Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La fel, indiferent.
Fișiere pot partaja între ele, nu e problemă de rețea. This post has been edited by DragosP: 24 Jul 2014, 21:20 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Faiărolu e oprit?
Sau bagă: netsh firewall set service type = remotedesktop mode = enable |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e oprit, dar (chipurile) am dat drumul la rimotdesctop.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() W7-le la care încerc să mă leg e home. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jul 2014, 23:00) Desi versiunile home au dezactivat Remote Desktop, exista totusi cateva căi de ocolire a acestei limitari. Una din ele ar fi urmatoarea, care face automat setarile necesare: [attachmentid=1627955420] This post has been edited by paul_p: 27 Jul 2014, 13:03 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Mersi frumos, dar m-am descurcat cu teamviewer.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bun asa. Adica exact ce am zis noi acu 3 zile.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
Păi da, mersi de sugestie, am zis de atunci că o să încerc cu teamviever. Bine, ar mai fi și vnc-ul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
A testat careva șoarecu' ăsta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi aici: http://bit.ly/1k7wd5N
|
-------------------- |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
M-a mâncat în cur și-am descărcat o carte de pe elefant.ro.Vrea contul de adobe da” deși-l tot bag nu vrea să descarce cartea pe tabletă..Help me!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alydor |
![]()
|
ce carte?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jul 2014, 21:54) Nu l-am testat, dar vezi ca-i aici mai ieftin, in caz ca te decizi: http://www.flanco.ro/mouse-logitech-zone-t...0-albastru.html |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
logic, dar se mai gasesc si la liber.....poate avea el cartea in format electronic si gasea o cale sa o transmita.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
N-o are sigur.Crezi că n-o căutam și io?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
secreteoasa mai esti
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista un forum mare care are sectiune de eBooks, cu sute de carti.
Cred ca aici. This post has been edited by corbex: 31 Jul 2014, 09:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Mulțumesc,tataie!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Alydor |
![]()
|
Stimata colega
In prezent detin 8537 de carti in format epub/mobi, 924 de carti in format doc/pdf. Si asta doar pe tableta. Pe socotitoarea de acasa se mai gasesc inca vo 65.000 de carti/reviste/documentatii/tutoriale, totalizant undeva pe la 175 de GB, multe luate de pe siteul mai sus mentionat, restul din diverse surse mai mult sau mai putin oficiale. Daca cineva incearca sa te ajute neconditionat cred ca poti sa faci un efort sa intelegi lucrul acesta. E mai usor sa fii cu coada pe sus decat sa accepti ajutorul colegilor? In acest caz nu mai vad rostul intrebarilor pe forum... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
iulia_boris |
![]()
|
Ok..”Supraviețuirea sufletului” Lisa Williams.
De fapt nu cartea contează ci cum să fac s-o pot descărca pe tabletă că pe mine asta mă doare.Pe PC a descărcat-o,și in tabletă ceva acolo, dar pe elefant reader nu se poate citi.Imi tot cere contul Adobe dar când mă loghez zice că device-ul este deja logat cu acel cont. Aștept soluții.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Iulia, uita de elefant. Instaleaza-ti Aldiko, ia cartea aia care te intereseaza si trasnform-o in epub daca nu-i deja, copiaz-o pe tableta si import-o in aplicatie.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
De ce in engleză dacă eu am cumparat-o și-i în limba română? Voiam să știu cum morții mamii ei de carte s-o descarc pe tabletă in așa fel incât elefant reader s-o deschidă..Altfel o pot citi pe PC da-i mai incomod..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 31 Jul 2014, 01:11) Nu l-am testat, dar vezi ca-i aici mai ieftin, in caz ca te decizi: http://www.flanco.ro/mouse-logitech-zone-t...0-albastru.html Pai l-am comandat marti seara de la altecsi cu 55 de lei. A ajuns la mine, îl testez în uikend. Sper sa fie ok scrollu' ala ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu-i vorba de aplicație in sine,nu merge nici cu Aldiko pt că mi-a trântit mesajul cu Adobe, pt că am destule cărți,gratuite,pe care le deschide.Insă asta cumpărată-i beleaua pt că trebuie autorizată tableta de Adobe iar ăla nu-mi dă voie.Feriți-vă de site-urile cu cărți aprobate de Adobe care au filtrul de care nu treci,cel cu drepturi de autor..Tableta nu poate deschide cartea deși am cont valid..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Fa scandal la Adobe, sa vina c-o solutie. E dreptul tau.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 19:20 |