DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] tuning logan, hot

hash
post 5 Aug 2007, 00:53
Post #31

calculatorist

Group: Members

nava spatiala. star trek, ce mai. continuare a stilului spartan de interior as zice. un design interesant. parca e facuta cu barda - in sensul bun.

mai baieti, trebuie sa va mai uitati la trenuri sa vedeti cum arata o locomotiva ..
in caz ca acel ornament calandru va sugereaza inca plugul de la o locomotiva cu aburi, ati ramas in urma cu cultura generala .. alea erau locomotivele de pe vremea lu' tata lu' tataia, pe care le-ati prins numai in magazinele de jucarii !

ce va tot aberati cu coxuri si motoare, aici e doar o caroserie, nu intereseaza ce e sub capota.

si daca mai pomeniti odata de frigider, pai trebuie sa va dati imaginatia la reciclat, ca ideea asta e veche de fro' 3 ani ! mi s-a aplecat de cate ori am vazut-o reluata (numai motiv de amuzament nu mai e, ci produce aceeasi senzatie pe care ti-o face o ciorba reincalzita .. de ț-șpe ori)

This post has been edited by hash: 5 Aug 2007, 01:05

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nlu
post 6 Aug 2007, 11:50
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Problema e ca vorbesc numai cei care nu au condus niciodata logan, dar gusturile nu se discuta, iar chestia cu patratul am vazut mai multe masini patrate nu numai logan .Acum ce sa facem sa facem pasine numai pentru masini puternice? asta e vorbim si de masini tunate mai ieftioare, ca daca ne-am permite am discuta cat am pris cu noul ferari.

--------------------
Renault Megane sedane Expression 1.6 16v 2007 Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 04:53
Forum Renault