ambreiaj solenza, zgomot la pasarea pedalei
![]() ![]() ![]() |
ambreiaj solenza, zgomot la pasarea pedalei
cata87 |
![]()
|
||
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, in mod normal inseamna ca e pe duca rulmentul de presiune....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
1.) Ori discu` e dereglat..de curiozitate iti tine pedala undeva foarte sus?
- ca daca e asa e posibil sa frece si cu pedala ridicata 2.) Rulmentu` astept raspuns.... This post has been edited by brandy_tdi: 2 Aug 2007, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Yakoo |
![]()
|
![]() Proud Owner of O Solnitza Group: Members Posts: 51 Joined: 15 December 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine ambreiajul(pedala) este tare dar nu patineaza, aia de la service au zis ca domne e cablu, l-au schimbat dar a ramas la fel de tare.Am inteles ca daca placa de presiune e pe duca se intareste ambreiajul, (m-am obisnuit cu el asa, toata lumea imi zicea sa nu shimb nimic pana nu crapa..asta acum vreo 10.000 de km!!) am micsorat cursa pana aproape de fund si e mai usor de condus dar a inceput sa ma enerveze...Pana la urma e placa de presiune de vina sau poate sa fie si alta cauza? Nu vreau sa cumpar kit si sa dau cutia jos sa aflu ca era alceva si am dat banii degeaba...
In legatura cu zgomotul pe care il ai tu si io cred ca este rulmentul... La tine e tare pedala? |
--------------------
Dacia
SLZ
Scala 2003
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
scuze de intarziere am fost la munte si n-am avut acces la net.pedala nu tine sus,cam pe la mijloc. dupa saptamana asta de mers pe munti,a disparut sunetu,a disparut sunetu de la toba.ciudat,chiar nu am umblat nimic la ea.pur si simplu nu se mai aude.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ia uita-te sub solnita si vezi daca mai ai toba
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cata87 |
![]()
|
mai am
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:32 |