DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Motorul de pe logan este sau nu cel de pe Solentza?

AdrianGTA
post 2 Aug 2007, 15:19
Post #31

Membru

Group: Members
From: Buftea

Nu este acelasi cu cel de pe gama Solenza sau gama Renault Clio.La baza conceperii motorului Logan a stat motorul care echipeaza gama Renault Clio.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif oare se contrazic, sau nu am inteles eu bine ? unsure.gif

--------------------
Renault CLIO ESTATE 2014 - IF-92-HAR
~Make room for the GTA~
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2dor
post 2 Aug 2007, 15:37
Post #32

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

Deci eu spun ca se trage din ruinele Dacice, de la Dacia lui nea Vasile care a ars acum 2 ani.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
BoomPunk
post 2 Aug 2007, 19:10
Post #33

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

N-ati inteles nimic!
Sa recapitulam...
Motorul folosit la Solenza nu e cel care e acum pe Logan.
Acela era motor de la Clio.
Motorul de Logan e diferit de cel de pe Solenza si provine de la Clio.
Deci cel de Clio era luat de la Clio.Dar asta e alta poveste.
Cel de Clio pus pe Solenza era facut in Romania,cel de Clio e facut in Franta,asamblat de Nea` Gica la Pitesti.
Ah...uitasem,motorul care era pe DSN,in nici un caz nu e ca cel care echipa Solenza si cu atat mai putin cu cel care echipeaza actualul Logan,fiind luat(cum altfel?) de la Clio.
Concluzia este foarte clara:motorul de logan nu e la fel ca cel de pe Solenza,unul provenind de la Clio,celalalt de la Clio. blink.gif blink.gif blink.gif

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
Jack Daniel's
post 2 Aug 2007, 19:22
Post #34

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Chiar ca asa e . wacko.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
raqzvan
post 2 Aug 2007, 21:05
Post #35

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

QUOTE(DigitalScribe @ 2 Aug 2007, 11:43)
Acum ca veni vorba de orgolii... nici 1.6 MPI-ul nu-i prea diferit ca solutii abordate de 1.4 MPI... si in plus e un motor care doar pe Logan il mai vezi. Nu mai e pe nici un Renault de vreo 4 generatii incoace (am si eu 1.6 MPI dar nu ma simt zmeu).

Abia de la 1.6 16V poti zice ca ai un motor relativ modern (gasit si pe Renault-uri de acum 2 - 3 generatii).

Doar 1.5 DCi -ul e cu adevarat motor modern din tot ce are Logan pentru ca se gaseste si acum in toata gama Renault si nu urmeaza prea curand sa dispara.

Eu nu stiu de ce va faceti probleme de fiabilitate cand motoarele Renault in general sunt greu de distrus. Nu va mai ganditi la daciile vechi care totusi au mers 20 de ani in continuu (deci fiabile zic eu).
*

Din moment ce K7J, K7M si K4M s-au montat si pe Clio 2 si cred ca inca se monteaza pe Symbol, cum naiba "nu mai e pe nici un Renault de vreo 4 generatii incoace"?
Si pana la urma care e problema daca e de generatie mai veche?! Eu sunt multumit de motor. Asa vechi cum e, ma duce unde am treaba. Sigur, daca ma gandesc ca, la cat am dat pe masina, mai puneam niste bani (putin) si-mi luam o Laguna SH, ma apuca sad.gif ...

This post has been edited by raqzvan: 2 Aug 2007, 21:07

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 04:57
Forum Renault