai mica si am gaurit-o cu un burghiu. In rest sta perfect fara suruburi si fara lipici de lopeti.

--------------------
Dacia 1410 Sport xxx - ag-08-umu
Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
+
RIon
post 17 Oct 2004, 10:59
Post #13

pasionat

From: CJ

Desi a trecut mult timp de la ultimul post, completez si eu cu ceva: am gasit in targ o maciulie (noua) de piele - e adevarat scrie Opel pe ea - care cu un pic de pileala pe interior, a intrat la marele fix (lipita putintel cu Bison - lipici gen Prenadez), si are si locasul pentru inelul de marsarier. 80klei

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
paulp
post 19 Oct 2004, 14:46
Post #14

Bagator de seama!

Fa o poza sa ne lamurim si noi cum arata "minunea".
Nu de alta, da mai "e si altii" interesati de schimbarea hidoseniei de maciulie.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 09:19
Forum Renault