Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Recitește ce am scris, te rog.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Formatatul FAT (FAT32) nu e tot una cu extended FAT. http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm
FAT poti formata din win98, parca si din XP. Sau gasisem un programel pentru a putea formata fat32 un hdd de 300GB pentru un dvd-player mai fraier. http://www.wikihow.com/Format-FAT32 Si cu ocazia asta mi-am amintit ca exact Swissknife l-am folosit pentru a formata FAT32 acel HDD. http://www.softpedia.com/get/System/Hard-D...wissKnife.shtml |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu inteleg.
Am un (de fapt vreo 3) hdd-uri externe formatate NTFS pe laptop care merg bine mersi si pe TV. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok.
Eu m-am referit, de nu s-a înțeles din prima, la smart-uri. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
degeaba gabi....din disk management am incercat tot ce am putut si nu reusesc....am dat si "delete volume", l-a sters, a aparut "unallocaded space" in dreptul hardului extern si nu se mai vedea deloc....am dat clik dreapta pe partitie si "new simple volume wizard" si de acolo dupa mai multe next-uri am selectat NTFS si am formatat(totul din disk management)..dar nimic...astept ca fraieru cate 20 minute si nu se intampla nimic(cu toate ca hardu este gol si casuta cu quick este bifata)...ma-nervez, scot mufa de la hard......repet pasi de sus si selectez exFAT si totul revine la normal...mie mi-e ciuda ca pe instructiuni scrie ca se formateaza cu ntfs si nu reusesc deloc...si nu stiu cum este normal si nici nu stiu cum a venit de la chinezii aia cu ochi oblici....in sfarsit....scuze pt scrisul meu academic si explicatile de balta....mersi pt ajutor gabi.
pt a nu se crea confuzii hardul meu se formateaza in exFAT, nu FAT32.. This post has been edited by quick: 5 May 2014, 21:34 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca tot nu ai nimic de pierdut, cauta alte softuri de formatare....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si acum vad ca n-am citit problema.. am crezut ca nu vede hdd-ul la TV ca vrea FAT (FAT32, si windowsurile din ultimul deceniu nu te mai lasa sa formatezi fat32).
Daca zici ca e problema cu hdd-ul, Cel mai simplu da un click dreapta pe my computer si da click pe manage, si apoi la disk management, vezi ce scrie in dreptul drive-ului cu pricina (il vede dar nu are litera, e unformatted, are doar logical drive si fara nici un primary, da detalii sau un printscreen de acolo) Apoi ia utilitarul de pe siteul producatorului pentru monitorizare (te uiti la health/S.M.A.R.T. daca are ceva warninguri), si ceva pentru LOW LEVEL FORMAT - posibil sa fie necesara operatiunea. Desi e mai simplu de vazuut intai in disk mangement daca e cazul. In principiu click dreapta si delete partition, delete logical drive pana ramane unformatted si apoi o singura partitie primary. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vreau sa iau un Mouse wireless ieftin (sub 120 ron). La o prima strigare am gasit modelul asxta, care cica ar fi si Linux-friendly:
http://www.emag.ro/mouse-logitech-m235-wir...3/pd/E32L7BBBM/ Ceva pareri, recomandari? Am folosit numai mousi cu fir pana acum. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
Chestia cu "linux friendly" e vrăjeală de marketing pen'că toate-s. Sunt văzute ca un maus pe usb și atât.
Am unul similar și merge bine dar consumă bateriile cu o viteză de mai bine lasă. Sfat din experiență: ia unul care vine cu accumulatori sau unul microsoft. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu am luat un logitech M-nu-stiu-cat si consuma o baterie la 7-8 luni, drept pentru care i-am pus un acumulator de 2300 pe care il incarc. Recomand. Apropo de linux, este vazut ai sub Linux fara nici o problema
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai e si varianta asta putin mai scumpa care cica ar avea un buton de scrool 'smecher'
http://www.emag.ro/mouse-logitech-m325-wir...3/pd/EQNBDBBBM/ Bateria ei zic ca tine un an jumatate, dar m-as multumi si cu 6 luni ![]() Nu-mi dau seama acum de marime, par cam micute, eu o sa-l folosesc la birou. E comod de lucrat cu el? (la dimensiune ma refer) Un punct in plus - vad ca au receptor "unified", deci daca mai tarziu imi iau si o tastatura Logitech o pot lega la laptop prin acelasi receiver. |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 May 2014, 16:46) Subscriu. In materie de maruntisuri de-astea, care, pana la urma folosesc aceleasi protocoale / circuite de conectare, clar. La piese mai iesite din comun, se poate intampla sa n-o convingi sa mearga pe linux, daca nu s-o deranjat si producatorul sa dea o mana de ajutor. Nu-s cine stie ce referinta in materie de comod, eu prefer sobolanii cu fir, ca-s mai usori, dar la astia farafireless mi se pare ceva mai confortabil sa fie un pic mai mici. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io am un HAMA AM7200. Wireless. L-am văzut la cineva, mi-o plăcut că nu-i nici mare, nici mic și e foarte comod. E din categoria ieftinăturilor, da' e bine închegat și-și face cu succes treaba. Office și net, că joace nu servește. Cu doi acumulatori serioux de 1000 mA, vai de mama lor, merge cam doo luni. Da' cred că acumulatorii cu pricina s-ar descărca în timpul ăsta și neutilizați.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Shush |
![]()
|
E foarte bun 325-ul ala. Eu am unul si il folosesc ca rezerva cand se descarca bateriile la VX Nano (asta mananca bateriile imediat). Nu i-am schimbat niciodata bateria (merge cu una singura AA). Spre deosebire de VX Nano merge pe orice suprafata, dar na eu m-am obisnuit cu forma de la VX si nu renunt la el chiar daca arata ca dupa razboi
![]() This post has been edited by Shush: 7 May 2014, 22:10 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci baieti!
In top list e M325. La PcGarage unde a dat Markos link e un pret bun, ieftin gasisem si la Flanco. Nu prea as fi dispus sa cresc pretul pt un mouse, decat daca e diferenta clara de calitate (adica sa MERITE diferenta). @Shush cum se comporta scroolul? Ca am citit pareri impartite, unii il iubesc altii il urasc ![]() Asa mic cum e ti se pare ok pt day by day use la birou? Eu nu-l vreau pt portabilitate, ci ca sa scap de un fir de pe birou ![]() L.E. Am gasit si comboul asta, care din ce am vazut la repezeala e bine apreciat. Mouseul e M310 si nitel mai mare. Tastatura e cu layout clasic, deci e bine ![]() http://www.pcgarage.ro/kit-tastatura-plus-...ss-combo-mk520/ Cred ca saptamana viitoare dau comanda ori de kit ori de mouse. This post has been edited by Andy_ACS: 7 May 2014, 23:15 |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Scroll. S-C-R-O-L-L.
In alta ordine de idei eu raman fan Microsoft. Decente la pret, suficient de precise pentru chestii uzuale, merg bine cam pe orice suprafata si cateodata am senzatia ca se alimenteaza cu aer la cat tin bateriile. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am stricat 3 microsoft in decurs de 1 an
![]() Asta este. http://www.pcgarage.ro/mouse/hp/wireless-laser-x4000-black/ |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 7 May 2014, 22:22) @Shush cum se comporta scroolul? Ca am citit pareri impartite, unii il iubesc altii il urasc ![]() Asa mic cum e ti se pare ok pt day by day use la birou? Scroll-ul e destul de precis si rapid, dar merge foarte usor deci trebuie putina atentie pana te obisnuiesti. Are "pasi" foarte mici si nu prea bine definiti, se simte cand dai o data dar nu se opreste brusc acolo. Eu personal prefer un scroll rapid, VX Nano are hyperfast scrolling ![]() Nu am suportat niciodata un mouse mare, deci nu pot compara. Pentru mine sunt excelenti astia mici. This post has been edited by Shush: 8 May 2014, 09:53 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau un "ce este mausii si ce face ei".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Am si eu o problema cu rasnita merge merge si dintr-o data se face ecranul negru si apare NO SIGNAL daca ii dau restart merge iar...am incercat cu alta placa video la fel, cu alt ram la fel de la ce mai poate fi?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca misti soarecele o ia?
poate fi de la power plan se opreste placa video Attached thumbnail(s) Untitledxs.jpg ( Size: 237.79k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
Probabil e belită placa de bază.
Ce sursă are râșnița? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
E obosit So-ul , da refresh
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu as incerca cu placa video in alta parte sa vad daca tot asa face
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 06:19 |