Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
In ziua de azi ,nu sunt sigur care pe care pune la curent
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
"mergi la pescuit? nu, merg la pescuit! aaa, mergi la pescuit..."
|
--------------------
*
*
*
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Nu e alegerea mea. E a parintilor. Vor sa vada pe unde umbla pustii pe net. Daca era dupa mine nu imi pierdeam vremea cu asa ceva.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@kog, vezi aici daca te ajuta.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Multam. O sa incerc sa vedem ce iese.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
cam naspa parintii...sincer as sugera sa pui ceva filtru care sa blocheze, nu sa monitorizezi ce fac...au doar 7 si 9 ani dar aia nu inseamna ca ai dreptul sa le invadezi intimitatea
![]() cel mai simplu cred ca e sa instalezi chrome si sa pui din chrome store aplicatie de parental control...este 100%...daca sunt suficienti de isteti (sau cand o sa fie) sa-si instaleze alt browser o sa ajunga ei unde voi...impaci si capra si varza...parintii o sa stie ca totul e sub control si copiii o sa preia controlul la momentul oportun ca o completare, daca strictetea e prioritara, faci tot ce am spus anterior + parola de administrator si cont separat pentru copiii, sa nu poata instala alte browsere fara parola. |
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(kog @ 13 Feb 2014, 19:47) Planul meu ar fi cam asa: instalat keylogger sa zicem pentru vreo doua saptamani. Daca totul e ok il scot. Daca nu o sa instalez un filtru in care sa blochez site-urile pe care nu au voie sa intre. ![]() HUO COMUNISTULE! De ce nu mergi in China, NK sau Turcia daca vrei internet cenzurat? Acuma la modul serios, cea mai buna metoda de a proteja copilul de online e sa ramai offline. No Internet. Pentru orice alta metoda exista un bypass. Poti incerca qustodio.com e free. This post has been edited by 4x4: 14 Feb 2014, 14:35 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pentru cei din Cluj: știe cineva user-ul acesta (victor_cj) de pe okazii?
Vreau să iau ceva de la el. Mulțumesc anticipat! |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
iti iei pesa la teveu?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dupa calificative pare foarte serios !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 17 Feb 2014, 19:59) Da. QUOTE(Lostboy @ 10 Feb 2014, 09:15) Problemă: se dă un TV mai vechi Panasonic care are probleme cu imaginea. Am fost la ”medic” și mi-a zis că este de vină t-con-ul (time controller-ul). Bun. Mi-a zis să desfac, să caut modelul t-con-ului și să-l pun singur. OK. Am desfăcut t-con-ul și am aflat că este produs de Samsung. Am găsit pe un site exact modelul meu. Am totuși 2 întrebări: ...... QUOTE(l@u @ 17 Feb 2014, 20:11) Nu toate sunt ceea ce ar trebui să fie. |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pentru un neutru luat in 5 ani... si ala din cate am vazut a fost luat aiurea... nu cred ca este cazul sa iti faci mari griji. Eu am cumparat de la oameni fara calificative si nu am avut probleme.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din ce am vazut tipul repara si tv-uri , te duci la el cu tv-ul defect sau ii expui ce face tv-ul si vezi ce zice ca are defect , si in functie de asta iti faci o parere
asa am patit cu ac-ul de la masina , inca nu l-am reparat ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eventual să-l ducă cu metroul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
bre cherdutule daca toti am fi asa de sceptici unde dreaq am ajunge ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
am fi pierduti?!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vre-un iceberg ceva?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
calificativele sunt 0...prea e overrated treaba...am vazut pe o gramada care scriu romane la descriere in care explica cum dau ei negativ daca nu respecti nu stiu cate conditii...
eu cumpar rar de pe ocazii...dar am luat o data un produs foarte china si am dat negativ, pentru ca era atat de prost incat l-am aruncat la gunoi dupa mai putin de 1 zi....si a inceput sa ma exaspereze cu telefoane...ca sa-i dau pozitiv...ca ii stric reputatia, ca nu e vina lui...ca el e doar intermediar...mi-a vandut rahat...am dat banii pe rahat, nu m-am putut folosi de rahat...dar sa-i dau pozitiv!...ca el nu are negative! deci da...mai bine dai cu banu sau cumperi de pe mercador/tocmai...oamenii de rand in general au soricu mai subtire...astia ce fac vanzari/cumparari zilnic si-au dezvoltat o latura mai urata...nu toti, dar o buna parte din ei. |
--------------------
-
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In mare, si pe Mercador si pe okazii sint aceeiasi.
Marca banul si lasa galagia. This post has been edited by corbex: 17 Feb 2014, 21:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
nush de ce am impresia ca e acelasi individ...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pixeli blocati, de ce nu mai stiu chinezii sa faca un monitor?
Mai intai la acer, acuma la asta. Am un singur pixel mort/blocat, pot returna produsul? De asemenea mi se pare ca am o crapatura langa butonul de power, dar pot trai cu asta urmatoarele 12 luni pana se topeste placa video si ma folosesc de garantie ![]() Metode recomandate de deblocat pixelu, ceva? This post has been edited by 4x4: 21 Feb 2014, 17:56 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
ciocanul !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cu ciocanu' transformi displeiu' în treide.
Vezi asta: |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca e mort nu prea mai ai ce sa ii faci...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ar putea să-l coloreze.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
cu un marker dedicat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Unii isi revin. Au doar insuficienta respiratorie. Se agita putin divaisul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:56 |