oglinzi, intrebare
![]() ![]() ![]() |
oglinzi, intrebare
niculescu |
![]()
|
||
Membru NATO Group: Members Posts: 56 Joined: 16 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da ce stii tu despre oglinzile de Prestige si ce stii despre cele de Preferance?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Poti sa fi mai explicit?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai:
1. Alea de Prestige sunt electrice (reglaj si degrivante). Deci din acest pdv sunt mai bune 2. Alea de Prestige sunt mai mari decat cele de preferance, deci si din acest pdv sunt mai bune. 3. Alea de MCV electrice sunt mai bune decat alea de Prestige pentru ca-s mai ieftine ca nu au plasticul separat vopsit, ci-s dintr-o bucata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
niculescu |
![]()
|
de ce nu poate toata lumea sa raspuna la fel ca domul klaus ??oglinzile model prestige pot fi montate pe un preferance cu reglare manuala ??
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
l@u |
![]()
|
Pentru ca pui niste intrebari de gradinita , de aia.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
niculescu |
![]()
|
opa ...cineva s-a atacat...
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De acord cu l@u,referitor la intrebari tale, o sa vezi peste ceva timp ca si tu o sa te enervezi la astfel de intrebari.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
iubire, intrebarile tale sunt considerate de gradinita pentru ca si-au gasit raspunsul acum mult timp...
exista un subiect deschis pe tema oglinzilor electrice, te rog sa citesti cu atetie pe aici. de asemenea, te rog sa citesti cu atentie regulamentul nostru, al forumului, se aplica pentru toti si tu ai fost de acord cu el la inscriere. si ca sa iti raspund la una din multele tale intrebari de gradinita, DA, se poate monta oglinda de Prestige sau MCV cu actionare electrica si degivrare pe un Preference, trebuie doar sa faci cablajele. Acum poti solicita inchiderea acestui subiect. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
niculescu |
![]()
|
mey "iubire" intrbarea erad daca oglinzile de prestige pot fi actionate si manual ...multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
l@u |
![]()
|
Crezi ca el stie ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
niculescu |
![]()
|
nu trebuie sa luati personal tot ce se discuta acuma...in rest, am scris gresit...greseala mea...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu, oglinzile de prestige nu se actioneaza manual, ele sunt dotate cu motorase pentru reglaj. Daca totusi doreste domnul oglinzi mari, domnul va gasi de cumparat oglinzi de MCV/Van cu actionare manuala.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
niculescu |
![]()
|
in final un raspuns concret...multam
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
misul ploiesteanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 January 08 ![]() |
pai la prestige-ul meu nu am nici un buton pt incalzire cind se activeaza incalzirea oglinzilor
|
--------------------
dacia
prestige
2006
- PH VW 1300 1968, VW JETTA 2TDI, LOGAN PRESTIGE pe duca
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
emilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 June 05 From: Deva-HD ![]() |
In legatura cu oglinzile ,colegul Niculescu a pus o intrebare ca tot omul!
Nu trebuiie sa-l repeziti pe motiv ca e incepator si intrebarile sint de :gradinita! Nu stie istoria tuturor raspunsurilor date ,si asata este! Fi-ti mai toleranti! nu toti sintem experti! |
--------------------
dacia
logan
logan 1.4mpi-laureate 2005
- HD-12- Somnul previne imbatrinirea...Mai ales cel la volan!!!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu trebuie sa fi un expert ca sa dai un search si nici ca sa pui o intrebare exacta cu ceea ce doresti sa afli.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
hardsoft21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 26 January 08 ![]() |
Draga niculescu
Teoretic poti sa pui orice fel de oglinzi pe orice tip de masina. Mai exact trebuie sa te hotarasti tu ce vrei sa pui pe masina, cum vrei sa fie actionate si apoi poti sa intrebi. Personal iti recomand niste oglinzi mai mari, cu incalzire si reglare electrica din interior. Eu asa am pus la masina. Reglarea este electrica si se face din interior unde am un joystick cu care manevrez pe rand oglinzile. Si asa cum a mai spus cineva mai sus, dezaburirea intra in functiune cand activez butonul de dezaburire al lunetei. Am vazut la cineva ca are oglinzi care se dezaburesc automat. Au senzor de temperatura si intra singur in functie de cum a fost setat. Oglinzile sunt de Mercedes sau Audi.Dar la cat costas mai bine renunti. Deci alegarea este a ta. Bafta si sa faci alegerea cea mai buna Cu respect hardsoft21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|
niculescu |
![]()
|
uite dom'le un raspuns exact.multumesc
|
--------------------
dacia
logan
2007/abs plus
- B 01 HHH
|
|
ionut_raluca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 January 08 ![]() |
OGLINZILE DE PRESTIGE SUNT MAI MARI . VEZI SI BORDURILE!!!! SI EU VREAU SA LE INLOCUIESC ! CAUTA LA SILVIU 79 !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preferance
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai Ionut draga, te asigur ca stim sa citim si scrisul cu litere mici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sdc290605 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
va chinuiti sa fiti atat de AMABILI sau asta este starea voastra in general? ...hei, voi care le cunoasteti pe toate...!
|
--------------------
dacia
logan
2007 ambition 1,6
|
|
klaus |
![]()
|
e starea noastra in general...
Niste lucruri de substanta avem cumva? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |