DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sfat pentru firma buna, pentru un retus(vopsea) la un prag

david79
post 22 Apr 2008, 19:36
Post #1

Membru autentic

Group: Members

oameni buni, salut !

tocmai ce am venit din turcia cu masina si am o problema :
am calcat cu rotile din stanga pentru f putin timp linia continua proaspat vopsita, meseriasii nu au pus jaloane.
rezultatul : pe prag si pe carenajele de la roti am vopsea alba ( acum e gri ), s-a depus sub forma de stropi, destul de gros...
a_000001.jpg ( Size: 334.44k ) Number of downloads: 106
b_000001.jpg ( Size: 242.56k ) Number of downloads: 102

daca dadeam cu unghia se lua, dar ff greu si se si zgarie vopseaua
nu stiu daca stiti cum s-a facut vopseaua asta. e ceva gen ciment intarit, sub forma de stropi, ca o tencuiala sclivisita, vopseaua asta de marcaje e fff. dura trebuie sa reziste destul de bine mecanic cat si chimic
la praguri suprafata fiind grunjoasa s-a lipit destul de bine. si inca o chestie ... vopseaua asta de marcaje cred ca are sticla pulbere, ptr ca m-am taiat usor cand am dat cu mana.

Toate bune si frumoase, am fost dimineata la spalatorie sa spal masina, acum ploua, la mine e normal..........
ii spun desteptului sa nu insiste cu pistolul sa nu sara vopseaua. am baut o cafea linistit, cand ies sa ii dau ciubuc asta nu vrea sa ia. cand ma uit mai bine vopseaua a sarit de pe prag, si f. putin de pe aripa jos la imbinarea cu pragul. sunt 2 zone de aprox 2 cm/1cm si in rest ciupituri, unde se vede ca e sarita. acolo nu e doar vopsea, e si antifon, cam are 0.5 mm grosime stratul. imi venea sa il bat pe ala, reglase pistolul de zici ca era laser, l-am pus sa stropesca sa vad cum l-a reglat. el nu, ca cica porcaria aia m-a atacat vopseaua. nu stiu ce sa fac, sunt suparat tare, nu as vrea sa vopsesc tot pragul

intrebare : stiti vre-o firma buna care sa imi faca un retus cu vopsea in zonele astea si sa imi scoata porcaria asta de vopsea de marcaj ?
voi pune maine poze cu zonele afectate, s-a luat mult din mizeria aia

23 Apr 2008, 09:36:
rezultatul dupa spalare sad.gif
DC080423001.jpg ( Size: 17.8k ) Number of downloads: 93
DC080423002.jpg ( Size: 14.7k ) Number of downloads: 90
DC080423003.jpg ( Size: 17.28k ) Number of downloads: 93

This post has been edited by david79: 23 Apr 2008, 09:36

--------------------
Toyota corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ; 2008 / 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FILter
post 24 Apr 2008, 13:54
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Vopseaua aia de marcaj fiind mult mai dura decat umbra de culoare pe care o numeste Dacia vopsea, se va lua cu totul in momentul in care vei vrea sa o scoti. Pragul ala nu cred ca se poate retusa daca vrei sa iasa treaba ca lumea, asa ca pregateste ceva roni pentru revopsirea pragului.

--------------------
Dacia -X- 2000 toamna
+
steph
post 24 Apr 2008, 14:49
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

NU cred ca discutam de logan in pozele de mai sus. smile.gif

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:21
Forum Renault