Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce eroare iti apare? Mie mi se deschide in firefox.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
incercati netcarshow.net la mine a mers, si a mers si netcarshow.com ....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Placa de baza atunci, sau o memorie, incearca si asa...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
am incercat si cu alti RAMi si tot la fel face... pe placa de baza merg si eu dar e posibil sa fie procesoru de vina?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma indoiesc ca are vreo legatura cu niste artefacte vizuale procesorul. Personal n-am vazut cazuri, procesoarele oricum pica greu. Placi de baza noi nu prea mai gasesti decat ori ASRock ori Biostar, la preturi de ~200 de lei si astea, deci nu prea renteaza. Cauta la mana a doua ceva pe forumurile specializate, din cate stiu eu, desi nu activez p-acolo, pe Computergames e cea mai buna sectiune de vanzari. Spor!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
ma gandesc si la procesor pt ca in momentu in care a crash-uit initial era forjat si pc-ul are 5 ani de zile si nu a fost schimbata pasta de racire de pe proc niciodata
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Merced |
![]()
|
Procesoarele nu se strica asa. Mi-au trecut in aproape un an de munca "in domeniu" sute de procesoare prin fata ochilor, doar unu' "stricat" am vazut in perioada asta, si nici ala nu pot spune ca era clar de vina... Daca aveai probleme de supraincalzire te-ar fi sacait mult si bine inainte.
Dubios procesoru' asta pe care-l ai, e cel mai mic P4 cu nucleu Northwood care s-a facut vreodata, nici n-am avut placerea sa vad pe viu asa ceva. In fine, ideea generala e ca procesoarele astea cand se supraincalzesc intra in throttling, adica ruleaza intentionat incetinit(a se citi rau de tot, se "simte" de la o posta cand se intampla asta) ca sa impiedice un eventual crash(care oricum vine pana la urma). Deci daca a picat din senin, eu zic ca-s foaaarte mici sanse sa fie procesorul vinovat. Oricum tu parca erai student in Bucuresti, si probabil PC-ul e la tine, imi poti trimite prin cineva sau prin maxi-taxi tot continutu' carcasei tale, le testez la munca, iti zic exact care-i problema si apoi ti le trimit inapoi, eventual poate gasesc vreo placa de baza la unu' din colegii mei care mai au componente pe acasa. Imi dai un PM daca esti interesat. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Merced @ 30 Nov 2008, 02:16) Procesoarele nu se strica asa. Mi-au trecut in aproape un an de munca "in domeniu" sute de procesoare prin fata ochilor, doar unu' "stricat" am vazut in perioada asta, si nici ala nu pot spune ca era clar de vina... Daca aveai probleme de supraincalzire te-ar fi sacait mult si bine inainte. Dubios procesoru' asta pe care-l ai, e cel mai mic P4 cu nucleu Northwood care s-a facut vreodata, nici n-am avut placerea sa vad pe viu asa ceva. In fine, ideea generala e ca procesoarele astea cand se supraincalzesc intra in throttling, adica ruleaza intentionat incetinit(a se citi rau de tot, se "simte" de la o posta cand se intampla asta) ca sa impiedice un eventual crash(care oricum vine pana la urma). Deci daca a picat din senin, eu zic ca-s foaaarte mici sanse sa fie procesorul vinovat. Oricum tu parca erai student in Bucuresti, si probabil PC-ul e la tine, imi poti trimite prin cineva sau prin maxi-taxi tot continutu' carcasei tale, le testez la munca, iti zic exact care-i problema si apoi ti le trimit inapoi, eventual poate gasesc vreo placa de baza la unu' din colegii mei care mai au componente pe acasa. Imi dai un PM daca esti interesat. Vad ca te pricepi!Fa-mi te rog si mie o configuratie,ca nu prea le am,pana in 1000 ron,in cazul in care si unitatea mea e de vreo 5 ani,ar fi cazul sa o mai schimb(doar Intel sa nu fie),si o intrebare:am Xp Home Edition cu licenta;e adevarat ca daca imi schimb calculatorul sa nu mai fie valabila licenta? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Ce ai de gand sa faci cu PC-ul, pentru ce o sa fie folosit(in 1000 de lei daca vrei si jocuri in conditii decente e un pic cam greu)?
Licenta de XP Home pe care o ai e cumparata separat fata de PC, sau a venit pe PC-ul vechi preinstalata? Daca a venit pe cel vechi e OEM si legal n-o poti folosi pe alt PC, daca ai luat-o separat n-ai treaba... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Hei, as vrea si eu sa-mi schimb DVD-RW. Am vazut ca blue ray-urile sunt cam 1000 ron, deci as vrea un dvd-rw relativ bun. Vreau sa mearga bine cu nero si sa aiba light scribe(apropo, ce e ala?) Mersi anticipat.
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
Merced |
![]()
|
Daca nu stii ce e ala Lightscribe, atunci de ce vrei sa aiba?
![]() E o tehnologie de imprimare a unor discuri speciale care costa ceva mai mult(in jur de 1.5 lei DVD-ul), dureaza inca pe atat cat a durat scrierea sa-l imprime, e o complicatie inutila, imprimarea e monocroma, nu-i vad utilizarea practica prea curand. Orice DVD-RW decent se invarte in jurul sumei de 70-80 de lei. Eu am luat Samsung pe S-ATA, la munca vand multe LG-uri si nu se defecteaza des, asa ca alege unul din astea. Fereste-te de ASUS-uri, sunt cam panarame. Ambii producatori au si modele cu Lightscribe, deci ai de unde alege. La fel vezi daca iei S-ATA sau ATA, in functie de vechimea placii de baza. Chiar daca ai S-ATA1 pe vreo placa veche cu chipset VIA sau nForce2 Ultra 400, iti recomand ATA in cazul asta, ca S-ATA-urile sunt mai greu de facut sa mearga. Daca ai chipset cat de cat recent, ia S-ATA cu incredere, d-abia mai scapi si tu de conectorul ala ATA mare si greu de asezat frumos prin carcasa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Am o placa de baza asus a8r-mvp de vreo 2 ani jumate :
- AMD Socket 939 Athlon 64 FX/Athlon 64 X2/Athlon 64/Sempron - ATI CrossFire™ Xpress 1600 - Dual-Core CPU - ADI AD1986A SoundMAX High Definition Audio, 6-channel CODEC - PEG Link - Precision Tweaker - Serial ATA 3Gb/s - AI NET2 CPU Socket 939 for AMD® Athlon™ 64 FX/ Athlon 64 X2/ Athlon 64/ Sempron AMD64 architecture enables simultaneous 32-bit and 64-bit computing AMD Cool 'n' Quiet!™ Technology AMD HyperTransport Technology Chipset ATI CrossFire™ Xpress 1600 Front Side Bus 2000/1600 MT/s Memory 4 x DIMM, max. 4GB, DDR 400/333/266, ECC and non-ECC, un-buffered memory Dual Channel Memory Architecture Expansion Slots 2 x PCI Express x16 slot for discrete graphics card 1 x PCI Express x1 3 x PCI CrossFire Support ATI CrossFire graphics cards (both at x8 mode) Storage/RAID ULi M1575 South Bridge: ‧2 x UltraDMA 133/100/66/33 ‧4 x Serial ATA 3.0Gb/s with RAID 0, 1, 1+0, 5, and JBOD support Audio ADI AD1986A SoundMAX High Definition Audio, 6-channel CODEC S/PDIF out on back I/O port LAN Marvell 88E8001 Gigabit LAN Controller, featuring AI NET2 IEEE 1394a TI 1394 controller supports 2 x 1394a ports USB Max. 8 USB 2.0/1.1 ports Overclocking Features ASUS PEG Link AI Overclocking (intelligent CPU frequency tuner) Precision Tweaker: - vDIMM: 8-step DRAM voltage control - vCore: Adjustable CPU voltage at 0.025 increment - SFS (Stepless Frequency Selection): allowing FSB tuning from 200MHz up to 400MHz at 1MHz increment ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall) Special Features ASUS MyLogo CrashFree BIOS 2 ASUS Q-Fan ASUS EZ Flash Back Panel I/O Ports 1 x Parallel 1 x Serial 1 x IEEE1394a 1 x Coaxial S/PDIF Output 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x 6-Channel High Definition Audio I/O 1 x RJ45 4 x USB 2.0/1.1 Internal I/O Connectors 2 x USB 2.0 connector supports additional 4 USB 2.0 ports 1 x IEEE1394a connectors 4 x SATA 3.0Gb/s connector 2 x IDE connector 1 x Floppy disk drive connector 1 x GAME/MIDI connector CPU/ Chassis/ Power FAN connectors 4-pin ASUS EZ Plug connector 24-pin ATX Power connector 4-pin ATX 12V Power connector Chassis Intrusion CD/ AUX audio in connector Front panel High Definition Audio connector System panel connector BIOS 4Mb Flash ROM, AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0 Manageability WfM 2.0,DMI 2.0,WOL by PME,WOR by PME, Chassis Intrusion, PXE and RPL Support Disc Drivers ASUS PC Probe 2 ASUS LiveUpdate Utility Anti-virus software (OEM version) Accessories User's manual 2 x Serial ATA cable 1 x Serial ATA power cable (For two devices) 1 x UltraDMA 133/100/66 cable 1 x MVP-Switch card 1 x IEEE1394 port module 1 x 2-port USB2.0 / Game module IDE cable FDD cable I/O shield Board Size/Form Factor ATX Form Factor, 12"x 9.6"(30.5cm x 24.5cm) Merge si S-Ata? |
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
Merced |
![]()
|
Ca sa fi sigur ia pe ATA100, nu prea au fost "la moda" chpseturile ATI pe socket 939, asa ca nu stiu cat de bun e suportul lor S-ATA. In afara de "panglica" care ocupa spatiu mult nu e nicio diferenta, ATA66 e inca suficient pentru a duce orice DVD-RW pana la limitele sale, deci nu pierzi nimic la viteza, poti sta linistit in privinta asta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu pentru jocuri,nu am timp,asa...pentru toate,asta deja merge incet.Licenta am luat-o separat.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Ti-am facut aici un exemplu, eu as baga totusi niste bani in plus pentru o carcasa mai teapana, dar merge si cu aia fara taine.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
Multumesc,dar am zis mai sus"fara Intel",as vrea ceva de AMD,din cate am auzit si eu sant mai ieftine si mai durabile(bune)
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Nu mai asculta prostii, mai bine de atat in banii aia n-ai ce sa iei, ca si performante bineinteles. Iar despre fiabilitatea procesoarelor i-am zis mai sus lui SSilent ceva, n-o sa vezi procesor picat de capu' lui.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu arunca banii pe AMD
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ti-am facut eu o configuratie cu AMD pentru orice in afara de jocuri aici.
Am ales o placa de baza buna cu video pe ea, 4 giga de ram, un procesor windsor, care e mai vechi si consuma mai mult, dar are de 2 ori mai mult cache decat brisbane. Daca nu esti pasionat de overclocking o carcasa cu sursa pe ea isi face treaba foarte bine; vorbesc din experienta. LE: Am folosit procesoare AMD mult timp, am avut si servere cu AMD. Acum am un Intel din intamplare si nu mi se pare ca e mai stabil decat AMD-ul pe care l-am avut inainte (de fapt niciunul nu mi-a crapat niciodata din cauza procesorului). M-am uitat zilele trecute la "Over the Hedge" (un film de animatie) si scria acolo "Rendered on AMD Opteron" ...probabil si aia au aruncat banii pe AMD cand puteau sa-si ia Intel, nu? ![]() Mie treaba cu Intel mi se pare ca e ca si aia cu masinile nemtesti... A nu se intelege ca mi se par AMD-urile mai bune decat intel. Mi se par la fel de bune. This post has been edited by deconectat: 30 Nov 2008, 23:48 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
daniM |
![]()
|
Pai si asta nu merge pe jocuri?Ca e de 10 ori mai tare ca al meu-AMD Athlon 2400+ 1.99GHz,512 RAM,Nvidia Geforce FX 5200,
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Pun și io o întrebare aici, deși e puțin off: cum se activează “Insert” de la tastatură în Word 2007? Nu mai apare în bara de jos ca la vechiul Word!
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
deconectat |
![]()
|
Apasand pe testa insert? (deasupra sagetilor e un grup de 6 taste; pe una din ele scrie insert).
![]() @daniM: Placa video nu e suficient de performanta pentru unele jocuri. Tot un Athlon XP 2400+ am avut si eu pana acum cateva luni. ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
[quote=deconectat,1 Dec 2008, 15:26]
Apasand pe testa insert? (deasupra sagetilor e un grup de 6 taste; pe una din ele scrie insert). ![]() Păi tocmai asta e chestia, că apăs degeaba!! ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
deconectat |
![]()
|
Am inteles ca nu apare in bara, dar functioneaza?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
leinad |
![]()
|
N-apare în bară, nu funcționează, lipsește cu desăvârșire!! nici in outlook!!
This post has been edited by leinad: 2 Dec 2008, 16:51 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
deconectat |
![]()
|
Ok, scuze. O sa incerc si eu cand ajung acasa sa vad daca la mine merge.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
E dezactivat by default. Apasa butonul Office -> tabul Word Options -> bifeaza ca mai jos!
wordaats6.jpg Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:19 |