brat stergatoare rebut ?, cine poate sa zica ce s-a intamplat ?
![]() ![]() ![]() |
brat stergatoare rebut ?, cine poate sa zica ce s-a intamplat ?
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Hai mai zic ceva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici al meu nu e asa indoit, e foarte putin.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
79_BMS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 444 Joined: 29 October 06 ![]() |
tuner de cand este masina , ca de ceva vreme s-au schimbat stergatoarele UAMT cu unele BOSCH (inclusiv mecanismul) ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureate 1.5 dci
|
|
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
79_BMS intradevar s-au schimbat bratele stergatorelor dar nu se pot comanda inca.Eu nu am reusit la nici un dealer nici macar la reprezentanta Bosch din Iasi cica sunt facute numai pentru prima echipare in uzina
![]() Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat raman profund recunoscator. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
rotnik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 March 07 ![]() |
Pe mine m-a disperat stergatorul din stanga. "Sare" pe parbriz cand e folosit si imi face creierii ferfelita, si asta aprope de la inceput. Am cumparat alte lame si tot asa face, am indoit bratul in mai multe unghiuri fara nici un rezultat notabil. Vreo rezolvare? Si de ce numai cel din stanga?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate dci cine n-are noroc, n-are ...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu am schimbat bratele intre ele pentru ca cel de la sofer mi se parea ca nu apasa destul pe stergator. acum e mai ok. am schimbat si lamele cu type-r-uri gen aero din real.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
In poza mea pare a fi totul ok!
[attachmentid=1627437542] PS: daca va uitati atent, in plan apropiat se pot observa o pereche de stergatoare! PS2:aici puteti vedea rezistenta stergatoarelor!!! PS3: pentru linistea sufleteasca a onorabilului nostru coleg tuner si a altora interesati, iata ca nu numai la autohtone sunt "strambe, rasucite, inegale" etc. ci si la alte modele! [attachmentid=1627437593] Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 8 Mar 2008, 14:20 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce trist. De stergatoare zic. E clar ca din turnare e problema asta.
This post has been edited by liviu2004: 8 Mar 2008, 11:10 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:13 |