Are cineva lumina la scrumiera ?
![]() ![]() ![]() |
Are cineva lumina la scrumiera ?
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kingviper @ 5 Feb 2009, 22:47) mie mi s-a ars acum cateva luni, ledul de la bricheta... dar nu ma apuc acu sa desfac bordu pentru un licurici ![]() P.S.: sunt nefumator, deci pentru mine e decat un simplu obiect de decor, in plus ![]() doamne nu mai dezgropa atatea topicuri da si mie mi s-a ars ledu de la bricheta ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
adryancrystyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Mie mi se pare util topicul.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- B 92 ACB
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ie vechi... foarte vechi...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
daca tot e sa dezgropam topicuri vechi , hai sa dam cateva idei pentru luminat scrumiera , eu de exemplu am puse pe sub bord cateva baghete a cate 3 leduri ( aici puteti vedea despre ce este vorba http://www.infoled.ro/baghete-monocrome.htm )si lumineaza super unde mai pui ca merg direct legate la pozitie fara alte rezistente
![]() P.S. se gasesc pe Str Maica Domnului si |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cat costa p bagheta daia ? Este flexibila ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
nu e flexibila si se pride ff usor cu banda dublu adeziva costa 5 si 7 lei bucata
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
Emid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 May 08 ![]() |
Vrem pozeee....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa in metamorfoza..... 2005
- B XX UOW
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
trebuie demontat bordu daca sa ars ledu sau beculetu de la bricheta?
24 Feb 2009, 13:59: sa stricat ledurile de la spoiler se poate folosi bagheta cu leduri .Asa am cumparat masina si nu stiam de ce nu se aprinde becul la spoiler la apasarea franei This post has been edited by matesan adrian: 24 Feb 2009, 13:59 |
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
sunt nou pe forum dar cel mai simplu cum miam pus eu ii un neon mica deasupra albastru si se vede super si este legat la firele de la bricheta cel mai usor si trainic
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:56 |