Ce e de facut?, Incendiu restaurant
![]() ![]() ![]() |
Ce e de facut?, Incendiu restaurant
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Am rezolvat cu localul. Cu toate ca nu sunt foarte fericit de noua locatie nu am ce face... mai bine acolo decat deloc ! Noua locatie este in Bascov (iesirea din Pitesti) la rest. Sorelo (pentru cei care cunosc localul ii rog sa-mi spuna pareri si sa-mi transmita poze de la nunti daca au...). Azi trebuie sa merg din nou la Haiducu sa-mi dea acontul inapoi.
S-a ales prafu de toate planurile pe care mi le facusem ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-i nimic! Dacă se dovedește a nu fi fost un semn
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Capu' sus! Va urez casa de piatra si asta sa fie tot raul de care sa aveti parte toata viata voastra. Oricum, bine, rau, s-a rezolvat si problema cu localul.
|
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Va multumesc pentru incurajarile voastre si pentru sprijinul acordat! Sper ca asta sa fi fost ultimul hop pana la nunta si sa nu mai am parte de alte surprize neplacute.
Acum trebuie sa anunt toti invitatii de schimbarea locatiei ca sa nu am surpriza ca nu vine lumea . |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ionut.tanase
Asta a fost un semn. Un semn. De te casatoresti, tare ma tem ca o sa ramai si fara casa si fara asta alba de sus .... cumparata din banii tai ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 2 Aug 2007, 13:32) Merci Florine pt ajutor ... in ultima instanta, daca chiar nu am nici o solutie, stiu la cine sa apelez ![]() La o nunta in cerc restrans te-ai gandit? Eventual mireasa sa vina?Glumesc, ma bucur ca ai gasit local. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Oare faza cu restaurantul nu a fost un SEMN DIVIN!!!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionut.tanase |
![]()
|
Eeee acu si voi .... se pot da sute de conotatii acestui eveniment! Partea tare este ca la retaurantul unde voi face nunta au renuntat 2 perechi pana acum deci se pare ca-mi era predestinat (ma astepta
![]() Oricum, e naspa de cei care au inaintea mea pt ca nu stiu daca mai au sanse sa gaseasca local liber! |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
ce noroc ca e post, nu se fac nunti 2 saptamani
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Patronul rest. Haiducu a declarat in ziarele locale ca pana sfarsitul lunii august vrea sa-l refaca si sa-l dea in folosinta
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Stii cum e cu ala care alearga dupa doi iepuri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionut.tanase |
![]()
|
Gata ... am revenit din concediu si ... m-am si casatorit
![]() In legatura cu localul, pana la urma totul a fost foarte bine si cred ca nu iesea mai bine la Haiducu' decat a fost la Sorelo. In concluzie, a fost un eveniment reusit si sunt foarte multumit de cum au evoluat lucrurile ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Casa de piatra.
Asteptam topicu' despre divort, dar mai ales inca unu despre achizitionarea Opelului Astra. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Casa de piatra.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
driverx |
![]()
|
Ehh, glumeam si io. Daca nu te-ai prins mai ales la faza cu opelu', ma refeream la user-ul axabrt.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
mi-am dat seama ca glumeai ... cat despre userul axabrt nu stiu deocamdata pt ca nu m-am pus la curent cu noutatile de pe forum ! Oricum ce a facut/zis/scris tipul respectiv?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
driverx |
![]()
|
Nevasta i-a mers din floare in floare, bagat divort, terfelit nevasta pe forum, vandut loganu' luat cu sudoare, divortat, cumparat Astra sa ii faca in ciuda la fosta-nevasta. Dupa aceea, o gramada de topicuri interesante cu tot felul de probleme existentiale. Da' la alea nu iti fac rezumatul, te las pe tine sa le savurezi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Mai Ioane , nu te mai lua dupa toate "babutele superstitoase"(se stiu "ele" care!
![]() Dar totusi sa te insori , hmmm , asa de tanar , eu in locul tau m-as mai gandi , mai ales ca esti mare latifundiar de Albota(sau Geamana , nu-mi mai amintesc! ![]() ![]() PS.Casa de piatra , boierule , sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bine! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(driverx @ 14 Sep 2007, 10:55) Aha, deci driverx este clona lui axabrt. Mi s-a parut mie ca recunosc stilul mai de mult. ![]() Casa de piatra, bre, Ionut! E preferabil sa o imparti cu persoana pe care ai trecut-o pe numele tau. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
casa de piatra si multi copii,
a, si sanatate, pt tine si familie. nu-ti cumpara opel. renoul primeaza ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:50 |