Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E bibelou?
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(yhattori @ 26 Feb 2014, 14:14) Reballing am facut la al meu si au inlocuit pastilele alea de plumb(plm),la reflow doar le topeste .Diferenta si de pret <span class='edit'>26 Feb 2014, 17:24:</span> QUOTE(4x4 @ 24 Feb 2014, 20:09) 1.Laptopu cand l-am dus lua bluescreenuri de la placa video. Dupa 120 ron, laptopu continua sa ia bluescreenuri, cei drept la frecvente la care inainte era stabil. Nui bai, ma asteptam sa dea fail reballul oricum. La 120 nu e reball,a dat cu foehnul nevesti-sii de doua ori peste.Eu la reballing de 350 ron am garantie 6 luni;deocamdata merge ca migu.Reflow se face si acasa la cuptor ,la 200 si ceva de grade,exista tutoriale This post has been edited by daniM: 26 Feb 2014, 17:25 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cuptor pe gaz?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cica decat pe microwaves sa nu fie,caldura si gradele conteaza
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
daniM |
![]()
|
Cu 6 stele
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da' ce ... e coniac?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
daniM |
![]()
|
Metaxa Marcosesc
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
L-a cunoscut pe Alexandros Alexandrionos asta vara. S-au impacat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
K este asijderea litera greceasca.Ar trebui sa se impace si cu ea
This post has been edited by daniM: 26 Feb 2014, 18:56 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 21 Feb 2014, 17:55) Am un singur pixel mort/blocat, pot returna produsul? De asemenea mi se pare ca am o crapatura langa butonul de power, dar pot trai cu asta urmatoarele 12 luni pana se topeste placa video si ma folosesc de garantie ![]() Metode recomandate de deblocat pixelu, ceva? Update: Am aflat ca nu am destui pixeli morti ca sa beneficiez de garantie. Iar crapatura de pe carcasa e considerata un defect optic. Bine ca are garantie 4 ani. ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Se da urmatoarea problema:
Roter Asus, nou noutz. Configurat ca la carte, conexiune la net prin RDS, verificata cu smartphone (2 buc). Reteaua WiFi detectata cu semnal bun de laptop, conexiune stabila, comunicare prin WiFi laptop router OK, lipsa totala de net pe laptop! Se cere rezolvarea. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gabize |
![]()
|
Oprește firewall-ul (nativ windows sau al antivirusului) de pe laptoapă. Dacă fenomenul dispare, tre' să vezi ce setări ai pe acolo aiurea.
Dacă nu... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
nu e din firewall. efectiv nu vede conexiunea la net prin WiFi ...
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
....greseala
This post has been edited by Tince1290: 3 Mar 2014, 10:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 3 Mar 2014, 08:06) Se da urmatoarea problema: Roter Asus, nou noutz. Configurat ca la carte, conexiune la net prin RDS, verificata cu smartphone (2 buc). Reteaua WiFi detectata cu semnal bun de laptop, conexiune stabila, comunicare prin WiFi laptop router OK, lipsa totala de net pe laptop! Se cere rezolvarea. QUOTE(Lord Hades @ 3 Mar 2014, 10:09) Hotărăște-te ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Adica are ping in router dar nu are ping intr-un ip din exterior (yahoo.com)
Ai IP prin DHCP? Ai gateway setat corect? Ai DNS setat corect? |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai șapcă?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Tu zici ca esti connected dar nu ai internet access right?
Incearca protocolul wep la router. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Dificil de explicat.
Router OK, WiFi OK, net OK probat cu telefoane mobile! Pana aici e clar? Conexiune laptop retea WiFi OK, pot accesa meniul routerului prin WiFi (ca si pagina web daca intru direct pe IP gen 189.206.1.1). Lipsa net pe laptop. Uneva lipseste o chestie in laptop, dar sa mor daca ma prind ce anume. Pe alta retea WiFi merge netul de pe acelasi laptop. Idei? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da.
Pune-i manual cu mâna: IP, DNS, GATEWAY. IP-unul nefolosit , ceva cu 200 și ceva-n coadă, gen: 192.168.0.234 (de exemplu). Evident, în clasa de IP-uri pe care o servește routerul tău. Celelalte, DNS și GATEWAY ia-le ca atare din ce-ți zice routerul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Restrictie din router pentru laptop? Adica e setat routerul sa nu permita accesul laptopului la net din firewall, prin IP sau mac?
Edit: Asta vroiam sa adaug si eu, aloca-i manual un IP. This post has been edited by Altis: 4 Mar 2014, 11:33 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cel mai probabil...nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lord Hades |
![]()
|
pfff ce m-ati mai bagat in ceata
![]() La mine acasa pe WiFi a mers totul din prima. Laptopul cu pricina de care povestesc s-a conectat fara dubii. Ma asteptam sa mearga la fel de easy si cu noul router; se pare ca tre sa mai bibilesc si sa mai invat chestii ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
gabize |
![]()
|
START - Control Panel - Network and Sharing Center
Change adapter settings Click dreapta pe conexiunea Wifi din panoul din dreapta - Properties Dublu-click pe Internet Protocol Version 4 (nu pe bifă, pe nume, și ai grijă să rămână bifat!) Te asiguri că ai bifate Obtain an IP address automatically și Obtain DNS server address automatically OK - OK - ... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
8 aprilie, la Microsoft:
- end of support pentru XP - idem pentru Office 2003 - se lanseaza Win 8.1 Update |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:29 |