Pneuri Kormoran, sunt cele mai prost calitative?
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Kormoran, sunt cele mai prost calitative?
jeepers |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|||
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Am un Logan achizitionat anul curent la inceput lunii octombrie. Am observat ca masina este echipata cu anvelope Kormoran . Intrebarea mea este...aceste cauciucuri..sunt de vara ? sau mixte? Multumesc de raspuns
PS: este prima masina...asa ca nu aruncati intr-un incepator ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt all-season.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
teoretic all-season dar aderenta lor iarna lasa de dorit, deci mai degraba le poti considera de vara.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
A scimbat coneva anvelopele de serie kormoran k801 cu altele?
Daca da cum se comporta acum masina la franare, aderenta etc? Indiferent de marca si modelul cumparat. P.S:Eu as dori sa le scimb cu DUNLOP 185/65 R15 TL SPORT 01 si vreau sa stiu daca merita si se simte diferenta. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu folosesc Debica 4 seasons.Mi se par cele mai decente pentru Dacie atat ca pret,cat si ca ce ofera.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
eu ma refeream daca a scimbat cineva anvelopele standard de pe Logan care sunt KORMORAN 801 cu alte anvelope si daca da cum se comporta masina dupa?
adica daca schimbarea lor chiar merita |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le schimbi cu nisteb anvelope Pirelli sau Michelin de 300 de ROn bucata eu sunt sigur ca merita.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Am observat si eu cat de proaste sunt anvelopele KORMORAN.
Mergeam prin Bucuresti pe o strada cu asfalt putin cam "lucios" (B-dul Timisoara) si pun frana brusc la un stop care tocmai intra pe galben si ma duc dupa semafor. Am pus frana si nu am vrut sa blochez rotile tocmai pentru a vedea cat de mult ma duc. Parerea mea sincera este ca aceste anvelope sunt foarte periculoase mai ales in situatii limita. Ceea ce am spus mai sus e doar un exemplu insa de-a lungul celor 12 mii de km cat am cu Loganul si implicit cu ele am mai multe intamplari. This post has been edited by RSV: 19 Apr 2008, 12:39 |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
io am pe masina toate natiile de cauciucuri
![]() un yokohama un bridgestone un matador si inca o natie nu mai stiu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
RSV |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(RSV @ 19 Apr 2008, 13:38) Am observat si eu cat de proaste sunt anvelopele KORMORAN. Am pus frana si nu am vrut sa blochez rotile tocmai pentru a vedea cat de mult ma duc. Parerea mea sincera este ca aceste anvelope sunt foarte periculoase mai ales in situatii limita. Pai tu nu ai franat pana sa se blocheze. Deci nu le-ai dus la limita. Si daca nu le-ai dus la limita de unde stii ca sunt proaste? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RSV |
![]()
|
La cati km am cu ele cared ca au fost puse la limita de multe ori.
Eu doar am dat exemplu unui caz, atat. Daca ai avut sau ai anvelope din acel model te rog sa postezi. Daca nu .... |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ideea era ca exemplul dat de tine nu era elocvent pentru ceea ce vroiai sa transmiti.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RSV |
![]()
|
ai dreptate
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:39 |